Terug naar overzicht

Eerste Nederlands kampioen Wafels Bakken uitgeroepen op Horecava

“De wafel van Thijs blonk uit in eenvoud, was knapperig aan buitenkant en perfect doorbakken aan de binnenkant”, aldus Joost Kling, jurylid namens Dutch Food Concepts, dat deze week op Horecava te vinden was met de PoffertjesBar en het nieuwste fun foodconcept Wafelfriet (coproductie met Koopmans Professioneel).

Hemels zoet

De Lekkerste Wafel van Nederland, ‘Hemels zoet’ getiteld, was volgens de jury bovendien op gepaste gevuld met heerlijk fruit. “Het was heel leuk om de grote variëteit aan lekkere wafels te proeven”, vertelt Kling, die wel vindt dat de voorgeschotelde wafels vooral thuishoren in een restaurantachtige setting. “Ze zagen er fantastisch uit en werden fenomenaal opgediend, maar er zat geen wafel tussen voor beurzen, festivals en andere grootschalige evenementen. Dan is de snelheid van de standaard Luikse wafel namelijk het belangrijkste vereiste. Zoals wij doen met onze Belgium Waffle.” 

Op de foto (v.l.n.r.) juryleden Joost Kling (Dutch Food Concepts), Jan Reuvers (senior Consultant bij JR-Leisure) en Kelly Cammferman (foodblogger) 

 

Belgium Waffles 'in het klein'

Op ons favoriete miniatuurpark Madurodam hebben wij een nieuw smakelijk concept aan het assortiment toegevoegd: Luikse Wafels! Het internationaal georiënteerde product valt namelijk niet alleen in de smaak bij onze Zuiderburen, maar ook bij bezoekers van over de hele wereld.

Vernieuwd recept Belgium Waffles

Na een uitgebreide periode van zoeken, testen en proeven hebben we het eindelijk gevonden; het nieuwe recept voor onze verse Luikse wafels. En wij kunnen al geen genoeg meer krijgen. Wanneer mogen we ze aan jullie laten proeven?

Een wafel met een verhaal

Een speciale opdracht, met achter onze wafel een prachtig marketingverhaal. De wafel, de basis van het bedrijf, met daarop slagroom, wat staat voor het personeel. Een onmisbare toevoeging. Afgetopt met de marketing in de vorm van een kers. Want als je marketing goed inzet, is dat echt de kers op de taart/wafel. Dat is nog eens een lekkere boodschap!

Overige blogs

 

Ready for a sweet timelapse?

Let's go! In 40 seconden zie je hoe wij op locatie stroopwafels bakken, bijna op werkelijke snelheid:) In het echt zijn we in staat om (met één ijzer en één bakker) 125 stroopwafels per uur te bakken. Op verzoek kunnen we deze capaciteit uiteraard vergroten, met meer ijzers en meer medewerkers.   

 

In de wolken!

We zijn helemaal In de Wolken met ons vernieuwde tosti-assortiment. Met het thema 'Hip & Healty' staan wij de komende dagen in de Expo Haarlemmermeer. En daar vallen de 'Pizza tosti', 'Tosti Caprese' en de 'Vegan tosti' nu al in de smaak. Dat is toch lekker!

Derde FD Gazellen award voor Dutch Food Concepts

Noordwijk – Voor het derde jaar op rij heeft het Noordwijkse Dutch Food Concepts een FD Gazellen award gewonnen. Daarmee behoort het bedrijf dat enkele jaren geleden startte met het verkopen van stroopwafels in Amerika wederom tot de groep snelst groeiende bedrijven van Nederland. Eigenaar Joost Kling “Het is een mooie erkenning. Samen met mijn compagnon Desiree van Arkel vind ik vooral het feit dat het elk jaar lukt om door te groeien heel bijzonder.”