De gezonde snack voor elke gelegenheid

Het nieuwste concept van Dutch Food Concepts is Tortilla Wraps! Een gezonde aanvulling op onze zoete lekkernijen. Heerlijk voor tussendoor. Een frisse snack met verse en gezonde ingrediënten. Bezoekers van jouw event kunnen daarbij zelf de kleur en smaak bepalen, dankzij de keuze uit diverse soorten wraps: gerookte kip, gerookte zalm, parmaham of de vegetarische caprese.


Meer weten over de lekkerste wraps?
Silvie is een echte wrap-expert. 

 

Mail hier Silvie over de lekkerste wraps!

 

Het concept Tortilla Wraps krijgt extra smoel door onze speciale, moderne en hippe foodtrailer. Een echte eyecatcher op elk evenement. Opvallend én compact!

Tortilla Wraps. Lekker in je vel!

Tortilla Wraps past als concept helemaal bij deze tijd; bij mensen die leven in het nu, met oog op morgen. Fris van geest en lekker in hun vel. Enjoying life, achieving goals. Zonder daar de hele tijd bij stil staan.

Een snelle hap hoort bij hun gejaagde leven en bij een druk evenement, maar ze willen wel  proeven wat ze eten. En zich daarna beter voelen. Frisser, verser. Scherp. Ready to go!

TortillaWraps actueel

 

De grootste beurs van Nederland!

Lekkere drukte op de ISE in de RAI Amsterdam. Een fijne opening van het beursseizoen voor twee van onze concepten. Op de grootste internationale beurs vliegen de stroopwafels letterlijk uit de ijzers én vallen onze heerlijke wraps bij iedereen in de smaak. Dat smaakt zeker naar meer! :)

Food-shoot!

Voor een nieuw wraps-project hebben wij weer smakelijke food-foto's mogen maken bij onze buurman van Studio Royale. Een lekker project, met een nog lekkerdere uitkomst... To be continued...

De Wraps to go store

Conceptcreatie zit in ons bloed. Daarom gingen wij voor het 71e seizoen van 's werelds grootste bloemenpark aan de slag met het invullen van een vernieuwde store. Een store met ons nieuwste en meest booming concept: TortillaWraps.

De geheel nieuwe Wrap & Go store staat voor een hedendaagse saladebar met veel verwijzingen naar verse ingrediënten. De uitstraling van de store heeft ook typisch Nederlandse aspecten, zoals het frame van een Hollandse groentekas.