Terug naar overzicht

Event Manager Stagiair(e) Keukenhof

Dutch Food Concepts zoekt voor de periode feb – juli 2016 een event manager (stagiair). De geschikte kandidaat sluit zich voor minimaal een half jaar aan binnen ons enthousiaste team van Event Managers. Wij zoeken een stagiair die het verschil wil maken en wil proeven hoe het leven als event manager smaakt.

Werkzaamheden

Als stagiair van Dutch Food Concepts krijg je de kans om ervaring op te doen in een groeiende organisatie die altijd in beweging is. Wij verwachten van onze stagiair dat deze meedraait in onze dagelijkse activiteiten met de Event Manager(s) van Keukenhof.

Fulltime op Keukenhof

De bloemententoonstelling van Keukenhof is geopend van 24 maart tot en met 16 mei. Op deze locatie exploiteren wij diverse cateringlocaties.  Gedurende die periode zal je fulltime aanwezig zijn op Keukenhof om onze eventmanager(s) te ondersteunen. Je werkzaamheden lopen uiteen van het ondersteunen van verkoopteams, het beheren van voorraden tot het opzetten van roosters. Toon jij voldoende potentie en durf je op gepaste wijze de leiding te nemen, dan schrikken wij er niet van om je gedurende de looptijd van het project meer verantwoordelijkheid te geven.

In de periode voor het evenement werk je samen met de Event Manager(s) aan de voorbereiding en de opbouw. Na afloop van het seizoen werk je mee aan het afbouwen van de locaties en het opstellen van evaluatierapporten.

Dutch Food Concepts

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk al voor zich. Wij zijn gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse producten. Maar wij bakken niet zomaar een stroopwafel, portie poffertjes of snijden een broodje kaas. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan het lekkerste en leukste food product.

Fun en smaak

Dutch Food Concepts werkt daarvoor samen met diverse grote en minder grote merken. Wij ontwikkelen en beheren deze concepten allemaal in eigen huis. De merken van Dutch Food Concepts hebben allemaal een unieke uitstraling, maar gezamenlijk wel één DNA. Liefde voor de ambacht van het product, een modern ambachtelijke uitstraling en bij het eten een explosie van fun en smaak!

Dutch Food Concepts is namens de vertegenwoordigde concepten actief op diverse beurs- en festivallocaties in Nederland en biedt de unieke mogelijkheid voor het invullen van cateringaanvragen in binnen- en buitenland. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.

Profiel Event Manager stagiair(e)

Wij zijn op zoek naar een HBO of WO student die op zoek is naar een meewerkstage met eventueel een afstudeeropdracht in overleg. Dutch Food Concepts is een jong bedrijf met mensen die allemaal willen groeien. Elke week gebeurt er wel weer iets nieuws. Wij geven studenten veel vrijheid en behandelen je net als alle andere collega’s. Daar willen wij echter ook wat voor terug. Het is belangrijk dat je beseft dat de werkzaamheden ook regelmatig in het weekeinde plaatsvinden. Een 9 tot 5 mentaliteit past niet binnen ons bedrijf. Zoals ook de directeur achter een wafelijzer staat als het extra druk is, verwachten we die flexibiliteit ook van jou. Daarnaast werken wij veel met internationale klanten dus het spreken van Engels is een pré.

Representatief en leergierig

Wij verwachten dat jij als stagiair bereid bent om een half jaar te investeren in jezelf. Wij behandelen jou als een van onze medewerkers, maar verwachten dat jij ook groeit in deze rol en de verantwoordelijkheden aan kan die daarbij horen. Je bent representatief, leergierig en durft je mening op gepaste momenten te laten horen. Tenslotte ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je minimaal 5 maanden beschikbaar.

Meer weten of solliciteren?

Heb je interesse in een stageplek bij ons? Stuur je sollicitatiebrief inclusief motivatie en CV naar desiree@dutchfoodconcepts.nl. Je kan altijd even bellen met Desiree (tel:071-202010) als je nog vragen hebt. Met geïnteresseerde studenten voeren wij een sollicitatiegesprek. Kom na een goede voorbereiding bij ons langs, want wij zoeken een serieuze kandidaat. 

 

Stagiaire(s) gezocht!

Studenten opgelet! Voor de periode september t/m december zijn we op zoek naar twee enthousiaste stagiaires. Ken of ben jij iemand die zin heeft in deze smakelijke uitdaging? Stuur ons een bericht (info@dutchfoodconcepts.nl) of kom eens langs om een stroopwafel te eten.

Summer Tour 2016

We gaan iets bijzonders doen deze zomer: onze eerste Summer Tour! Een rondje langs gezinscampings met bijna alleen maar Nederlanders. Voor het eerste rondje doen we meteen drie landen aan! Lees meer over deze 'vakantieplannen' in het nieuwste blog van onze eigenaar. 

Ik ruik verse oliebollen om 2021 te vieren!

Nog iets meer dan een maand en dan proost ik samen met mijn collega’s op de laatste dag van 2020. Met in mijn ene hand een glas champagne en in de andere een zelfgebakken oliebol. In een jaar dat alles anders loopt dan verwacht, houden wij dat de oliebollentraditie natuurlijk wel in leven.

Overige blogs

 

Junior Cateringmanager gezocht!

Ben jij een eventbeest met het DNA van een stressbestendige, organisatorische duizendpoot? Iemand die energie krijgt van pittige last-minute uitdaging en tegelijk bereid is om keihard te werken in een snel groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Deze kerstvakantie

Ga je er deze kerstvakantie lekker op uit? Grote kans dat je onze cateringconcepten dan ergens in het land tegenkomt. We zijn de komende weken namelijk overal te vinden; van Attractiepark Toverland, DierenPark Amersfoort en Madurodam tot Diergaarde Blijdorp/Rotterdam Zoo en World Forum The Hague. We zien je daar graag!

In de wolken!

We zijn helemaal In de Wolken met ons vernieuwde tosti-assortiment. Met het thema 'Hip & Healty' staan wij de komende dagen in de Expo Haarlemmermeer. En daar vallen de 'Pizza tosti', 'Tosti Caprese' en de 'Vegan tosti' nu al in de smaak. Dat is toch lekker!