Terug naar overzicht

Gezocht: Event Manager

Ben jij een eventbeest met het DNA van een stressbestendige, organisatorische duizendpoot? Iemand die energie krijgt van pittige last-minute uitdaging en tegelijk bereid is om keihard te werken in een snel groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou! 

Wegens uitbereiding van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn een MEEWERKEND EVENT MANAGER (FT). Iemand met ervaring in de evenement en -of horecabranche die niet bang is om leiding te geven en tegelijkertijd zelf ook wil aanpakken en meewerken met ons enthousiaste team.   

Over je functie

Als event manager van Dutch Food Concepts ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van evenementen, door middel van het maken van een logistieke planning, roosters en de inkoop van producten, tot het ondersteunen van het verkoopteam tijdens de evenementen.

Je komt terecht in een jong team met andere event managers die binnen ons bedrijf verantwoordelijk zijn voor de organisatie van evenementen. De locaties van de evenementen wisselen, maar we verwachten wel dat je de tijd neemt om op locaties een eigen netwerk op te bouwen of dat je ons bestaande netwerk gaat uitbreiden. Binnen Dutch Food Concepts ben je altijd in beweging!

Je bent niet te beroerd om soms zelf ook mee te werken en kan medewerkers motiveren om ook als de vermoeidheid toeslaat nog een stapje extra te zeten. Als event manager ben je namelijk ook verantwoordelijk voor het aansturen en trainen van onze evenementmedewerkers. Uiteraard leren wij je alle fijne kneepjes van onze concepten.

Vergeet niet dat een 9 tot 5 mentaliteit niet in ons woordenboek voorkomt. Regelmatig ben je ook in het weekeinde aan het werk. En het komt rustig voor dat je het kantoor een paar weken niet van binnen ziet.

Over Dutch Food Concepts

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk al voor zich. Wij zijn gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse producten. Maar wij bakken niet zomaar een stroopwafel, portie poffertjes of snijden een broodje kaas. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan het lekkerste en leukste food product.

Dutch Food Concepts werkt daarvoor samen met diverse grote en minder grote merken. Onze concepten ontwikkelen wij grotendeels in eigen huis. De merken van Dutch Food Concepts hebben allemaal een unieke uitstraling, maar gezamenlijk wel één DNA. Liefde voor de ambacht van het product, een modern ambachtelijke uitstraling en bij het eten een explosie van fun en smaak!

Naast onze vaste locaties door heel Nederland bieden wij het Nederlandse bedrijfsleven de unieke mogelijkheid voor het invullen van cateringaanvragen in binnen- en buitenland. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.

Ben jij het evenementbeest met het DNA van een stressbestendige organisatorische duizendpoot. Iemand die energie krijgt van pittige last-minute uitdaging en tegelijk bereid is om keihard te werken in een snel groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wij vragen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Aantoonbaar organisatietalent met commerciële instelling

  • Je bent zakelijk, representatief en gastvrij en durft beslissingen te nemen

  • Je hebt de kwaliteit om tijdens drukte, rustig te blijven en het overzicht te bewaren.

  • Full time beschikbaarheid

  • Ervaring in de evenementenbranche en/of horeca

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

  • Flexibele inzet inclusief de mogelijkheid tot werken tijdens weekeinden/feestdagen

  • Bezit van rijbewijs en eigen vervoer

 

Naast onbeperkt stroopwafels en poffertjes eten bieden wij...

…Een leuke en afwisselende fulltime functie met voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Een tijdelijk contract dat zonder meer verlengd wordt indien de samenwerking aan beide kanten bevalt. Een unieke werkomgeving die altijd in beweging is en waarbij geen dag hetzelfde is.

Meer weten of solliciteren?

Smaakt deze vacature naar meer? Stuur je sollicitatiebrief inclusief motivatie en CV naar info@dutchfoodconcepts.nl. Voor meer informatie kan je altijd even telefonisch contact met ons opnemen en vragen naar Desiree of Joost op 0252-349617. Reageer voor 10 september 2018. Het kan zijn dat sollicitatiegesprekken al voor deze tijd plaatsvinden als geschikte kandidaten zich eerder melden.

 

Voor Capgemini op Tech-beurs

'Do you want a cookie with your Java?'

Uit naam van het grote technologiebedrijf Capgemini deelden we verse stroopwafels uit voor bezoekers van de European Women in Tech Conference 2016 in RAI Amsterdam. Een bruisende beurs met veel inspirerende (en hongerige:) mensen!

Derde FD Gazellen award voor Dutch Food Concepts

Noordwijk – Voor het derde jaar op rij heeft het Noordwijkse Dutch Food Concepts een FD Gazellen award gewonnen. Daarmee behoort het bedrijf dat enkele jaren geleden startte met het verkopen van stroopwafels in Amerika wederom tot de groep snelst groeiende bedrijven van Nederland. Eigenaar Joost Kling “Het is een mooie erkenning. Samen met mijn compagnon Desiree van Arkel vind ik vooral het feit dat het elk jaar lukt om door te groeien heel bijzonder.”

Medewerkers gezocht!

OPROEP!!! Wij zoeken versterking (vanaf 17 jaar) voor onze teams op twee wereldberoemde toplocaties: Keukenhof en Madurodam! 
Ben jij op zoek naar een lekkere bijbaan? Of ken je iemand die graag in de horeca wil werken?

Overige blogs

 

Logistiek medewerker gezocht!

Klaar met school, maar nog geen plannen voor het komende jaar? Wij hebben een leuke werkplek voor een Logistiek medewerker met voldoende kansen om door te groeien binnen ons bedrijf. Ben jij iemand die op zoek is naar een uitdaging en ervaring wil opdoen in de horeca, evenementenbranche of festivalwereld? Lees dan snel verder.

In de wolken!

We zijn helemaal In de Wolken met ons vernieuwde tosti-assortiment. Met het thema 'Hip & Healty' staan wij de komende dagen in de Expo Haarlemmermeer. En daar vallen de 'Pizza tosti', 'Tosti Caprese' en de 'Vegan tosti' nu al in de smaak. Dat is toch lekker!

Beemster tosti's op Oranjerock

Eind augustus was het weer zover... Katwijks grootste muziekfeest Oranjerock. Een groot rock-spektakel met natuurlijk als hoogtepunt de lekkerste tosti's van Beemster, wraps, stroopwafels, pizza's, poffertjes, popcorn en suikerspinnen. Een lekkere en warme editie, om niet snel te vergeten!