Terug naar overzicht

Cut the crêpe @ Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag maakten wij met de PoffertjesBar en het CrêpesHouse onze opwachting tijdens de SOV Studiedag in Beverwijk. Een groots opgezette studiedag bij het Kennemer College, voor docenten van middelbare scholen. Met vier kramen en vijf man/vrouw sterk deelden wij in een uur tijd honderden poffertjes en crêpes uit, vers van de plaat! En smullen dat ze deden, die leerkrachten. 
 

Une crêpe d'Amsterdam

Een Franse standhouder in Amsterdam, voor een grote internationale beurs. Dat vraagt om een typische DFC aanpak. Een Franse crêpe, gebakken met behulp van Nederlandse ambacht. Een smakelijke verrassing voor bezoekers van over de hele wereld. 

Congresdag @ World Forum & Tropen Hotel

Vandaag een smakelijke congresdag, op twee bijzondere locaties. Met twee verschillende cateringconcepten. 

Voor mensen met smaak

'Mensen met smaak kiezen voor VX Company.' Onder dat motto deelt dit bedrijf tijdens de Tech Days in Rai Amsterdam crêpes uit aan beursbezoekers. En dat levert smakelijke plaatjes op.

 

Overige blogs

 

Jaarbeurs

In opdracht van de Jaarbeurs Utrecht is in 2018 ons concept ‘Brasserie Holland’ ontwikkeld. Op de drukbezochte 50PLUS Beurs is een terras van meer dan honderd vierkante meter(!) gevuld met onze lekkerste producten. Brasserie Holland staat voor een modern ambachtelijke beleving, met een veelzijdig assortiment alleen echte Nederlandse producten. De ambacht achter de producten is terug te zien in de uitstraling van het terras.

Met 5 concepten in Madurodam!

Je ziet het goed, daar ligt een bakje poffertjes. En nee, dit is niet gephotoshopt. Het is een echt bakje, op een echt plein. Tijdens deze herfstvakantie staan we namelijk met vijf concepten in Madurodam! Naast poffertjes kunnen bezoekers tot eind oktober ook smullen van suikerspinnen, popcorn, wafelfriet en stroopwafels!

Keukenhof

Op Keukenhof exploiteren wij de Poffertjesboerderij. Dé cateringlocatie centraal in dit mooiste lentepark ter wereld. In dit authentieke onderkomen staat de pure ambacht centraal. In samenwerking met de opdrachtgever en onze conceptontwikkelaar is de boerderij omgebouwd tot een modern en sfeervolle cateringlocatie. Binnen acht weken passeren meer dan een miljoen bezoekers de Poffertjesboerderij.