Diverse meewerkstages

Dutch Food Concepts biedt uiteenlopende mogelijkheden om binnen ons bedrijf een leerzame en succesvolle stage te lopen. Het hele jaar door, op kantoor en tijdens evenementen. 

Dutch Food Concepts is een jong bedrijf, dat volop in beweging is. Vanwege deze grote groei kunnen wij alle handjes goed gebruiken en zijn we op zoek naar derde- of vierdejaarsstudenten (met rijbewijs) die een meewerkstage willen doen, voor minimaal vijf maanden. Klinkt dit nu al goed? Mail je cv en motivatiebrief naar info@dutchfoodconcepts.nl. Als je meer wilt weten, kun je ook eerst even bellen: 0252-349617. En het is natuurlijk leuk om te lezen hoe jouw voorgangers hun stage hebben ervaren.

Meeloopstage Madurodam

Bezoekers van het mooiste miniatuurpark van Nederland blij maken met de lekkerste stroopwafels, poffertjes en nog veel meer? Dagelijks mensen ontmoeten uit landen van over de hele wereld? Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) die ons hiermee komt helpen. Ben jij een hotelschool of eventmanagement student en zoek jij een stageplaats in een jong en snel groeiend bedrijf, waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en echt het verschil kan maken? Laat het ons weten!

Dutch Food Concepts is een jong bedrijf, dat volop in beweging is. Elke week gebeurt er wel iets nieuws. Als partner van event- en beurscateraars is Dutch Food Concepts de totaalaanbieder van typisch Nederlandse foodconcepten voor de evenementenbranche. Speciale fun-foodconcepten, die inmiddels hun kracht hebben bewezen tijdens evenementen als Kings Day, Flying Dutch en de Max Verstappen Dagen. Dit cateringbedrijf is ontstaan vanuit de event-tak van het eigentijdse en internationale stroopwafelmerk Eatdutchwaffles.

Voor onze cateringlocaties op het toeristische Madurodam zijn we op zoek naar derde- of vierdejaarsstudenten (met rijbewijs) die een meewerkstage willen doen, voor minimaal vijf maanden. Op het park beheert Dutch Food Concepts meerdere mobiele units met onder andere verse stroopwafels, poffertjes, popcorn en suikerspinnen.

Wie zoeken we?              

Je bent:

 • Student(e) aan een hotelschool of andere evenenement gerichte opleiding
 • Op zoek naar een praktijkstage (geen afstudeeronderzoeksstage)
 • Minimaal vijf maanden beschikbaar, vanaf september 2018
 • In bezit van een geldig rijbewijs
 • Flexibel; geen 9-tot-5-mentaliteit en bereid om in weekenden te werken
 • Praktisch ingesteld; je houdt ervan om de hele dag bezig te zijn
 • Representatief
 • Leergierig
 • Bekend met de HACCP regels (dit is een pré)

Wat ga je doen?

 • Meedraaien in onze dagelijkse activiteiten op Madurodam
 • Ondersteuning bieden aan de eventmanagers op locatie
 • Aansturen en ondersteunen van onze medewerkers op meerdere locaties
 • Meedenken over roosters en inzet van flexibele cateringunits
 • Dagelijks beheer en verspreiding van voorraden

Smakelijk extraatje

Wij worden vaak gevraagd voor projecten in buitenland, dus flink de mouwen opstropen en wie weet kun je mee op een leuk tripje!

To keep in mind! 

Wij rekenen erop dat jij als stagiair bereid bent te investeren in jezelf. Wij behandelen jou als een van onze medewerkers en verwachten dat jij ook groeit in deze rol, met de verantwoordelijkheden die daarbij horen.

Smaakt dit naar meer? Meteen solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en cv naar info@dutchfoodconcepts.nl. Je kunt ook altijd even bellen met ons kantoor (0252 349 617) als je nog vragen hebt. Met geïnteresseerde studenten voeren wij een sollicitatiegesprek. Bereid je daar goed op voor, want wij zoeken een serieuze kandidaat. Start van de stage is bij voorkeur begin september.

Met geïnteresseerde studenten voeren wij een sollicitatiegesprek. Bereid je daar goed op voor, want wij zoeken een serieuze kandidaat. Start van de stage is bij voorkeur begin februari.

