Terug naar overzicht

Gezocht: Event Manager

Ben jij een eventbeest met het DNA van een stressbestendige, organisatorische duizendpoot? Iemand die energie krijgt van pittige last-minute uitdaging en tegelijk bereid is om keihard te werken in een snel groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou! 

Wegens uitbereiding van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn een MEEWERKEND EVENT MANAGER (FT). Iemand met ervaring in de evenement en -of horecabranche die niet bang is om leiding te geven en tegelijkertijd zelf ook wil aanpakken en meewerken met ons enthousiaste team.   

Over je functie

Als event manager van Dutch Food Concepts ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van evenementen, door middel van het maken van een logistieke planning, roosters en de inkoop van producten, tot het ondersteunen van het verkoopteam tijdens de evenementen.

Je komt terecht in een jong team met andere event managers die binnen ons bedrijf verantwoordelijk zijn voor de organisatie van evenementen. De locaties van de evenementen wisselen, maar we verwachten wel dat je de tijd neemt om op locaties een eigen netwerk op te bouwen of dat je ons bestaande netwerk gaat uitbreiden. Binnen Dutch Food Concepts ben je altijd in beweging!

Je bent niet te beroerd om soms zelf ook mee te werken en kan medewerkers motiveren om ook als de vermoeidheid toeslaat nog een stapje extra te zeten. Als event manager ben je namelijk ook verantwoordelijk voor het aansturen en trainen van onze evenementmedewerkers. Uiteraard leren wij je alle fijne kneepjes van onze concepten.

Vergeet niet dat een 9 tot 5 mentaliteit niet in ons woordenboek voorkomt. Regelmatig ben je ook in het weekeinde aan het werk. En het komt rustig voor dat je het kantoor een paar weken niet van binnen ziet.

Over Dutch Food Concepts

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk al voor zich. Wij zijn gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse producten. Maar wij bakken niet zomaar een stroopwafel, portie poffertjes of snijden een broodje kaas. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan het lekkerste en leukste food product.

Dutch Food Concepts werkt daarvoor samen met diverse grote en minder grote merken. Onze concepten ontwikkelen wij grotendeels in eigen huis. De merken van Dutch Food Concepts hebben allemaal een unieke uitstraling, maar gezamenlijk wel één DNA. Liefde voor de ambacht van het product, een modern ambachtelijke uitstraling en bij het eten een explosie van fun en smaak!

Naast onze vaste locaties door heel Nederland bieden wij het Nederlandse bedrijfsleven de unieke mogelijkheid voor het invullen van cateringaanvragen in binnen- en buitenland. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.

Ben jij het evenementbeest met het DNA van een stressbestendige organisatorische duizendpoot. Iemand die energie krijgt van pittige last-minute uitdaging en tegelijk bereid is om keihard te werken in een snel groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wij vragen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Aantoonbaar organisatietalent met commerciële instelling

  • Je bent zakelijk, representatief en gastvrij en durft beslissingen te nemen

  • Je hebt de kwaliteit om tijdens drukte, rustig te blijven en het overzicht te bewaren.

  • Full time beschikbaarheid

  • Ervaring in de evenementenbranche en/of horeca

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

  • Flexibele inzet inclusief de mogelijkheid tot werken tijdens weekeinden/feestdagen

  • Bezit van rijbewijs en eigen vervoer

 

Naast onbeperkt stroopwafels en poffertjes eten bieden wij...

…Een leuke en afwisselende fulltime functie met voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Een tijdelijk contract dat zonder meer verlengd wordt indien de samenwerking aan beide kanten bevalt. Een unieke werkomgeving die altijd in beweging is en waarbij geen dag hetzelfde is.

Meer weten of solliciteren?

Smaakt deze vacature naar meer? Stuur je sollicitatiebrief inclusief motivatie en CV naar info@dutchfoodconcepts.nl. Voor meer informatie kan je altijd even telefonisch contact met ons opnemen en vragen naar Desiree of Joost op 0252-349617. Reageer voor 10 september 2018. Het kan zijn dat sollicitatiegesprekken al voor deze tijd plaatsvinden als geschikte kandidaten zich eerder melden.

 

Scheuren op Circuit Park Zandvoort

Gas op die.... tosti! Elk jaar weer een racend snel en gaaf event: de Max Verstappen dagen op het circuit van Zandvoort. Spot jij op de foto ons foodcourt van dit jaar?

Viva Las Vegas!

Door een Amerikaans mediabedrijf zijn we ingevlogen om stroopwafels te bakken op InfoComm 2016, een mega-beurs in The Las Vegas Convention Center. Ter promotie van ISE 2017 in Rai Amsterdam. "You guys should totally stop by the Rave booth!" aldus deze enthousiaste reporter. En de volgende dag verscheen dit flitsende beeldverslag.    

Movie time!

Op een prachtige lentedag hebben we (door Delano Videoproducties) een film laten maken van ons werk op Keukenhof. Smullen maar!

Overige blogs

 

Junior Cateringmanager gezocht!

Ben jij een eventbeest met het DNA van een stressbestendige, organisatorische duizendpoot? Iemand die energie krijgt van pittige last-minute uitdaging en tegelijk bereid is om keihard te werken in een snel groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wethouder Langeveld trakteert verse stroopwafels bij Rustoord en Berkhout

Wat een lekker feest was dit... En wat voelt het goed om mensen blij te maken. Wil jij nou ook het verpleeghuis van jouw opa of oma verrassen? Het zorgpersoneel van een familielid bedanken? Of je medewerkers op iets lekkers trakteren? Voor een actietarief van maar € 150 euro* komen wij langs! Mail naar sales@dutchfoodconcepts.nl of bel naar 0252-349617.

*excl. BTW - Binnen de Bollenstreek geen voorrijkosten

Nǐ hǎo!

Nǐ hǎo vanuit het prachtige Shanghai. Onze stroopwafeltopper Pieter vervolgd onze internationale toer in jawel: China! Want zoals je kan lezen: stroopwafels make the world go around. Wat een avontuur...