Terug naar overzicht

Logistiek medewerker gezocht!

Klaar met school, maar nog geen plannen voor het komende jaar? Wij hebben een leuke werkplek voor een Logistiek medewerker met voldoende kansen om door te groeien binnen ons bedrijf. Ben jij iemand die op zoek is naar een uitdaging en ervaring wil opdoen in de horeca, evenementenbranche of festivalwereld? Lees dan snel verder.

Over je functie

Als logistiek medewerker van Dutch Food Concepts ondersteun je onze evenement coördinator. Soms ondersteun je bij de opbouw van een evenement. Een andere keer rij je door het land om spullen op te halen bij leveranciers of af te zetten. Indien nodig assisteer je onze event managers op evenementen.

Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid dat alle gebruikte materialen netjes worden teruggezet in onze loods en dat deze goed onderhouden worden. Tussendoor help je eens met het schoonspuiten van de vrachtwagen of ondersteun je de sales afdeling met het klaarzetten met bestellingen.

Je komt terecht in ons enthousiaste team met veel jonge mensen. Wij leren je graag ondertussen alles van het evenementenvak en je krijgt de kans om in de keuken te kijken van het organiseren van evenementen. Bij interesse bestaat er de mogelijkheid om na een aantal jaren door te groeien tot Event Manager.

Vergeet niet dat een 9 tot 5 mentaliteit niet in ons woordenboek voorkomt. Je werkt vijf dagen in de week, maar je vrije dagen zijn niet standaard in het weekeinde.

Over Dutch Food Concepts  

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk al voor zich. Wij zijn gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse lekkernijen. Maar wij bakken niet zomaar een stroopwafel, portie poffertjes of beleggen een broodje kaas. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan de lekkerste en leukste food producten.

Dutch Food Concepts werkt daarvoor samen met diverse grote en minder grote merken. Onze concepten ontwikkelen wij grotendeels in eigen huis. De merken van Dutch Food Concepts hebben allemaal een unieke uitstraling, maar gezamenlijk wel één DNA. Dit is terug te zien in de liefde voor de ambacht, de modern ambachtelijke uitstraling en de explosie van fun en smaak bij het eten van onze producten!

Dutch Food Concepts is actief op diverse beurs- en festivallocaties in Nederland, maar ook op pretparken en grootschalige evenementen. Denk bijvoorbeeld aan locaties als de RAI Amsterdam, Madurodam, Dierenpark Amersfoort en Keukenhof. 

Daarnaast bieden wij het Nederlandse bedrijfsleven de unieke mogelijkheid voor het invullen van cateringaanvragen in binnen- en buitenland. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver. 

Wij vragen

  • Een doorzetter met gevoel voor humor
  • Een harde werker die representatief en gastvrij overkomt
  • Fulltime en vanaf augustus beschikbaar
  • Ervaring in de horeca en logistieke sector is een pre
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Flexibele inzet inclusief werken tijdens weekeinden/feestdagen
  • In bezit van rijbewijs, ervaring als chauffeur is een pre

Naast onbeperkt stroopwafels en poffertjes eten bieden wij...

…Een leuke en afwisselende fulltime functie met voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Een tijdelijk contract dat zonder meer verlengd wordt indien de samenwerking aan beide kanten bevalt. Een unieke werkomgeving die altijd in beweging is en waarbij geen dag hetzelfde is. 

Meer weten of solliciteren?

Smaakt deze vacature naar meer? Stuur je sollicitatiebrief inclusief motivatie, CV en salarisindicatie naar info@dutchfoodconcepts.nl. Voor meer informatie kan je altijd even telefonisch contact met ons opnemen via 0252 349 617 en vragen naar Marc. Solliciteren voor augustus 2018. Het kan zijn dat sollicitatiegesprekken al voor deze tijd plaatsvinden als geschikte kandidaten zich melden.    

 

Gezocht: Event Manager

Ben jij een eventbeest met het DNA van een stressbestendige, organisatorische duizendpoot? Iemand die energie krijgt van pittige last-minute uitdaging en tegelijk bereid is om keihard te werken in een snel groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou! 

Deze kerstvakantie

Ga je er deze kerstvakantie lekker op uit? Grote kans dat je onze cateringconcepten dan ergens in het land tegenkomt. We zijn de komende weken namelijk overal te vinden; van Attractiepark Toverland, DierenPark Amersfoort en Madurodam tot Diergaarde Blijdorp/Rotterdam Zoo en World Forum The Hague. We zien je daar graag!

La Douce France

Terwijl het Tour-peloton aan de Alpen begint, is aan de andere kant van La Douce France het volgende grote evenement gestart: het internationale maritieme festival van Brest, in het westen van Bretagne.

Overige blogs

 

September Beursmaand

September voelt, waarschijnlijk voor veel bedrijven, als een start van het nieuwe seizoen. Je medewerkers/collega’s zijn weer fris en fruitig teruggekomen van een welverdiende vakantie. Ook ons team is gedurende de schoolvakanties niet compleet geweest, maar het gevoel van een nieuwe start ervaren wij zelden. De maanden juli, augustus en september staan vol met de leukste events, festivals en beurzen, net zoals alle andere maanden.

Stage-ervaring Silvie Griekspoor

“Vanaf de eerste minuut bij Dutch Food Concepts ben ik aan het werk gezet. Geen enkele dag is hetzelfde geweest en ik heb de kans gekregen én gepakt om overal in het bedrijf mee te kijken. De minst leuke dag? Woensdag. Dan had ik nog lessen op school ... Eigenlijk zat ik tijdens de les met mijn hoofd nog bij mijn stageplek.”

De grootste beurs van Nederland!

Lekkere drukte op de ISE in de RAI Amsterdam. Een fijne opening van het beursseizoen voor twee van onze concepten. Op de grootste internationale beurs vliegen de stroopwafels letterlijk uit de ijzers én vallen onze heerlijke wraps bij iedereen in de smaak. Dat smaakt zeker naar meer! :)