Terug naar overzicht

Verse stroopwafels in München

Uit naam van IPS Technology delen we deze week in München verse stroopwafels uit aan beursbezoekers. Een smaakvolle, prestigieuze klus, want Bauma 2016 is de grootste beurs ter wereld voor bouwmachines. Kolfje naar de hand van onze stroopwafelmeister Freek.
 

Nǐ hǎo!

Nǐ hǎo vanuit het prachtige Shanghai. Onze stroopwafeltopper Pieter vervolgd onze internationale toer in jawel: China! Want zoals je kan lezen: stroopwafels make the world go around. Wat een avontuur...

Wethouder Langeveld trakteert verse stroopwafels bij Rustoord en Berkhout

Wat een lekker feest was dit... En wat voelt het goed om mensen blij te maken. Wil jij nou ook het verpleeghuis van jouw opa of oma verrassen? Het zorgpersoneel van een familielid bedanken? Of je medewerkers op iets lekkers trakteren? Voor een actietarief van maar € 150 euro* komen wij langs! Mail naar sales@dutchfoodconcepts.nl of bel naar 0252-349617.

*excl. BTW - Binnen de Bollenstreek geen voorrijkosten

Ready for a sweet timelapse?

Let's go! In 40 seconden zie je hoe wij op locatie stroopwafels bakken, bijna op werkelijke snelheid:) In het echt zijn we in staat om (met één ijzer en één bakker) 125 stroopwafels per uur te bakken. Op verzoek kunnen we deze capaciteit uiteraard vergroten, met meer ijzers en meer medewerkers.   

 

Overige blogs

 

Derde FD Gazellen award voor Dutch Food Concepts

Noordwijk – Voor het derde jaar op rij heeft het Noordwijkse Dutch Food Concepts een FD Gazellen award gewonnen. Daarmee behoort het bedrijf dat enkele jaren geleden startte met het verkopen van stroopwafels in Amerika wederom tot de groep snelst groeiende bedrijven van Nederland. Eigenaar Joost Kling “Het is een mooie erkenning. Samen met mijn compagnon Desiree van Arkel vind ik vooral het feit dat het elk jaar lukt om door te groeien heel bijzonder.”

Foodfestival tussen de dieren!

Waar alle dieren ‘s avonds gaan slapen, komen onze foodconcepten op elk gewenst tijdstip tot leven. Dit weekend staat in het teken van wraps, tosti’s en oliebollen tijdens het leukste en grootste foodfestival tussen de dieren. Dierenpark Amersfoorts' Zoo Zomer festival.

Une crêpe d'Amsterdam

Een Franse standhouder in Amsterdam, voor een grote internationale beurs. Dat vraagt om een typische DFC aanpak. Een Franse crêpe, gebakken met behulp van Nederlandse ambacht. Een smakelijke verrassing voor bezoekers van over de hele wereld.