Meeloopstage eventmanagement

Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) die ons team komt versterken. Zoek jij een stageplaats in een jong en snel groeiend bedrijf, waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en echt het verschil kan maken? Laat het ons weten!  
 
Dutch Food Concepts is een jong bedrijf, dat volop in beweging is. Elke week gebeurt er wel iets nieuws. Als partner van event- en beurscateraars is Dutch Food Concepts de totaalaanbieder van typisch Nederlandse foodconcepten voor de evenementenbranche. Speciale fun-foodconcepten, die inmiddels hun kracht hebben bewezen tijdens evenementen als Kings Day, Flying Dutch en de Max Verstappen Dagen. Dit cateringbedrijf is ontstaan vanuit de event-tak van het eigentijdse en internationale stroopwafelmerk Eatdutchwaffles.  
 
Vanwege deze grote groei kunnen wij alle handjes goed gebruiken en zijn we op zoek naar derde- of vierdejaarsstudenten (met rijbewijs) die een meewerkstage willen doen, voor minimaal vijf maanden.

Wie zoeken we?              

Je bent:

 • Op zoek naar een praktijkstage (geen afstudeeronderzoeksstage)
 • Minimaal vijf maanden beschikbaar, vanaf september 2018
 • In bezit van een geldig rijbewijs
 • Flexibel; geen 9-tot-5-mentaliteit en bereid om in weekenden te werken
 • Representatief
 • Leergierig   

 

Wat ga je doen?

Wij laten je alle aspecten van het organiseren van evenementen zien. Van het voorbereiden van evenementen door het maken van een logistieke planning, roosters en inkoop van producten, tot het ondersteunen van het verkoopteam tijdens de evenementen. Toon jij voldoende potentie en durf je op gepaste wijze de leiding te nemen, dan schrikken wij er niet van om je ook je eigen project toe te wijzen.

Smakelijk extraatje

Wij worden vaak gevraagd voor projecten in buitenland, dus flink de mouwen opstropen en wie weet kun je mee op een leuk tripje!

To keep in mind! 

Wij rekenen erop dat jij als stagiair bereid bent te investeren in jezelf. Wij behandelen jou als een van onze medewerkers en verwachten dat jij ook groeit in deze rol, met de verantwoordelijkheden die daarbij horen.

Smaakt dit naar meer? Meteen solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en cv naar info@dutchfoodconcepts.nl. Je kunt ook altijd even bellen met ons kantoor (0252-349617) als je nog vragen hebt. Met geïnteresseerde studenten voeren wij een sollicitatiegesprek. Bereid je daar goed op voor, want wij zoeken een serieuze kandidaat. Start van de stage is bij voorkeur begin februari.
 

Stage-ervaring Freek van der Weijden

“Stagelopen binnen dit bedrijf is geen standaardstage. Er wordt veel van je verwacht, maar ben je bereid je vol overgave op de stage te storten, dan ben je hier bij een bedrijf waar je ontzettend veel leert. Dat heb ik wel gemerkt. De mensen bij Dutch Food Concepts zien je echt als een volwaardige collega. Als je zelf ideeën hebt en deze goed en helder presenteert, wordt er naar je geluisterd. Het voordeel van zo'n compacte organisatie is dat je in slechts een paar weken tijd al het verschil kan maken, zodat je een gewaardeerd collega voelt.”

Stage-ervaring Silvie Griekspoor

“Vanaf de eerste minuut bij Dutch Food Concepts ben ik aan het werk gezet. Geen enkele dag is hetzelfde geweest en ik heb de kans gekregen én gepakt om overal in het bedrijf mee te kijken. De minst leuke dag? Woensdag. Dan had ik nog lessen op school ... Eigenlijk zat ik tijdens de les met mijn hoofd nog bij mijn stageplek.”

Stage-ervaring Eline Prins

“Ik heb binnen Dutch Food Concepts een meeloopstage van zes weken achter de rug. En meelopen betekende niet op kantoor een beetje toekijken. Ik heb aan de ene kant daadwerkelijk hard meegewerkt tijdens evenementen en aan de andere kant mocht ik aansluiten bij sales-gesprekken en strategische overleggen. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gekregen om écht te proeven van de werkwijze van dit bedrijf.”