Terug naar overzicht

Just do it!

Heerlijk dat het buiten nog volop zomer is. Laten we daar ook vooral zo lang mogelijk van genieten. Zoals deze medewerkers van de Nike campus in Hilversum. Op een zwoele zomeravond genoten ze na werktijd met volle teugen van onze poffertjes! Is dat ook iets voor bij jou op de zaak? Om medewerkers of zakenrelaties te verrassen? En poffertjes kunnen natuurlijk ook stroopwafels zijn, of crêpes, of popcorn. Om maar wat te noemen. En wees niet bang dat je evenement te kort dag is, wij kunnen snel schakelen
 

Even iets anders; ons tv-avontuur!

De kantoortelefoon gaat af. Mijn sales-collega neemt op en al pratend loopt hij door het kantoor. Al snel komt hij met een veel te brede glimlach mijn kantoor binnen. Vol trots vertelt hij me over de aanvraag voor poffertjes en Luikse wafels tijdens een spelshow op RTL 4: Holland - België. Een klus die ons op het lijf geschreven is, in een vrij nieuwe omgeving. Vanuit marketingoogpunt is dit een opdracht waar ik zelf graag bij ben. Onze units staan regelmatig op de meest uitzonderlijke locaties, zoals New York, Shanghai en Oman. Maar ook dicht bij huis maken we vaak uitzonderlijke opdrachten mee, zoals deze klus.

Met 5 concepten in Madurodam!

Je ziet het goed, daar ligt een bakje poffertjes. En nee, dit is niet gephotoshopt. Het is een echt bakje, op een echt plein. Tijdens deze herfstvakantie staan we namelijk met vijf concepten in Madurodam! Naast poffertjes kunnen bezoekers tot eind oktober ook smullen van suikerspinnen, popcorn, wafelfriet en stroopwafels!

Poffertjes en stroopwafels in Genève

PoffertjesBar goes international! In het prachtige Zwitserland hebben we gisteravond heerlijk verse poffertjes én stroopwafels uitgedeeld. Ter ere van Koningsdag was de volledige Nederlands-Zwitserse ambassade aanwezig voor een feestelijke Hollandse borrel aan het meer van Géneve!

Overige blogs

 

Never waste a good crisis

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe het met ons gaat en wat de crisis ons brengt/heeft gebracht? Voor het regionale ondernemersmagazine 'Into Business' doet eigenaar Joost Kling zijn verhaal. Klik op de titel om het artikel te lezen.

RTL Nieuws

Onder de titel 'Stroopwafeloorlog in Amerika' onderzocht Erik Mouthaan van RTL Nieuws wie de Nederlandse stroopwafel naar de Amerikaanse koekjestrommel brengt. Hier de rechtstreeks link naar het item ...

Une crêpe d'Amsterdam

Een Franse standhouder in Amsterdam, voor een grote internationale beurs. Dat vraagt om een typische DFC aanpak. Een Franse crêpe, gebakken met behulp van Nederlandse ambacht. Een smakelijke verrassing voor bezoekers van over de hele wereld.