Terug naar overzicht

Event Manager Stagiair(e) Keukenhof

Dutch Food Concepts zoekt voor de periode feb – juli 2016 een event manager (stagiair). De geschikte kandidaat sluit zich voor minimaal een half jaar aan binnen ons enthousiaste team van Event Managers. Wij zoeken een stagiair die het verschil wil maken en wil proeven hoe het leven als event manager smaakt.

Werkzaamheden

Als stagiair van Dutch Food Concepts krijg je de kans om ervaring op te doen in een groeiende organisatie die altijd in beweging is. Wij verwachten van onze stagiair dat deze meedraait in onze dagelijkse activiteiten met de Event Manager(s) van Keukenhof.

Fulltime op Keukenhof

De bloemententoonstelling van Keukenhof is geopend van 24 maart tot en met 16 mei. Op deze locatie exploiteren wij diverse cateringlocaties.  Gedurende die periode zal je fulltime aanwezig zijn op Keukenhof om onze eventmanager(s) te ondersteunen. Je werkzaamheden lopen uiteen van het ondersteunen van verkoopteams, het beheren van voorraden tot het opzetten van roosters. Toon jij voldoende potentie en durf je op gepaste wijze de leiding te nemen, dan schrikken wij er niet van om je gedurende de looptijd van het project meer verantwoordelijkheid te geven.

In de periode voor het evenement werk je samen met de Event Manager(s) aan de voorbereiding en de opbouw. Na afloop van het seizoen werk je mee aan het afbouwen van de locaties en het opstellen van evaluatierapporten.

Dutch Food Concepts

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk al voor zich. Wij zijn gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse producten. Maar wij bakken niet zomaar een stroopwafel, portie poffertjes of snijden een broodje kaas. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan het lekkerste en leukste food product.

Fun en smaak

Dutch Food Concepts werkt daarvoor samen met diverse grote en minder grote merken. Wij ontwikkelen en beheren deze concepten allemaal in eigen huis. De merken van Dutch Food Concepts hebben allemaal een unieke uitstraling, maar gezamenlijk wel één DNA. Liefde voor de ambacht van het product, een modern ambachtelijke uitstraling en bij het eten een explosie van fun en smaak!

Dutch Food Concepts is namens de vertegenwoordigde concepten actief op diverse beurs- en festivallocaties in Nederland en biedt de unieke mogelijkheid voor het invullen van cateringaanvragen in binnen- en buitenland. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.

Profiel Event Manager stagiair(e)

Wij zijn op zoek naar een HBO of WO student die op zoek is naar een meewerkstage met eventueel een afstudeeropdracht in overleg. Dutch Food Concepts is een jong bedrijf met mensen die allemaal willen groeien. Elke week gebeurt er wel weer iets nieuws. Wij geven studenten veel vrijheid en behandelen je net als alle andere collega’s. Daar willen wij echter ook wat voor terug. Het is belangrijk dat je beseft dat de werkzaamheden ook regelmatig in het weekeinde plaatsvinden. Een 9 tot 5 mentaliteit past niet binnen ons bedrijf. Zoals ook de directeur achter een wafelijzer staat als het extra druk is, verwachten we die flexibiliteit ook van jou. Daarnaast werken wij veel met internationale klanten dus het spreken van Engels is een pré.

Representatief en leergierig

Wij verwachten dat jij als stagiair bereid bent om een half jaar te investeren in jezelf. Wij behandelen jou als een van onze medewerkers, maar verwachten dat jij ook groeit in deze rol en de verantwoordelijkheden aan kan die daarbij horen. Je bent representatief, leergierig en durft je mening op gepaste momenten te laten horen. Tenslotte ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je minimaal 5 maanden beschikbaar.

Meer weten of solliciteren?

Heb je interesse in een stageplek bij ons? Stuur je sollicitatiebrief inclusief motivatie en CV naar desiree@dutchfoodconcepts.nl. Je kan altijd even bellen met Desiree (tel:071-202010) als je nog vragen hebt. Met geïnteresseerde studenten voeren wij een sollicitatiegesprek. Kom na een goede voorbereiding bij ons langs, want wij zoeken een serieuze kandidaat. 

 

Lichtjesavonden op Madurodam

We zijn nog een beetje aan het bijkomen van de spectaculaire en gezellige lichtjesavonden op Madurodam afgelopen weekend (9/10 december). Vanuit onze gezellige chalets serveerden wij warme chocomel, glühwein, poffertjes, stroopwafels, snert, broodjes rookworst, broodjes kroket, patat en pizzaburgers. 

Herfst op Madurodam!

Na een zomer vol zon, zee en strand is het nu tijd voor de herfst. Zo ook op Madurodam. Afgelopen week hebben we onze beach-huisjes omgebouwd in de echte herfstsfeer! Kom jij snel kijken?

Medewerkers gezocht!

OPROEP!!! Wij zoeken versterking (vanaf 17 jaar) voor onze teams op twee wereldberoemde toplocaties: Keukenhof en Madurodam! 
Ben jij op zoek naar een lekkere bijbaan? Of ken je iemand die graag in de horeca wil werken?

Overige blogs

 

Tijd voor oliebollen

Ons oliebollenconcept is klaar voor een nieuw seizoen. Ook dit jaar. Ook nu gaan we door heel het land oliebollen uitdelen! 
En dat kan ook bij jou. Wil jij je belangrijkste klanten, medewerkers of leveranciers bedanken voor het afgelopen jaar? Onze foodtruck rijdt door heel Nederland om de lekkerste bollen uit te delen. Volledig naar jullie wensen én mogelijk in de eigen huisstijl. En dit natuurlijk met gepaste Corona-maatregelen. Klinkt lekker toch?

Blog Joost Kling

Bijzondere week voor Eatdutchwaffles. Na een lange aanloop begint komende week een vernieuwde samenwerking met KLM. Vanaf 1 mei krijgen reizigers op alle intercontinentale vluchten een gratis stroopwafel van Eatdutchwaffles. Toevallig in de week dat ... 

Bloeiende Paasdagen

Bloeiende Paasdagen waren het. Zo bloeiend en zonnig dat we meteen in het openingsweekend van Keukenhof onze suikerspin- en popcornunit van stal haalden. Kijk onze SweetLilly en Popfun eens shinen in het voorjaarszonnetje.