Voor Schiphol naar China!

Dutch Food Concepts is all over the world! Deze week zijn onze collega's uitgewaaid naar onder andere Brussel, Amerika én naar China! Laatstgenoemde bestemming is toch wel andere koek, zo bleek al in de voorbereiding. Maar het was alle moeite meer dan waard!

Tv moment: Ajax - Te Werve

Niet alleen Ajax, maar ook onze stroopwafels scoren fantastisch op deze voetbalavond! Smakelijk stroopwafel vermaak, zo tussen de doelpunten door. Heb jij onze tv-momenten ook gescout?

Ready for a sweet timelapse?

Let's go! In 40 seconden zie je hoe wij op locatie stroopwafels bakken, bijna op werkelijke snelheid:) In het echt zijn we in staat om (met één ijzer en één bakker) 125 stroopwafels per uur te bakken. Op verzoek kunnen we deze capaciteit uiteraard vergroten, met meer ijzers en meer medewerkers.   

 

Overige blogs

 

Event Manager Stagiair(e) Keukenhof

Dutch Food Concepts zoekt voor de periode feb – juli 2016 een event manager (stagiair). De geschikte kandidaat sluit zich voor minimaal een half jaar aan binnen ons enthousiaste team van Event Managers. Wij zoeken een stagiair die het verschil wil maken en wil proeven hoe het leven als event manager smaakt.

Assortiments-uitbreiding

We blijven vernieuwen, ook met onze relatiegeschenken. Na meerdere vragen van klanten hebben wij een stroopwafelblik met onze eigen Hollandse vlag én rode accenten ontwikkeld. Ben jij net zo enthousiast als wij?

Crêperie

Naast de Poffertjesboerderij zijn ook de Crêperie en het Stroopwafelhuis voorbeelden van de DFC-succesformule op Keukenhof. Twee sfeervolle locaties, waar op een minimale oppervlakte een maximale sfeerbeleving is neergezet. Twee concepten met eenzelfde kracht: modern ambachtelijke producten, direct voor de neus van de klant bereid. 

De pop-up stores zijn een commerciële aanvulling en aanvulling op de entertainmentwaarde van de bestaande restaurants in de Keukenhof.