Terug naar overzicht

Voor mensen met smaak

'Mensen met smaak kiezen voor VX Company.' Onder dat motto deelt dit bedrijf tijdens de Tech Days in Rai Amsterdam crêpes uit aan beursbezoekers. En dat levert smakelijke plaatjes.  

  

 

Congresdag @ World Forum & Tropen Hotel

Vandaag een smakelijke congresdag, op twee bijzondere locaties. Met twee verschillende cateringconcepten. 

Cut the crêpe @ Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag maakten wij met de PoffertjesBar en het CrêpesHouse onze opwachting tijdens de SOV Studiedag in Beverwijk. Een groots opgezette studiedag bij het Kennemer College, voor docenten van middelbare scholen. 
 

Overige blogs

 

Vliegende vrienden van Amstel Live

Wat een vliegende start van dit weekend! De Vliegende Vrienden van Amstel live is begonnen. Een waanzinnig concept, met gave artiesten en nog lekkerder (Nederlands) eten. Dat het feest nog maar tot in de late uurtjes mag doorgaan.

Nieuw concept: Oliebolls

Tussen Kerst en oudjaar 2015 stonden we voor onze eigen loods oliebollen te bakken. Na een geslaagd evenement (Allerhande Kerstfestival) voor Koopmans hadden we de smaak te pakken en zodoende verkochten we tussen de feestdagen door nog duizenden oliebollen aan bedrijven en particulieren. 

Stage-ervaring Freek van der Weijden

“Stagelopen binnen dit bedrijf is geen standaardstage. Er wordt veel van je verwacht, maar ben je bereid je vol overgave op de stage te storten, dan ben je hier bij een bedrijf waar je ontzettend veel leert. Dat heb ik wel gemerkt. De mensen bij Dutch Food Concepts zien je echt als een volwaardige collega. Als je zelf ideeën hebt en deze goed en helder presenteert, wordt er naar je geluisterd. Het voordeel van zo'n compacte organisatie is dat je in slechts een paar weken tijd al het verschil kan maken, zodat je een gewaardeerd collega voelt.”