Sportevenementen

Bij Dutch Food Concepts zijn we gek op sport. Dus elke kans om onze kunsten te vertonen om sportevenementen, grijpen we met beide handen aan. Onze versgebakken lekkernijen doen het goed op elke denkbare locatie; van voetbalstadions en skioorden tot racecircuits en jachthavens.  

Dutch Food Concepts is vertrouwd met drukbezochte, grootschalige sportevenementen. Zo hebben onze fun foodconcepten afgelopen jaar nog hun kracht bewezen bij de Volvo Ocean Race, op het circuit van Zandvoort, tijdens SAIL 2015 en in De Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht. 

Mouwen opstropen en knallen

En dat betekent mouwen opstropen en knallen. Wij weten niet beter. Sterker nog, dan zijn we helemaal in ons element. Wij begrijpen dus als geen ander wat er voor nodig is om op volle toeren te draaien bij evenementen met grote bezoekersaantallen. Op hoge snelheid, met hoge kwaliteit.

Ideaal voor grote sportevenementen

Hoe we daarin slagen? Heel simpel. Wij werken met een ‘single product’. Dat betekent geen menukaart vol exotische varianten, maar gewoon één soort stroopwafel, één soort poffertje. En natuurlijk hebben we mensen en spullen in huis om vol gas te geven. Dat maakt van Dutch Food Concepts dé partner van event-, beurs- en festivalcateraars voor typisch Nederlandse, ambachtelijke lekkernijen. Ideaal dus voor grote sportevenementen.