Terug naar overzicht

Tijd voor oliebollen

Ons oliebollenconcept is klaar voor een nieuw seizoen. Ook dit jaar. Ook nu gaan we door heel het land oliebollen uitdelen! 
En dat kan ook bij jou. Wil jij je belangrijkste klanten, medewerkers of leveranciers bedanken voor het afgelopen jaar? Onze foodtruck rijdt door heel Nederland om de lekkerste bollen uit te delen. Volledig naar jullie wensen én mogelijk in de eigen huisstijl. En dit natuurlijk met gepaste Corona-maatregelen. Klinkt lekker toch?
 

Never waste a good crisis

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe het met ons gaat en wat de crisis ons brengt/heeft gebracht? Voor het regionale ondernemersmagazine 'Into Business' doet eigenaar Joost Kling zijn verhaal. Klik op de titel om het artikel te lezen.

Horecamedewerkers gezocht voor de Keukenhof

Hey koekenbakker, naast school of studie lekker bijverdienen op de Keukenhof? Bezoekers van over de hele wereld blij maken met verse stroopwafels, portie poffertjes of bordje crêpes? En ben je beschikbaar in de periode van 24 maart tot 16 mei? 

Event Manager Stagiair(e) Keukenhof

Dutch Food Concepts zoekt voor de periode feb – juli 2016 een event manager (stagiair). De geschikte kandidaat sluit zich voor minimaal een half jaar aan binnen ons enthousiaste team van Event Managers. Wij zoeken een stagiair die het verschil wil maken en wil proeven hoe het leven als event manager smaakt.

Overige blogs

 

Een wafel met een verhaal

Een speciale opdracht, met achter onze wafel een prachtig marketingverhaal. De wafel, de basis van het bedrijf, met daarop slagroom, wat staat voor het personeel. Een onmisbare toevoeging. Afgetopt met de marketing in de vorm van een kers. Want als je marketing goed inzet, is dat echt de kers op de taart/wafel. Dat is nog eens een lekkere boodschap!

Keukenhof

Op Keukenhof exploiteren wij de Poffertjesboerderij. Dé cateringlocatie centraal in dit mooiste lentepark ter wereld. In dit authentieke onderkomen staat de pure ambacht centraal. In samenwerking met de opdrachtgever en onze conceptontwikkelaar is de boerderij omgebouwd tot een modern en sfeervolle cateringlocatie. Binnen acht weken passeren meer dan een miljoen bezoekers de Poffertjesboerderij.

Nieuw concept: Oliebolls

Tussen Kerst en oudjaar 2015 stonden we voor onze eigen loods oliebollen te bakken. Na een geslaagd evenement (Allerhande Kerstfestival) voor Koopmans hadden we de smaak te pakken en zodoende verkochten we tussen de feestdagen door nog duizenden oliebollen aan bedrijven en particulieren.