Terug naar overzicht

Ik ruik verse oliebollen om 2021 te vieren!

Nog iets meer dan een maand en dan proost ik samen met mijn collega’s op de laatste dag van 2020. Met in mijn ene hand een glas champagne en in de andere een zelfgebakken oliebol. In een jaar dat alles anders loopt dan verwacht, houden wij dat de oliebollentraditie natuurlijk wel in leven.

Ik kijk nu al uit naar die lekkere oliebollenhap. Het geeft nog een klein beetje perspectief aan het einde van een jaar waarin wij met Dutch Food Concepts manoeuvreerden langs corona-matregelen, via persconferenties en door steunmaatregelen. Hoe zwaar het soms ook is…..wij stoppen nooit met ondernemen en zoeken naar de kansen. Dus stropen wij nu onze oliebollenmouwen op voor een mooie afsluiting van 2020.

We kunnen natuurlijk terugkijken op alle tegenvallers van het afgelopen jaar, maar ik krijg zelf meer energie van vooruit te kijken en alle nieuwe projecten van de afgelopen maanden te benadrukken. 

In samenwerking met TopParken hebben wij de horeca (inclusief volledig restaurant) op bungalowpark de Noordwijkse Duinen overgenomen en sinds juli zijn wij verantwoordelijk voor alle horeca bij Space Expo Noordwijk. Vlak voor de zomer zijn wij gestart met de begeleiding van het Noordwijkse trampolinepark Jumpin’ Noordwijk en de Noordwijkerhoutse binnenspeeltuin KidsZoo om meer uit hun horeca te halen.

Nu er minder behoefte is aan het opzetten van nieuwe horeca-concepten en wij een groot deel van onze eigen marketingactiviteiten in een vervroegde winterslaap hebben gestuurd, is ons marketingteam op zoek gegaan naar externe opdrachten. Diverse bedrijven hebben daar de afgelopen maanden gebruik van gemaakt. Ben je zelf nog op zoek naar een steuntje in de rug voor jouw marketingactiviteiten? Geef ons gerust een belletje!

Ik vergeet bijna onze nieuwste stroopwafelblikken. Een blik van waardering. Speciaal ontworpen om collega’s, vrienden, familie en zakelijke contacten een blik van waardering te geven in deze rare tijd.

2020 kent veel moeilijke momenten. Als ondernemer wil je altijd vooruit, maar dat lukt door alle externe omstandigheden dit jaar vaak niet. Gelukkig lukt het ons team de meeste dagen om onze schouders eronder te zetten en door te knokken op weg naar een beter jaar. Samen moeten we ervoor zorgen dat we 2020 snel achter ons laten en met een gezonde dosis ondernemerswerklust uitkijken 2021.

Laat de oliebollen maar komen! Wij laten 2020 lekker achter ons en kijken vol goede moed vooruit naar het komende jaar. Krijg jij ook al trek in oliebollen? Geef ons een belletje…..we komen ze graag voor je maken! 

 

Event Manager Stagiair(e) Keukenhof

Dutch Food Concepts zoekt voor de periode feb – juli 2016 een event manager (stagiair). De geschikte kandidaat sluit zich voor minimaal een half jaar aan binnen ons enthousiaste team van Event Managers. Wij zoeken een stagiair die het verschil wil maken en wil proeven hoe het leven als event manager smaakt.

Sportief en smakelijk weekend!

Dit weekend was een sportief en smakelijk weekend voor Dutch Food Concepts. Oliebollen voor het oud & nieuw feest van de Sassenheimse Tennis Vereniging STV, poffertjes, popcorn en suikerspinnen voor Ter Leede en ten slotte zie je ons bij Zweten & Eten in Lisse voor nog meer sportief genot. Genieten!

Event met levende legendes

Sportkledingmerk Zaes organiseerde een relatie-event met toertocht. Wij waren van de partij om gratis stroopwafels weg te geven aan deelnemers en andere genodigden, of beter gezegd: levende legendes.   

 

Overige blogs

 

Dutch Food Concepts in New York

Dutch Food Concepts vliegt de hele wereld over. Afgelopen jaren waren wij sponsor van de New Amsterdam Affair. Nog eenmaal genieten van dit feest.....

Musicals in Hangaar 2

10 dagen lang, meer dan 15 eindmusicals in één van de mooiste theaterhangaars van Nederland. Organisator Event22 heeft het voor elkaar gekregen. Want waar basisschoolmusicals door COVID-19 niet op school konden plaatsvinden, vind Event22 dit geen reden voor annulering. Een prachtig event, waarbij wij de volledige horeca hebben verzorgd. En dat ook nog vanuit één van onze twee nieuwe foodtrucks. Cool hè?

Event Manager Stagiair(e) Keukenhof

Dutch Food Concepts zoekt voor de periode feb – juli 2016 een event manager (stagiair). De geschikte kandidaat sluit zich voor minimaal een half jaar aan binnen ons enthousiaste team van Event Managers. Wij zoeken een stagiair die het verschil wil maken en wil proeven hoe het leven als event manager smaakt.