Hollandse tosti's in een modern jasje

Dutch Food Concepts presenteert het geheel  vernieuwde cateringconcept: TastyTosti! Onder het motto: ‘More than just bread, ham and cheese’ hebben we TastyTosti omgetoverd tot meer dan alleen een smakelijk cateringconcept.


Meer weten over de lekkerste tosti's?
Nicole is een echte tosti-expert. 

 

Mail hier Nicole over de lekkerste tosti's!

 

Ook hebben we de verpakking en het gebruik van overige ingrediënten goed onder de loep genomen. Met als resultaat een product dat heerlijk smaakt, lekker in de hand ligt én een lust voor het oog is!

TastyTosti. More than just bread, ham and cheese!

Wij zijn met TastyTosti te vinden op talloze drukbezochte evenementen in  heel Nederland; van muziekfestivals en sportevenementen tot beurzen en  congressen. We beleggen en grillen rijkbelegde tosti’s met kwalitatief hoogstaande producten, zoals Beemster Kaas en extra dik gesneden brood.

De bezoekers van je evenement kunnen naast de bekende ham-kaas-varianten bij ons ook kiezen uit ‘deluxe’-versies, met combi’s als salami-tomaat-kaas (-pesto), ham-kaas-ananas, en kaas-parmaham-pesto. Loopt het water je al in de mond?

TastyTosti actueel

 

Say cheese!

Als je échte Hollandse catering verzorgt, kan heerlijke kaas natuurlijk niet ontbreken. En dat pakken we dan meteen goed aan. Ons kaasmeisje Denise liet de bezoekers van Droompark Molengroet tijdens een oergezellig Hollands weekend kennismaken met de lekkerste kaas van Nederland. 

Een stukje Nederland in Brussel...

Een heerlijk stukje Nederland in Brussel! Deze week zijn we voor een klant aanwezig op de Label Expo in België. En niet met zomaar een stand: onze stroopwafels en tosti’s gaan de stand rond op een echte loopband! Dat is nog eens een lopend buffet...

Beemster tosti's op Oranjerock

Eind augustus was het weer zover... Katwijks grootste muziekfeest Oranjerock. Een groot rock-spektakel met natuurlijk als hoogtepunt de lekkerste tosti's van Beemster, wraps, stroopwafels, pizza's, poffertjes, popcorn en suikerspinnen. Een lekkere en warme editie, om niet snel te vergeten!