Dierentuinen

DierenPark Amersfoort trekt gemiddeld 700.000 bezoekers per jaar. Sinds eind 2013 kunnen de bezoekers het hele jaar door bij binnenkomst en vertrek smullen van onze stroopwafels. 

Het unieke van deze samenwerking is dat wij personeel van DierenPark Amersfoort trainen om op professionele wijze stroopwafels te bakken. Met als voordeel voor deze dierentuin de flexibiliteit, omdat de medewerkers op rustige momenten ook elders ingezet kunnen worden.

Hele jaar op DierenPark Amersfoort

Ons stroopwafelconcept staat het hele jaar door op DierenPark Amersfoort, met name in weekend en tijdens vakantie. De kar draagt ons eigen jasje, maar het zijn de medewerkers van de dierentuin die de bezoekers van stroopwafels voorzien. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, verzorgen wij minstens elk halfjaar een training ter plaatse.

Beleving park in cateringconcept

De samenwerking met DierenPark Amersfoort illustreert de meerwaarde van onze conceptmatige benadering. Dat betekent dus niet alleen een product leveren, maar  meedenken over de aankleding van het concept. Wij zijn in staat om de beleving van de dierentuin terug te laten komen in het cateringconcept, en dat kan zo ver gaan als je wilt. Van de complete (her)inrichting van een bestaand huisje tot alleen de branding  van een kraam. Eventueel in samenspraak met de ‘huisvormgever’.

Hoge bezoekersaantallen

Onze speciale fun foodconcepten (dus niet alleen stroopwafels, maar ook poffertjes en meer) hebben hun kracht bewezen op uiteenlopende locaties die bekendstaan om hoge bezoekersaantallen. Smakelijk voorbeeld is onze samenwerking met de Keukenhof, die op topdagen 55.000 bezoekers verwelkomt. Dan praten we dus over duizelingwekkende hoeveelheden poffertjes, crêpes, Luikse wafels en stroopwafels. En dat betekent mouwen opstropen en knallen! Wij weten niet beter. Sterker nog, dan zijn we helemaal in ons element. Wij begrijpen dus als geen ander wat er voor nodig is om op volle toeren te draaien op locaties met grote bezoekersaantallen. Op hoge snelheid, met hoge kwaliteit.

Ideaal voor dierentuinen

Hoe we daarin slagen? Heel simpel. Wij werken met een ‘single product’. Dat betekent geen menukaart vol exotische varianten, maar gewoon één soort stroopwafel, één soort poffertje. En natuurlijk hebben we mensen en spullen in huis om vol gas te geven. Ideaal dus voor dierentuinen!