Terug naar overzicht

Stagiaire(s) gezocht!

utch Food Concepts biedt uiteenlopende mogelijkheden om binnen ons bedrijf een leerzame en succesvolle stage te lopen. Het hele jaar door, op kantoor en tijdens evenementen. 

Dutch Food Concepts is een jong bedrijf, dat volop in beweging is. Vanwege deze grote groei kunnen wij alle handjes goed gebruiken en zijn we op zoek naar derde- of vierdejaarsstudenten (met rijbewijs) die een meewerkstage willen doen, voor minimaal vijf maanden. Klinkt dit nu al goed? Mail je cv en motivatiebrief naar info@dutchfoodconcepts.nl. Als je meer wilt weten, kun je ook eerst even bellen: 0252-349617. En het is natuurlijk leuk om te lezen hoe jouw voorgangers hun stage hebben ervaren.

 

Medewerkers gezocht!

OPROEP!!! Wij zoeken versterking (vanaf 17 jaar) voor onze teams op twee wereldberoemde toplocaties: Keukenhof en Madurodam! 
Ben jij op zoek naar een lekkere bijbaan? Of ken je iemand die graag in de horeca wil werken?

Nieuwe aanwinsten

We hebben drie van deze chalets aangeschaft! Vandaag binnen, dit weekend voor het eerst in gebruik. Vanuit onze gezellige chalets serveren wij warme poffertjes, stroopwafels, snert, rookworst, broodjes kroket en glühwein! Laat die gezellige kerstperiode maar beginnen!

Tijd voor oliebollen

Ons oliebollenconcept is klaar voor een nieuw seizoen. Ook dit jaar. Ook nu gaan we door heel het land oliebollen uitdelen! 
En dat kan ook bij jou. Wil jij je belangrijkste klanten, medewerkers of leveranciers bedanken voor het afgelopen jaar? Onze foodtruck rijdt door heel Nederland om de lekkerste bollen uit te delen. Volledig naar jullie wensen én mogelijk in de eigen huisstijl. En dit natuurlijk met gepaste Corona-maatregelen. Klinkt lekker toch?

Overige blogs

 

Herfst op Madurodam!

Na een zomer vol zon, zee en strand is het nu tijd voor de herfst. Zo ook op Madurodam. Afgelopen week hebben we onze beach-huisjes omgebouwd in de echte herfstsfeer! Kom jij snel kijken?

Keukenhof

Op Keukenhof exploiteren wij de Poffertjesboerderij. Dé cateringlocatie centraal in dit mooiste lentepark ter wereld. In dit authentieke onderkomen staat de pure ambacht centraal. In samenwerking met de opdrachtgever en onze conceptontwikkelaar is de boerderij omgebouwd tot een modern en sfeervolle cateringlocatie. Binnen acht weken passeren meer dan een miljoen bezoekers de Poffertjesboerderij.

Een wafel met een verhaal

Een speciale opdracht, met achter onze wafel een prachtig marketingverhaal. De wafel, de basis van het bedrijf, met daarop slagroom, wat staat voor het personeel. Een onmisbare toevoeging. Afgetopt met de marketing in de vorm van een kers. Want als je marketing goed inzet, is dat echt de kers op de taart/wafel. Dat is nog eens een lekkere boodschap!