Terug naar overzicht

Event Manager Stagiair(e) Keukenhof

Dutch Food Concepts zoekt voor de periode feb – juli 2016 een event manager (stagiair). De geschikte kandidaat sluit zich voor minimaal een half jaar aan binnen ons enthousiaste team van Event Managers. Wij zoeken een stagiair die het verschil wil maken en wil proeven hoe het leven als event manager smaakt.

Werkzaamheden

Als stagiair van Dutch Food Concepts krijg je de kans om ervaring op te doen in een groeiende organisatie die altijd in beweging is. Wij verwachten van onze stagiair dat deze meedraait in onze dagelijkse activiteiten met de Event Manager(s) van Keukenhof.

Fulltime op Keukenhof

De bloemententoonstelling van Keukenhof is geopend van 24 maart tot en met 16 mei. Op deze locatie exploiteren wij diverse cateringlocaties.  Gedurende die periode zal je fulltime aanwezig zijn op Keukenhof om onze eventmanager(s) te ondersteunen. Je werkzaamheden lopen uiteen van het ondersteunen van verkoopteams, het beheren van voorraden tot het opzetten van roosters. Toon jij voldoende potentie en durf je op gepaste wijze de leiding te nemen, dan schrikken wij er niet van om je gedurende de looptijd van het project meer verantwoordelijkheid te geven.

In de periode voor het evenement werk je samen met de Event Manager(s) aan de voorbereiding en de opbouw. Na afloop van het seizoen werk je mee aan het afbouwen van de locaties en het opstellen van evaluatierapporten.

Dutch Food Concepts

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk al voor zich. Wij zijn gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse producten. Maar wij bakken niet zomaar een stroopwafel, portie poffertjes of snijden een broodje kaas. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan het lekkerste en leukste food product.

Fun en smaak

Dutch Food Concepts werkt daarvoor samen met diverse grote en minder grote merken. Wij ontwikkelen en beheren deze concepten allemaal in eigen huis. De merken van Dutch Food Concepts hebben allemaal een unieke uitstraling, maar gezamenlijk wel één DNA. Liefde voor de ambacht van het product, een modern ambachtelijke uitstraling en bij het eten een explosie van fun en smaak!

Dutch Food Concepts is namens de vertegenwoordigde concepten actief op diverse beurs- en festivallocaties in Nederland en biedt de unieke mogelijkheid voor het invullen van cateringaanvragen in binnen- en buitenland. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.

Profiel Event Manager stagiair(e)

Wij zijn op zoek naar een HBO of WO student die op zoek is naar een meewerkstage met eventueel een afstudeeropdracht in overleg. Dutch Food Concepts is een jong bedrijf met mensen die allemaal willen groeien. Elke week gebeurt er wel weer iets nieuws. Wij geven studenten veel vrijheid en behandelen je net als alle andere collega’s. Daar willen wij echter ook wat voor terug. Het is belangrijk dat je beseft dat de werkzaamheden ook regelmatig in het weekeinde plaatsvinden. Een 9 tot 5 mentaliteit past niet binnen ons bedrijf. Zoals ook de directeur achter een wafelijzer staat als het extra druk is, verwachten we die flexibiliteit ook van jou. Daarnaast werken wij veel met internationale klanten dus het spreken van Engels is een pré.

Representatief en leergierig

Wij verwachten dat jij als stagiair bereid bent om een half jaar te investeren in jezelf. Wij behandelen jou als een van onze medewerkers, maar verwachten dat jij ook groeit in deze rol en de verantwoordelijkheden aan kan die daarbij horen. Je bent representatief, leergierig en durft je mening op gepaste momenten te laten horen. Tenslotte ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je minimaal 5 maanden beschikbaar.

Meer weten of solliciteren?

Heb je interesse in een stageplek bij ons? Stuur je sollicitatiebrief inclusief motivatie en CV naar desiree@dutchfoodconcepts.nl. Je kan altijd even bellen met Desiree (tel:071-202010) als je nog vragen hebt. Met geïnteresseerde studenten voeren wij een sollicitatiegesprek. Kom na een goede voorbereiding bij ons langs, want wij zoeken een serieuze kandidaat. 

 

Corona-update

Even een ander berichtje dan dat jullie van ons gewend zijn. Het is een vervelende en rare periode. Een periode met een hoop nieuwe plannen, waarin we geen stap achteruit, maar juist drie stappen vooruit wilden doen. Maar we hebben (een beetje...) geduld. Achter de schermen blijven we met ons team werken aan de lekkerste projecten. We kunnen niet wachten om dit aan jullie te laten zien!

#Staypositive #Events #Horeca #DutchFoodConcepts

"This is actually my favourite booth", jubelt Gary Kayye, de razende reporter van de topbeurs (ISE) in de RAI vorige week. "This is pure magic!" Onze Jessica laat in dit interview de fijne kneepjes van het vak zien.

Scheuren op Circuit Park Zandvoort

Gas op die.... tosti! Elk jaar weer een racend snel en gaaf event: de Max Verstappen dagen op het circuit van Zandvoort. Spot jij op de foto ons foodcourt van dit jaar?

Overige blogs

 

Foodtruck uitbreiding

Net voor de corona-uitbraak hebben we twee foodtrucks aan ons wagenpark toegevoegd. Op maat gemaakt én echte eye-catchers voor de grote events. Hoe cool is dat! Dit voorjaar hebben we mooie locaties gevonden voor onze rijdende concepten. Zo is vanaf juni onze Citroën foodtruck het horeca bij Space Expo en zal de Volkswagen tien dagen lang scholieren blij gemaakt bij 'Musicals in Hangaar 2'. 
Wil jij ook zo'n gave truck als horeca-punt op jouw locatie? Neem contact met ons op. 

September Beursmaand

September voelt, waarschijnlijk voor veel bedrijven, als een start van het nieuwe seizoen. Je medewerkers/collega’s zijn weer fris en fruitig teruggekomen van een welverdiende vakantie. Ook ons team is gedurende de schoolvakanties niet compleet geweest, maar het gevoel van een nieuwe start ervaren wij zelden. De maanden juli, augustus en september staan vol met de leukste events, festivals en beurzen, net zoals alle andere maanden.

Amsterdam Golf Show

We waren met Eatdutchwaffles van de partij tijdens de tiende editie van de Amsterdam Golf Show bij evenement locatie Borchland, naast De Toekomst van Ajax. Een sfeervol evenement, waar een smakelijke impressie van is gemaakt. Met een mooi shot van onze mobiele unit.