Terug naar overzicht

Happy birthday KLM!

HIEP HIEP HOERA! Deze week bestaat KLM Royal Dutch Airlines 100 jaar. En dat vieren wij in de USA lekker met ze mee. Wij bakken onze verse stroopwafels in New York, Washington en eindigen het feestje op het vliegveld van San Francisco. Wat een traktatie! Trots op ons team.
 

Geen aandelen, maar uitdelen

Op uitnodiging van Bynder waren we van de partij tijdens het OnBrand-congres in de Beurs van Berlage, in hartje Amsterdam. Tijdens de breaks deelden we versgebakken stroopwafels uit aan CEO’s (van multinationals als Uber en Samsung) congres-sprekers en aan hongerige studenten. 

Boston loves our waffles

We did it again. Na ons avontuur voor KLM hebben we afgelopen week weer een lekkere reis naar de USA gemaakt. En dat betekent natuurlijk: gegarandeerd een smakelijke beurs, met heerlijke verse stroopwafels!

Verse stroopwafels in München

Uit naam van IPS Technology delen we deze week in München verse stroopwafels uit aan beursbezoekers. 

Overige blogs

 

DFC in Oman

Wat brengt ons bedrijf Dutch Food Concepts onze collega's toch op speciale plekken op de wereld. Nu zijn collega's Joost en Silvie op weg naar Muscat (Oman) om van daaruit door te reizen naar havenstad Sohar voor de warmste haringparty ter wereld! #workhardplayhard #stroopwafelavontuur #wereldveroveraars

Dutch Food Girls!

Afgelopen week hebben deze toppers in opdracht van een klant honderden stroopwafels uitgedeeld in Amsterdam en omstreken. En dat volledig in de authentieke Hollandse stijl. Wat een leuke en bovenal lekkere opdracht!

Suikerspin in de eigen bedrijfskleur

Suikerspinnen personaliseren? Dat gaat toch niet zomaar. Maar niets is minder waar! Een suikerspin in de eigen bedrijfskleuren is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens heel lekker! Welke kleur mogen wij voor jullie 'draaien'?