Terug naar overzicht

La Douce France

Terwijl het Tour-peloton aan de Alpen begint, is aan de andere kant van La Douce France het volgende grote evenement gestart: het internationale maritieme festival van Brest, in het westen van Bretagne. Een mega-evenement met een oranje tintje, want Nederland is één van de eregasten van dit bijzondere festival (van 13 t/m 19 juli). En daar kunnen typisch Hollandse lekkernijen natuurlijk niet ontbreken, dus wij laten zeelieden en landrotten de hele week smullen van onze verse stroopwafels en poffertjes. Mocht je toevallig in de buurt zijn - het is tenslotte vakantie - kom gezellig langs!
 

Logistiek medewerker gezocht!

Klaar met school, maar nog geen plannen voor het komende jaar? Wij hebben een leuke werkplek voor een Logistiek medewerker met voldoende kansen om door te groeien binnen ons bedrijf. Ben jij iemand die op zoek is naar een uitdaging en ervaring wil opdoen in de horeca, evenementenbranche of festivalwereld? Lees dan snel verder.

Lichtjesavonden op Madurodam

We zijn nog een beetje aan het bijkomen van de spectaculaire en gezellige lichtjesavonden op Madurodam afgelopen weekend (9/10 december). Vanuit onze gezellige chalets serveerden wij warme chocomel, glühwein, poffertjes, stroopwafels, snert, broodjes rookworst, broodjes kroket, patat en pizzaburgers. 

Scholieren gezocht voor diverse werkzaamheden!

Bij ons op kantoor hebben wij regelmatig werk liggen waar wij nu niet aan toe komen. Bijvoorbeeld het schoonmaken van onze gebruikte bakspullen, het inpakken van relatiegeschenken of het stickeren van pakjes. Hiervoor zijn wij op zoek naar 1 of meerdere scholieren die regelmatig na schooltijd een paar uurtjes willen werken.

Overige blogs

 

Scheuren op Circuit Park Zandvoort

Gas op die.... tosti! Elk jaar weer een racend snel en gaaf event: de Max Verstappen dagen op het circuit van Zandvoort. Spot jij op de foto ons foodcourt van dit jaar?

Dutch Foodtruck Concept

Transportbedrijf Jongeneel (uit Valkenburg Z-H) vierde haar zestigjarig bestaan met een groots opgezette open dag. Speciaal voor deze gelegenheid stonden wij met meerdere concepten opgesteld in een open truck; van de PoffertjesBar tot Broodje Beemster en van de stroopwafel-unit tot Popfun-popcorn. 

Never waste a good crisis

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe het met ons gaat en wat de crisis ons brengt/heeft gebracht? Voor het regionale ondernemersmagazine 'Into Business' doet eigenaar Joost Kling zijn verhaal. Klik op de titel om het artikel te lezen.