Terug naar overzicht

Logistiek medewerker gezocht!

Klaar met school, maar nog geen plannen voor het komende jaar? Wij hebben een leuke werkplek voor een Logistiek medewerker met voldoende kansen om door te groeien binnen ons bedrijf. Ben jij iemand die op zoek is naar een uitdaging en ervaring wil opdoen in de horeca, evenementenbranche of festivalwereld? Lees dan snel verder.

Over je functie

Als logistiek medewerker van Dutch Food Concepts ondersteun je onze evenement coördinator. Soms ondersteun je bij de opbouw van een evenement. Een andere keer rij je door het land om spullen op te halen bij leveranciers of af te zetten. Indien nodig assisteer je onze event managers op evenementen.

Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid dat alle gebruikte materialen netjes worden teruggezet in onze loods en dat deze goed onderhouden worden. Tussendoor help je eens met het schoonspuiten van de vrachtwagen of ondersteun je de sales afdeling met het klaarzetten met bestellingen.

Je komt terecht in ons enthousiaste team met veel jonge mensen. Wij leren je graag ondertussen alles van het evenementenvak en je krijgt de kans om in de keuken te kijken van het organiseren van evenementen. Bij interesse bestaat er de mogelijkheid om na een aantal jaren door te groeien tot Event Manager.

Vergeet niet dat een 9 tot 5 mentaliteit niet in ons woordenboek voorkomt. Je werkt vijf dagen in de week, maar je vrije dagen zijn niet standaard in het weekeinde.

Over Dutch Food Concepts  

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk al voor zich. Wij zijn gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse lekkernijen. Maar wij bakken niet zomaar een stroopwafel, portie poffertjes of beleggen een broodje kaas. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan de lekkerste en leukste food producten.

Dutch Food Concepts werkt daarvoor samen met diverse grote en minder grote merken. Onze concepten ontwikkelen wij grotendeels in eigen huis. De merken van Dutch Food Concepts hebben allemaal een unieke uitstraling, maar gezamenlijk wel één DNA. Dit is terug te zien in de liefde voor de ambacht, de modern ambachtelijke uitstraling en de explosie van fun en smaak bij het eten van onze producten!

Dutch Food Concepts is actief op diverse beurs- en festivallocaties in Nederland, maar ook op pretparken en grootschalige evenementen. Denk bijvoorbeeld aan locaties als de RAI Amsterdam, Madurodam, Dierenpark Amersfoort en Keukenhof. 

Daarnaast bieden wij het Nederlandse bedrijfsleven de unieke mogelijkheid voor het invullen van cateringaanvragen in binnen- en buitenland. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver. 

Wij vragen

  • Een doorzetter met gevoel voor humor
  • Een harde werker die representatief en gastvrij overkomt
  • Fulltime en vanaf augustus beschikbaar
  • Ervaring in de horeca en logistieke sector is een pre
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Flexibele inzet inclusief werken tijdens weekeinden/feestdagen
  • In bezit van rijbewijs, ervaring als chauffeur is een pre

Naast onbeperkt stroopwafels en poffertjes eten bieden wij...

…Een leuke en afwisselende fulltime functie met voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Een tijdelijk contract dat zonder meer verlengd wordt indien de samenwerking aan beide kanten bevalt. Een unieke werkomgeving die altijd in beweging is en waarbij geen dag hetzelfde is. 

Meer weten of solliciteren?

Smaakt deze vacature naar meer? Stuur je sollicitatiebrief inclusief motivatie, CV en salarisindicatie naar info@dutchfoodconcepts.nl. Voor meer informatie kan je altijd even telefonisch contact met ons opnemen via 0252 349 617 en vragen naar Marc. Solliciteren voor augustus 2018. Het kan zijn dat sollicitatiegesprekken al voor deze tijd plaatsvinden als geschikte kandidaten zich melden.    

 

Lichtjesavonden op Madurodam

We zijn nog een beetje aan het bijkomen van de spectaculaire en gezellige lichtjesavonden op Madurodam afgelopen weekend (9/10 december). Vanuit onze gezellige chalets serveerden wij warme chocomel, glühwein, poffertjes, stroopwafels, snert, broodjes rookworst, broodjes kroket, patat en pizzaburgers. 

"This is actually my favourite booth", jubelt Gary Kayye, de razende reporter van de topbeurs (ISE) in de RAI vorige week. "This is pure magic!" Onze Jessica laat in dit interview de fijne kneepjes van het vak zien.

Tijd voor oliebollen

Ons oliebollenconcept is klaar voor een nieuw seizoen. Ook dit jaar. Ook nu gaan we door heel het land oliebollen uitdelen! 
En dat kan ook bij jou. Wil jij je belangrijkste klanten, medewerkers of leveranciers bedanken voor het afgelopen jaar? Onze foodtruck rijdt door heel Nederland om de lekkerste bollen uit te delen. Volledig naar jullie wensen én mogelijk in de eigen huisstijl. En dit natuurlijk met gepaste Corona-maatregelen. Klinkt lekker toch?

Overige blogs

 

Scheuren op Circuit Park Zandvoort

Gas op die.... tosti! Elk jaar weer een racend snel en gaaf event: de Max Verstappen dagen op het circuit van Zandvoort. Spot jij op de foto ons foodcourt van dit jaar?

Ready for a sweet timelapse?

Let's go! In 40 seconden zie je hoe wij op locatie stroopwafels bakken, bijna op werkelijke snelheid:) In het echt zijn we in staat om (met één ijzer en één bakker) 125 stroopwafels per uur te bakken. Op verzoek kunnen we deze capaciteit uiteraard vergroten, met meer ijzers en meer medewerkers.   

 

Uitbreiding directie DFC

Groot nieuws voor Dutch Food Concepts. De directie is vanaf eind mei uitgebreid met een nieuwe mede-eigenaar: Desiree Vos. In 2013 startte Desiree haar stroopwafelavontuur bij Eatdutchwaffles. In november 2015, met start van Dutch Food Concepts, raakte ze direct al nauw betrokken bij alle processen binnen het nieuwe bedrijf. Samen met Joost Kling heeft Desiree nu de dagelijkse leiding over het bedrijf. De spontane duizendpoot is voor veel klanten en locaties al een bekend gezicht, maar stelt zich bij interesse ook graag aan jouw voor!