Voor een smakelijke Event Coördinator stage (HBO)

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige en representatieve stagiair(e) die ons team komt versterken. Zoek jij een stageplaats in een jong en snel groeiend bedrijf, waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en echt het verschil kan maken? Laat het ons weten!

Dutch Food Concepts is een jong bedrijf, dat volop in beweging is. Elke week gebeurt er wel iets nieuws. Als partner van event- en beurscateraars is Dutch Food Concepts de totaalaanbieder van typisch Nederlandse foodconcepten voor de evenementenbranche. Speciale fun-foodconcepten, die inmiddels hun kracht hebben bewezen tijdens evenementen als Kings Day, Flying Dutch en de Max Verstappen Dagen. Dit cateringbedrijf is ontstaan vanuit de event-tak van het eigentijdse en internationale stroopwafelmerk Eatdutchwaffles.

Vanwege deze grote groei kunnen wij alle handjes goed gebruiken en zijn we op zoek naar zelfstandige derde- of vierdejaarsstudenten (met rijbewijs) die een meewerkstage willen doen, voor minimaal vijf maanden.

Wat ga je doen?

Wij laten je alle aspecten van het organiseren van evenementen zien. Je ondersteunt de Event Coördinator bij de voorbereiding, uitvoering en afwikkeling van evenementen. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de logistieke en personele planning, inkoop, contact met de klant en het aansturen van onze medewerkers. Ben jij zelfstandig en toon je initiatief? Dan ben je binnen de kortste keren ook verantwoordelijk voor je eigen project!

Jij bent...

  • Een HBO student(e) in de richting van events, hotelschool of commercie
  • Op zoek naar een praktijkstage (geen afstudeeronderzoeksstage)
  • Minimaal vijf maanden beschikbaar, vanaf september 2019
  • In bezit van een geldig rijbewijs
  • Flexibel; geen 9-tot-5-mentaliteit en bereid om in weekenden te werken

Wij Smakelijk extraatje

Wij worden vaak gevraagd voor projecten in buitenland, dus flink de mouwen opstropen en wie weet kun je mee op een leuk tripje!

To koop in mind!

Wij rekenen erop dat jij als stagiair bereid bent te investeren in jezelf. Wij behandelen jou als een van onze medewerkers en verwachten dat jij ook groeit in deze rol, met de verantwoordelijkheden die daarbij horen.

Smaakt dit naar meer? Meteen solliciteren?

Via onderstaand formulier kan je direct solliciteren op deze smakelijke vacature. Heb je eerst nog vragen? Je kunt altijd even bellen met Marc (0252-349617) of e-mailen naar info@dutchfoodconcepts.nl. Met geïnteresseerde studenten voeren wij een sollicitatiegesprek. Bereid je daar goed op voor, want wij zoeken een serieuze kandidaat. Start van de stage is bij voorkeur september 2019.