Terug naar overzicht

Horecamedewerkers gezocht voor de Keukenhof

Voor het mooiste lentepark van Nederland zijn we met spoed op zoek naar nieuwe horecamedewerkers. Het liefst scholieren en studenten tussen de 17 en 22 jaar, maar ouder kan eventueel ook. Als je maar enthousiast en flexibel bent. Als je maar de hele dag de mouwen kunt opstropen én daarbij kunt blijven lachen.

Ben je de hele periode fulltime beschikbaar? Super. Kun je een paar dag(del)en in de week? Ook super. Liever alleen in het weekend of juist vooral doordeweeks? Check, check. En vind je het leuk om tijdens feestdagen te werken? Geweldig!

Alles is bespreekbaar. Als we maar vooraf duidelijkheid hebben. Voor iedereen wel zo prettig werken.  

Bakkers en andere verse krachten

Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk; je krijgt sowieso een training voordat je aan de slag gaat in de Poffertjesboerderij, het Crêpeshouse of in het Stroopwafelhuis. We hebben trouwens niet alleen bakkers nodig, maar ook andere verse krachten. Hieronder ons menu aan openstaande vacatures.

- Poffertjesbakker
- Stroopwafelbakker
- Crêpesbakker
- Horecamedewerker 2.0
- Kassakanjer
- Snoepchef
- Suikerspin- en popcornmaster
 

Smaakt het voorjaar naar meer?

Je komt in dienst bij Dutch Food Concepts. Dit lekkerste bedrijf van Nederland is niet alleen actief op de prachtige Keukenhof, maar door heel Nederland, zelfs over de grens. Wij verzorgen smakelijke cateringconcepten voor beurzen, festivals en andere evenementen. In dat licht is het goed om te weten dat ons bedrijf groeit en bloeit als een bloemenveld in het voorjaar. Daarom rekenen we erop dat je ook na de sluiting van Keukenhof bij ons aan de slag kunt blijven. Als de samenwerking van beide kanten bevalt natuurlijk, dat spreekt voor zich. 

Zo, wat dacht je ervan? Zin om ons team te versterken, om te beginnen in het mooiste park van Nederland? Mail Desiree Vos, via desiree@dutchfoodconcepts.nl. Heb je wel eerst nog wat vragen? Bel dan vooral even naar 071- 20 20 101. 

 

 

Onze nieuwste verkooplocatie: Ahoy!

In een smakelijke zoektocht naar nieuwe verkooplocaties zijn we een samenwerking gestart met Ahoy. Vanaf dit jaar verkopen wij onze concepten op de leukste en lekkerste evenementen van deze locatie! Waar we voorgaande jaren al meerdere uitkopen op deze locatie hebben uitgevoerd, mogen we nu ook op deze manier onze kracht laten zien. 

Movie time!

Op een prachtige lentedag hebben we (door Delano Videoproducties) een film laten maken van ons werk op Keukenhof. Smullen maar!

Derde FD Gazellen award voor Dutch Food Concepts

Noordwijk – Voor het derde jaar op rij heeft het Noordwijkse Dutch Food Concepts een FD Gazellen award gewonnen. Daarmee behoort het bedrijf dat enkele jaren geleden startte met het verkopen van stroopwafels in Amerika wederom tot de groep snelst groeiende bedrijven van Nederland. Eigenaar Joost Kling “Het is een mooie erkenning. Samen met mijn compagnon Desiree van Arkel vind ik vooral het feit dat het elk jaar lukt om door te groeien heel bijzonder.”

Overige blogs

 

Uitbreiding directie DFC

Groot nieuws voor Dutch Food Concepts. De directie is vanaf eind mei uitgebreid met een nieuwe mede-eigenaar: Desiree Vos. In 2013 startte Desiree haar stroopwafelavontuur bij Eatdutchwaffles. In november 2015, met start van Dutch Food Concepts, raakte ze direct al nauw betrokken bij alle processen binnen het nieuwe bedrijf. Samen met Joost Kling heeft Desiree nu de dagelijkse leiding over het bedrijf. De spontane duizendpoot is voor veel klanten en locaties al een bekend gezicht, maar stelt zich bij interesse ook graag aan jouw voor!

Happy birthday KLM!

HIEP HIEP HOERA! Deze week bestaat KLM Royal Dutch Airlines 100 jaar. En dat vieren wij in de USA lekker met ze mee. Wij bakken onze verse stroopwafels in New York, Washington en eindigen het feestje op het vliegveld van San Francisco. Wat een traktatie! Trots op ons team.

Noordwijker Joost Kling probeert met stroopwafels Amerika te veroveren

Trots op onze eigenaar Joost Kling! Vandaag met een mooi artikel over het ondernemen en het Amerikaanse stroopwafelbedrijf. Heb jij dit smakelijke stuk al gelezen?