De gezonde snack voor elke gelegenheid

Het nieuwste concept van Dutch Food Concepts is Tortilla Wraps! Een gezonde aanvulling op onze zoete lekkernijen. Heerlijk voor tussendoor. Een frisse snack met verse en gezonde ingrediënten. Bezoekers van jouw event kunnen daarbij zelf de kleur en smaak bepalen, dankzij de keuze uit diverse soorten wraps: gerookte kip, gerookte zalm, parmaham of de vegetarische caprese.


Meer weten over de lekkerste wraps?
Silvie is een echte wrap-expert. 

 

Mail hier Silvie over de lekkerste wraps!

 

Het concept Tortilla Wraps krijgt extra smoel door onze speciale, moderne en hippe foodtrailer. Een echte eyecatcher op elk evenement. Opvallend én compact!

Tortilla Wraps. Lekker in je vel!

Tortilla Wraps past als concept helemaal bij deze tijd; bij mensen die leven in het nu, met oog op morgen. Fris van geest en lekker in hun vel. Enjoying life, achieving goals. Zonder daar de hele tijd bij stil staan.

Een snelle hap hoort bij hun gejaagde leven en bij een druk evenement, maar ze willen wel  proeven wat ze eten. En zich daarna beter voelen. Frisser, verser. Scherp. Ready to go!

TortillaWraps actueel

 

Open dag ESTEC!

We gaan als een raket! De open dag van ESA ESTEC is een buitenaards succes, mede door de Storm Troopers, ruimtepolitie en onze Nederlandse held: André Kuipers!

Food-shoot!

Voor een nieuw wraps-project hebben wij weer smakelijke food-foto's mogen maken bij onze buurman van Studio Royale. Een lekker project, met een nog lekkerdere uitkomst... To be continued...

Vliegende vrienden van Amstel Live

Wat een vliegende start van dit weekend! De Vliegende Vrienden van Amstel live is begonnen. Een waanzinnig concept, met gave artiesten en nog lekkerder (Nederlands) eten. Dat het feest nog maar tot in de late uurtjes mag doorgaan.