Terug naar overzicht

Horecamedewerkers gezocht voor de Keukenhof

Voor het mooiste lentepark van Nederland zijn we met spoed op zoek naar nieuwe horecamedewerkers. Het liefst scholieren en studenten tussen de 17 en 22 jaar, maar ouder kan eventueel ook. Als je maar enthousiast en flexibel bent. Als je maar de hele dag de mouwen kunt opstropen én daarbij kunt blijven lachen.

Ben je de hele periode fulltime beschikbaar? Super. Kun je een paar dag(del)en in de week? Ook super. Liever alleen in het weekend of juist vooral doordeweeks? Check, check. En vind je het leuk om tijdens feestdagen te werken? Geweldig!

Alles is bespreekbaar. Als we maar vooraf duidelijkheid hebben. Voor iedereen wel zo prettig werken.  

Bakkers en andere verse krachten

Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk; je krijgt sowieso een training voordat je aan de slag gaat in de Poffertjesboerderij, het Crêpeshouse of in het Stroopwafelhuis. We hebben trouwens niet alleen bakkers nodig, maar ook andere verse krachten. Hieronder ons menu aan openstaande vacatures.

- Poffertjesbakker
- Stroopwafelbakker
- Crêpesbakker
- Horecamedewerker 2.0
- Kassakanjer
- Snoepchef
- Suikerspin- en popcornmaster
 

Smaakt het voorjaar naar meer?

Je komt in dienst bij Dutch Food Concepts. Dit lekkerste bedrijf van Nederland is niet alleen actief op de prachtige Keukenhof, maar door heel Nederland, zelfs over de grens. Wij verzorgen smakelijke cateringconcepten voor beurzen, festivals en andere evenementen. In dat licht is het goed om te weten dat ons bedrijf groeit en bloeit als een bloemenveld in het voorjaar. Daarom rekenen we erop dat je ook na de sluiting van Keukenhof bij ons aan de slag kunt blijven. Als de samenwerking van beide kanten bevalt natuurlijk, dat spreekt voor zich. 

Zo, wat dacht je ervan? Zin om ons team te versterken, om te beginnen in het mooiste park van Nederland? Mail Desiree Vos, via desiree@dutchfoodconcepts.nl. Heb je wel eerst nog wat vragen? Bel dan vooral even naar 071- 20 20 101. 

 

 

Nieuwe aanwinsten

We hebben drie van deze chalets aangeschaft! Vandaag binnen, dit weekend voor het eerst in gebruik. Vanuit onze gezellige chalets serveren wij warme poffertjes, stroopwafels, snert, rookworst, broodjes kroket en glühwein! Laat die gezellige kerstperiode maar beginnen!

Dag van de Zorg

Dinsdag 12 mei; de 'Dag van de Zorg'. Dit jaar specialer en belangrijker dan ooit. En daar willen we wat mee doen... Samen met jou! Help jij ons met jouw bijdrage al het zorgpersoneel in de regio te verrassen? Of ken je iemand die dit echt verdient? Contact ons via sales@dutchfoodconcepts.nl of 0252-349617. #dagvandezorg #support #traktatie #staystrong

Gezocht: Event Manager

Ben jij een eventbeest met het DNA van een stressbestendige, organisatorische duizendpoot? Iemand die energie krijgt van pittige last-minute uitdaging en tegelijk bereid is om keihard te werken in een snel groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou! 

Overige blogs

 

Corona-update

Even een ander berichtje dan dat jullie van ons gewend zijn. Het is een vervelende en rare periode. Een periode met een hoop nieuwe plannen, waarin we geen stap achteruit, maar juist drie stappen vooruit wilden doen. Maar we hebben (een beetje...) geduld. Achter de schermen blijven we met ons team werken aan de lekkerste projecten. We kunnen niet wachten om dit aan jullie te laten zien!

#Staypositive #Events #Horeca #DutchFoodConcepts

100 jaar Schiphol

Schiphol bestaat 100 jaar en wil dat jubileum graag met iedereen vieren, over de hele wereld. En zo kregen bezoekers van een reisbeurs in Parijs laatst gratis verse stroopwafels vanuit een speciaal aangeklede unit. En de zoete geur van onze stroopwafels bracht heel wat klanten naar de stand van Schiphol. Très bien!

Voor mensen met smaak

'Mensen met smaak kiezen voor VX Company.' Onder dat motto deelt dit bedrijf tijdens de Tech Days in Rai Amsterdam crêpes uit aan beursbezoekers. En dat levert smakelijke plaatjes op.