Terug naar overzicht

Stagiaires gezocht!

Bekijk en solliciteer snel via: https://www.dutchfoodconcepts.nl/over-ons/vacatures 
 

"The breakfast of Champions"

"This is actually my favourite booth", jubelt Gary Kayye, de razende reporter van de topbeurs (ISE) in de RAI vorige week. "This is pure magic!" Onze Jessica laat in dit interview de fijne kneepjes van het vak zien.

Deze kerstvakantie

Ga je er deze kerstvakantie lekker op uit? Grote kans dat je onze cateringconcepten dan ergens in het land tegenkomt. We zijn de komende weken namelijk overal te vinden; van Attractiepark Toverland, DierenPark Amersfoort en Madurodam tot Diergaarde Blijdorp/Rotterdam Zoo en World Forum The Hague. We zien je daar graag!

Oliebollenseizoen geopend!

Oudejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie? Medewerkers of zakenrelaties verrassen? Bij Dutch Food Concepts is de oliebolgekte losgebarsten! Je kunt bij ons elke dag (t/m 8 januari) terecht voor heerlijke Oliebolls, in kleine en grote hoeveelheden, met of zonder rozijnen. Bestel ze hier

Overige blogs

 

Gezocht: Aanvoerder voor ons Salesteam

Hoe noem je iemand die de leiding heeft over een klein salesteam? Die targets haalt, collega’s beter maakt, bestaande relaties onderhoud en niet terugdeinst voor een portie koude acquisitie. Sales manager? Accountmanager? Verkoper? Commercieel medewerker? Wij weten het niet, maar zoeken wel een aanvoerder voor ons jonge salesteam. Voel jij je aangesproken en heb je zin in een uitdagende klus? Grijp dan deze kans!

Scheuren op Circuit Park Zandvoort

Gas op die.... tosti! Elk jaar weer een racend snel en gaaf event: de Max Verstappen dagen op het circuit van Zandvoort. Spot jij op de foto ons foodcourt van dit jaar?

Een stukje Nederland in Brussel...

Een heerlijk stukje Nederland in Brussel! Deze week zijn we voor een klant aanwezig op de Label Expo in België. En niet met zomaar een stand: onze stroopwafels en tosti’s gaan de stand rond op een echte loopband! Dat is nog eens een lopend buffet. ????