Even iets anders: ons tv-avontuur

Even iets anders: ons tv-avontuur

De kantoortelefoon gaat af. Mijn sales-collega neemt op en al pratend loopt hij door het kantoor. Al snel komt hij met een veel te brede glimlach mijn kantoor binnen. Vol trots vertelt hij me over de aanvraag voor poffertjes en Luikse wafels tijdens een spelshow op RTL 4: Holland - België. Een klus die ons op het lijf geschreven is, in een vrij nieuwe omgeving. Vanuit marketingoogpunt is dit een opdracht waar ik zelf graag bij ben. Onze units staan regelmatig op de meest uitzonderlijke locaties, zoals New York, Shanghai en Oman. Maar ook dicht bij huis maken we vaak uitzonderlijke opdrachten mee, zoals deze klus.
Oman dag 2

Oman dag 2

Ik kijk uit op een dorre zandvlakte. Ergens in het midden van mijn vizier loopt een weg. Links een parkeerplaats van het hotel en rechts……zand. Het openen van mijn gordijn bevestigt dat ik midden in een woestijn terecht ben gekomen. Bij aankomst in Muscat was het al donker. Meer dan de snelweg en enkele verlichte gebouwen, hebben we niks kunnen zien van de omgeving.
Een nieuw hoofdstuk: stroopwafels in Oman

Een nieuw hoofdstuk: stroopwafels in Oman

Met mijn bedrijf Dutch Food Concepts maken wij stroopwafels over de hele wereld. Europa en Amerika zijn bekende markten voor ons, waar wij meer actief zijn. Deze week reis ik naar het Sultanaat Oman in het Midden-Oosten voor een opdracht. Ik probeer dagelijks een blog bij te houden over ons avontuur in Oman.