De grootste beurs van Nederland!
Lekkere drukte op de ISE in de RAI Amsterdam. Een fijne opening van het beursseizoen voor twee van onze concepten. Op de grootste internationale beurs vliegen de stroopwafels letterlijk uit de ijzers én vallen onze heerlijke wraps bij iedereen in de smaak. Dat smaakt zeker naar meer! :)
Open dag ESTEC!
We gaan als een raket! De open dag van ESA ESTEC is een buitenaards succes, mede door de Storm Troopers, ruimtepolitie en onze Nederlandse held: André Kuipers!
Food-shoot!
Voor een nieuw wraps-project hebben wij weer smakelijke food-foto's mogen maken bij onze buurman van Studio Royale. Een lekker project, met een nog lekkerdere uitkomst... To be continued...
Overige blogs
Food-shoot!
Voor een nieuw wraps-project hebben wij weer smakelijke food-foto's mogen maken bij onze buurman van Studio Royale. Een lekker project, met een nog lekkerdere uitkomst... To be continued...
Oliebollenseizoen geopend!
Oudejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie? Medewerkers of zakenrelaties verrassen? Bij Dutch Food Concepts is de oliebolgekte losgebarsten! Je kunt bij ons elke dag (t/m 8 januari) terecht voor heerlijke Oliebolls, in kleine en grote hoeveelheden, met of zonder rozijnen. Bestel ze hier!
Ready for a sweet timelapse?
Let's go! In 40 seconden zie je hoe wij op locatie stroopwafels bakken, bijna op werkelijke snelheid:) In het echt zijn we in staat om (met één ijzer en één bakker) 125 stroopwafels per uur te bakken. Op verzoek kunnen we deze capaciteit uiteraard vergroten, met meer ijzers en meer medewerkers.



