Terug naar overzicht

Horecamedewerkers gezocht voor de Keukenhof

Voor het mooiste lentepark van Nederland zijn we met spoed op zoek naar nieuwe horecamedewerkers. Het liefst scholieren en studenten tussen de 17 en 22 jaar, maar ouder kan eventueel ook. Als je maar enthousiast en flexibel bent. Als je maar de hele dag de mouwen kunt opstropen én daarbij kunt blijven lachen.

Ben je de hele periode fulltime beschikbaar? Super. Kun je een paar dag(del)en in de week? Ook super. Liever alleen in het weekend of juist vooral doordeweeks? Check, check. En vind je het leuk om tijdens feestdagen te werken? Geweldig!

Alles is bespreekbaar. Als we maar vooraf duidelijkheid hebben. Voor iedereen wel zo prettig werken.  

Bakkers en andere verse krachten

Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk; je krijgt sowieso een training voordat je aan de slag gaat in de Poffertjesboerderij, het Crêpeshouse of in het Stroopwafelhuis. We hebben trouwens niet alleen bakkers nodig, maar ook andere verse krachten. Hieronder ons menu aan openstaande vacatures.

- Poffertjesbakker
- Stroopwafelbakker
- Crêpesbakker
- Horecamedewerker 2.0
- Kassakanjer
- Snoepchef
- Suikerspin- en popcornmaster
 

Smaakt het voorjaar naar meer?

Je komt in dienst bij Dutch Food Concepts. Dit lekkerste bedrijf van Nederland is niet alleen actief op de prachtige Keukenhof, maar door heel Nederland, zelfs over de grens. Wij verzorgen smakelijke cateringconcepten voor beurzen, festivals en andere evenementen. In dat licht is het goed om te weten dat ons bedrijf groeit en bloeit als een bloemenveld in het voorjaar. Daarom rekenen we erop dat je ook na de sluiting van Keukenhof bij ons aan de slag kunt blijven. Als de samenwerking van beide kanten bevalt natuurlijk, dat spreekt voor zich. 

Zo, wat dacht je ervan? Zin om ons team te versterken, om te beginnen in het mooiste park van Nederland? Mail Desiree Vos, via desiree@dutchfoodconcepts.nl. Heb je wel eerst nog wat vragen? Bel dan vooral even naar 071- 20 20 101. 

 

 

Het is weer zover...De Huishoudbeurs

Elk jaar is het weer een groot feest...de Huishoudbeurs. Grote hordes vrouwen, op zoek naar de leukste gadgets en de lekkerste nieuwe smaaksensaties. Zo ook bij Dutch Food Concepts. Dit jaar stond in het teken van 'Health'. Het moment om ons gezondste concept, TortillaWraps, in te zetten. En of dat lekker was...

Nieuwe aanwinsten

We hebben drie van deze chalets aangeschaft! Vandaag binnen, dit weekend voor het eerst in gebruik. Vanuit onze gezellige chalets serveren wij warme poffertjes, stroopwafels, snert, rookworst, broodjes kroket en glühwein! Laat die gezellige kerstperiode maar beginnen!

Dutch Food Concepts in New York

Dutch Food Concepts vliegt de hele wereld over. Afgelopen jaren waren wij sponsor van de New Amsterdam Affair. Nog eenmaal genieten van dit feest.....

Overige blogs

 

Voor Capgemini op Tech-beurs

'Do you want a cookie with your Java?'

Uit naam van het grote technologiebedrijf Capgemini deelden we verse stroopwafels uit voor bezoekers van de European Women in Tech Conference 2016 in RAI Amsterdam. Een bruisende beurs met veel inspirerende (en hongerige:) mensen!

Assortiments-uitbreiding

We blijven vernieuwen, ook met onze relatiegeschenken. Na meerdere vragen van klanten hebben wij een stroopwafelblik met onze eigen Hollandse vlag én rode accenten ontwikkeld. Ben jij net zo enthousiast als wij?

Belgium Waffles 'in het klein'

Op ons favoriete miniatuurpark Madurodam hebben wij een nieuw smakelijk concept aan het assortiment toegevoegd: Luikse Wafels! Het internationaal georiënteerde product valt namelijk niet alleen in de smaak bij onze Zuiderburen, maar ook bij bezoekers van over de hele wereld.