Terug naar overzicht

Eerste Nederlands kampioen Wafels Bakken uitgeroepen op Horecava

“De wafel van Thijs blonk uit in eenvoud, was knapperig aan buitenkant en perfect doorbakken aan de binnenkant”, aldus Joost Kling, jurylid namens Dutch Food Concepts, dat deze week op Horecava te vinden was met de PoffertjesBar en het nieuwste fun foodconcept Wafelfriet (coproductie met Koopmans Professioneel).

Hemels zoet

De Lekkerste Wafel van Nederland, ‘Hemels zoet’ getiteld, was volgens de jury bovendien op gepaste gevuld met heerlijk fruit. “Het was heel leuk om de grote variëteit aan lekkere wafels te proeven”, vertelt Kling, die wel vindt dat de voorgeschotelde wafels vooral thuishoren in een restaurantachtige setting. “Ze zagen er fantastisch uit en werden fenomenaal opgediend, maar er zat geen wafel tussen voor beurzen, festivals en andere grootschalige evenementen. Dan is de snelheid van de standaard Luikse wafel namelijk het belangrijkste vereiste. Zoals wij doen met onze Belgium Waffle.” 

Op de foto (v.l.n.r.) juryleden Joost Kling (Dutch Food Concepts), Jan Reuvers (senior Consultant bij JR-Leisure) en Kelly Cammferman (foodblogger) 

 

Een wafel met een verhaal

Een speciale opdracht, met achter onze wafel een prachtig marketingverhaal. De wafel, de basis van het bedrijf, met daarop slagroom, wat staat voor het personeel. Een onmisbare toevoeging. Afgetopt met de marketing in de vorm van een kers. Want als je marketing goed inzet, is dat echt de kers op de taart/wafel. Dat is nog eens een lekkere boodschap!

Belgium Waffles 'in het klein'

Op ons favoriete miniatuurpark Madurodam hebben wij een nieuw smakelijk concept aan het assortiment toegevoegd: Luikse Wafels! Het internationaal georiënteerde product valt namelijk niet alleen in de smaak bij onze Zuiderburen, maar ook bij bezoekers van over de hele wereld.

Vernieuwd recept Belgium Waffles

Na een uitgebreide periode van zoeken, testen en proeven hebben we het eindelijk gevonden; het nieuwe recept voor onze verse Luikse wafels. En wij kunnen al geen genoeg meer krijgen. Wanneer mogen we ze aan jullie laten proeven?

Overige blogs

 

Jaarbeurs

In opdracht van de Jaarbeurs Utrecht is in 2018 ons concept ‘Brasserie Holland’ ontwikkeld. Op de drukbezochte 50PLUS Beurs is een terras van meer dan honderd vierkante meter(!) gevuld met onze lekkerste producten. Brasserie Holland staat voor een modern ambachtelijke beleving, met een veelzijdig assortiment alleen echte Nederlandse producten. De ambacht achter de producten is terug te zien in de uitstraling van het terras.

Spooky (suiker)spinnen!

Tijdens Halloween was miniatuurpark Madurodam volledig omgetoverd tot 'spookstad'. En daarin konden onze concepten natuurlijk niet ontbreken. Van een suiker-spinnenweb tot enge spinnen en pompoenen, aan alles is gedacht. BRRR... durf jij te komen?

Open dag ESTEC!

We gaan als een raket! De open dag van ESA ESTEC is een buitenaards succes, mede door de Storm Troopers, ruimtepolitie en onze Nederlandse held: André Kuipers!