Never waste a good crisis
Regelmatig krijgen wij de vraag hoe het met ons gaat en wat de crisis ons brengt/heeft gebracht? Voor het regionale ondernemersmagazine 'Into Business' doet eigenaar Joost Kling zijn verhaal. Klik op de titel om het artikel te lezen.
Stagiaire(s) gezocht!
Studenten opgelet! Voor de periode september t/m december zijn we op zoek naar twee enthousiaste stagiaires. Ken of ben jij iemand die zin heeft in deze smakelijke uitdaging? Stuur ons een bericht (info@dutchfoodconcepts.nl) of kom eens langs om een stroopwafel te eten.
Overige blogs
100 jaar Schiphol
Schiphol bestaat 100 jaar en wil dat jubileum graag met iedereen vieren, over de hele wereld. En zo kregen bezoekers van een reisbeurs in Parijs laatst gratis verse stroopwafels vanuit een speciaal aangeklede unit. En de zoete geur van onze stroopwafels bracht heel wat klanten naar de stand van Schiphol. Très bien!
Suikerspin in de eigen bedrijfskleur
Suikerspinnen personaliseren? Dat gaat toch niet zomaar. Maar niets is minder waar! Een suikerspin in de eigen bedrijfskleuren is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens heel lekker! Welke kleur mogen wij voor jullie 'draaien'?
Foodtrucktour MySolution!
Het oliebollenseizoen is weer begonnen! Meer dan een maand lang iedere dag verse oliebollen, door heel Nederland. Deze week betekent dat oliebollen uitdelen op 7 locaties voor onze klant Mysolution. It's the most wonderful time of the year! #oliebollen #marketing #klantrelaties #bedankt #eetsmakelijk



