Terug naar overzicht

Geen aandelen, maar uitdelen

Op uitnodiging van Bynder waren we van de partij tijdens het OnBrand-congres in de Beurs van Berlage, in hartje Amsterdam. Tijdens de breaks deelden we versgebakken stroopwafels uit aan CEO’s (van multinationals als Uber en Samsung) congres-sprekers en aan hongerige studenten. 

En zoals zij smulden van deze zoete verrassing, zo genoten wij van de vergulde reacties. “I never had a stroopwaffle before”, zei een van de vele international bezoekers met een grote glimlach. “But, oh my god, this tastes like more!”

Ook zulke reacties bij je stand op een beurs of event? Proef hier verder!

 

Nǐ hǎo!

Nǐ hǎo vanuit het prachtige Shanghai. Onze stroopwafeltopper Pieter vervolgd onze internationale toer in jawel: China! Want zoals je kan lezen: stroopwafels make the world go around. Wat een avontuur...

Voor Schiphol naar China!

Dutch Food Concepts is all over the world! Deze week zijn onze collega's uitgewaaid naar onder andere Brussel, Amerika én naar China! Laatstgenoemde bestemming is toch wel andere koek, zo bleek al in de voorbereiding. Maar het was alle moeite meer dan waard!

Blog Joost Kling

Bijzondere week voor Eatdutchwaffles. Na een lange aanloop begint komende week een vernieuwde samenwerking met KLM. Vanaf 1 mei krijgen reizigers op alle intercontinentale vluchten een gratis stroopwafel van Eatdutchwaffles. Toevallig in de week dat ... 

Overige blogs

 

Met 5 concepten in Madurodam!

Je ziet het goed, daar ligt een bakje poffertjes. En nee, dit is niet gephotoshopt. Het is een echt bakje, op een echt plein. Tijdens deze herfstvakantie staan we namelijk met vijf concepten in Madurodam! Naast poffertjes kunnen bezoekers tot eind oktober ook smullen van suikerspinnen, popcorn, wafelfriet en stroopwafels!

In de wolken!

We zijn helemaal In de Wolken met ons vernieuwde tosti-assortiment. Met het thema 'Hip & Healty' staan wij de komende dagen in de Expo Haarlemmermeer. En daar vallen de 'Pizza tosti', 'Tosti Caprese' en de 'Vegan tosti' nu al in de smaak. Dat is toch lekker!

Oliebollenseizoen geopend!

Oudejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie? Medewerkers of zakenrelaties verrassen? Bij Dutch Food Concepts is de oliebolgekte losgebarsten! Je kunt bij ons elke dag (t/m 8 januari) terecht voor heerlijke Oliebolls, in kleine en grote hoeveelheden, met of zonder rozijnen. Bestel ze hier