Terug naar overzicht

Stagiaire(s) gezocht!

utch Food Concepts biedt uiteenlopende mogelijkheden om binnen ons bedrijf een leerzame en succesvolle stage te lopen. Het hele jaar door, op kantoor en tijdens evenementen. 

Dutch Food Concepts is een jong bedrijf, dat volop in beweging is. Vanwege deze grote groei kunnen wij alle handjes goed gebruiken en zijn we op zoek naar derde- of vierdejaarsstudenten (met rijbewijs) die een meewerkstage willen doen, voor minimaal vijf maanden. Klinkt dit nu al goed? Mail je cv en motivatiebrief naar info@dutchfoodconcepts.nl. Als je meer wilt weten, kun je ook eerst even bellen: 0252-349617. En het is natuurlijk leuk om te lezen hoe jouw voorgangers hun stage hebben ervaren.

 

"This is actually my favourite booth", jubelt Gary Kayye, de razende reporter van de topbeurs (ISE) in de RAI vorige week. "This is pure magic!" Onze Jessica laat in dit interview de fijne kneepjes van het vak zien.

La Douce France

Terwijl het Tour-peloton aan de Alpen begint, is aan de andere kant van La Douce France het volgende grote evenement gestart: het internationale maritieme festival van Brest, in het westen van Bretagne.

Dutch Foodtruck Concept

Transportbedrijf Jongeneel (uit Valkenburg Z-H) vierde haar zestigjarig bestaan met een groots opgezette open dag. Speciaal voor deze gelegenheid stonden wij met meerdere concepten opgesteld in een open truck; van de PoffertjesBar tot Broodje Beemster en van de stroopwafel-unit tot Popfun-popcorn. 

Overige blogs

 

Never waste a good crisis

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe het met ons gaat en wat de crisis ons brengt/heeft gebracht? Voor het regionale ondernemersmagazine 'Into Business' doet eigenaar Joost Kling zijn verhaal. Klik op de titel om het artikel te lezen.

Logistiek medewerker gezocht!

Klaar met school, maar nog geen plannen voor het komende jaar? Wij hebben een leuke werkplek voor een Logistiek medewerker met voldoende kansen om door te groeien binnen ons bedrijf. Ben jij iemand die op zoek is naar een uitdaging en ervaring wil opdoen in de horeca, evenementenbranche of festivalwereld? Lees dan snel verder.

Une crêpe d'Amsterdam

Een Franse standhouder in Amsterdam, voor een grote internationale beurs. Dat vraagt om een typische DFC aanpak. Een Franse crêpe, gebakken met behulp van Nederlandse ambacht. Een smakelijke verrassing voor bezoekers van over de hele wereld.