Une crêpe d'Amsterdam
Een Franse standhouder in Amsterdam, voor een grote internationale beurs. Dat vraagt om een typische DFC aanpak. Een Franse crêpe, gebakken met behulp van Nederlandse ambacht. Een smakelijke verrassing voor bezoekers van over de hele wereld.
Congresdag @ World Forum & Tropen Hotel
Vandaag een smakelijke congresdag, op twee bijzondere locaties. Met twee verschillende cateringconcepten.
Voor mensen met smaak
'Mensen met smaak kiezen voor VX Company.' Onder dat motto deelt dit bedrijf tijdens de Tech Days in Rai Amsterdam crêpes uit aan beursbezoekers. En dat levert smakelijke plaatjes op.
Overige blogs
Event Manager Stagiair(e) Keukenhof
Dutch Food Concepts zoekt voor de periode feb – juli 2016 een event manager (stagiair). De geschikte kandidaat sluit zich voor minimaal een half jaar aan binnen ons enthousiaste team van Event Managers. Wij zoeken een stagiair die het verschil wil maken en wil proeven hoe het leven als event manager smaakt.
DFC in Oman
Wat brengt ons bedrijf Dutch Food Concepts onze collega's toch op speciale plekken op de wereld. Nu zijn collega's Joost en Silvie op weg naar Muscat (Oman) om van daaruit door te reizen naar havenstad Sohar voor de warmste haringparty ter wereld! #workhardplayhard #stroopwafelavontuur #wereldveroveraars
Dutch Food Concepts in New York
Dutch Food Concepts vliegt de hele wereld over. Afgelopen jaren waren wij sponsor van de New Amsterdam Affair. Nog eenmaal genieten van dit feest.....