Terug naar overzicht

Logistiek medewerker gezocht!

Klaar met school, maar nog geen plannen voor het komende jaar? Wij hebben een leuke werkplek voor een Logistiek medewerker met voldoende kansen om door te groeien binnen ons bedrijf. Ben jij iemand die op zoek is naar een uitdaging en ervaring wil opdoen in de horeca, evenementenbranche of festivalwereld? Lees dan snel verder.

Over je functie

Als logistiek medewerker van Dutch Food Concepts ondersteun je onze evenement coördinator. Soms ondersteun je bij de opbouw van een evenement. Een andere keer rij je door het land om spullen op te halen bij leveranciers of af te zetten. Indien nodig assisteer je onze event managers op evenementen.

Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid dat alle gebruikte materialen netjes worden teruggezet in onze loods en dat deze goed onderhouden worden. Tussendoor help je eens met het schoonspuiten van de vrachtwagen of ondersteun je de sales afdeling met het klaarzetten met bestellingen.

Je komt terecht in ons enthousiaste team met veel jonge mensen. Wij leren je graag ondertussen alles van het evenementenvak en je krijgt de kans om in de keuken te kijken van het organiseren van evenementen. Bij interesse bestaat er de mogelijkheid om na een aantal jaren door te groeien tot Event Manager.

Vergeet niet dat een 9 tot 5 mentaliteit niet in ons woordenboek voorkomt. Je werkt vijf dagen in de week, maar je vrije dagen zijn niet standaard in het weekeinde.

Over Dutch Food Concepts  

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk al voor zich. Wij zijn gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse lekkernijen. Maar wij bakken niet zomaar een stroopwafel, portie poffertjes of beleggen een broodje kaas. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan de lekkerste en leukste food producten.

Dutch Food Concepts werkt daarvoor samen met diverse grote en minder grote merken. Onze concepten ontwikkelen wij grotendeels in eigen huis. De merken van Dutch Food Concepts hebben allemaal een unieke uitstraling, maar gezamenlijk wel één DNA. Dit is terug te zien in de liefde voor de ambacht, de modern ambachtelijke uitstraling en de explosie van fun en smaak bij het eten van onze producten!

Dutch Food Concepts is actief op diverse beurs- en festivallocaties in Nederland, maar ook op pretparken en grootschalige evenementen. Denk bijvoorbeeld aan locaties als de RAI Amsterdam, Madurodam, Dierenpark Amersfoort en Keukenhof. 

Daarnaast bieden wij het Nederlandse bedrijfsleven de unieke mogelijkheid voor het invullen van cateringaanvragen in binnen- en buitenland. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver. 

Wij vragen

  • Een doorzetter met gevoel voor humor
  • Een harde werker die representatief en gastvrij overkomt
  • Fulltime en vanaf augustus beschikbaar
  • Ervaring in de horeca en logistieke sector is een pre
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Flexibele inzet inclusief werken tijdens weekeinden/feestdagen
  • In bezit van rijbewijs, ervaring als chauffeur is een pre

Naast onbeperkt stroopwafels en poffertjes eten bieden wij...

…Een leuke en afwisselende fulltime functie met voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Een tijdelijk contract dat zonder meer verlengd wordt indien de samenwerking aan beide kanten bevalt. Een unieke werkomgeving die altijd in beweging is en waarbij geen dag hetzelfde is. 

Meer weten of solliciteren?

Smaakt deze vacature naar meer? Stuur je sollicitatiebrief inclusief motivatie, CV en salarisindicatie naar info@dutchfoodconcepts.nl. Voor meer informatie kan je altijd even telefonisch contact met ons opnemen via 0252 349 617 en vragen naar Marc. Solliciteren voor augustus 2018. Het kan zijn dat sollicitatiegesprekken al voor deze tijd plaatsvinden als geschikte kandidaten zich melden.    

 

Scheuren op Circuit Park Zandvoort

Gas op die.... tosti! Elk jaar weer een racend snel en gaaf event: de Max Verstappen dagen op het circuit van Zandvoort. Spot jij op de foto ons foodcourt van dit jaar?

Het is weer zover...De Huishoudbeurs

Elk jaar is het weer een groot feest...de Huishoudbeurs. Grote hordes vrouwen, op zoek naar de leukste gadgets en de lekkerste nieuwe smaaksensaties. Zo ook bij Dutch Food Concepts. Dit jaar stond in het teken van 'Health'. Het moment om ons gezondste concept, TortillaWraps, in te zetten. En of dat lekker was...

100 jaar Schiphol

Schiphol bestaat 100 jaar en wil dat jubileum graag met iedereen vieren, over de hele wereld. En zo kregen bezoekers van een reisbeurs in Parijs laatst gratis verse stroopwafels vanuit een speciaal aangeklede unit. En de zoete geur van onze stroopwafels bracht heel wat klanten naar de stand van Schiphol. Très bien!

Overige blogs

 

Never waste a good crisis

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe het met ons gaat en wat de crisis ons brengt/heeft gebracht? Voor het regionale ondernemersmagazine 'Into Business' doet eigenaar Joost Kling zijn verhaal. Klik op de titel om het artikel te lezen.

Nieuwe DFC webshop

Achter de schermen werken we al een tijdje aan een gaaf project: een eigen webshop. Een online omgeving vol Hollandse producten en relatiegeschenken. En wij zouden Dutch Food Concepts niet zijn, als alle opties niet in de eigen huisstijl te personaliseren zijn. Van een kleine tot grote oplage, van een gedeeltelijke tot complete eigen stijl, bedrijfsmatig of particulier.

Crêperie

Naast de Poffertjesboerderij zijn ook de Crêperie en het Stroopwafelhuis voorbeelden van de DFC-succesformule op Keukenhof. Twee sfeervolle locaties, waar op een minimale oppervlakte een maximale sfeerbeleving is neergezet. Twee concepten met eenzelfde kracht: modern ambachtelijke producten, direct voor de neus van de klant bereid. 

De pop-up stores zijn een commerciële aanvulling en aanvulling op de entertainmentwaarde van de bestaande restaurants in de Keukenhof.