Terug naar overzicht

100 jaar Schiphol

Schiphol bestaat 100 jaar en wil dat jubileum graag met iedereen vieren. Zoals laatst op de AFC-beurs in Parijs, waar Dutch Food Concepts voor wat lekkers bij de koffie zorgde. In opdracht van onze nationale luchthaven deelden wij vanuit een speciaal aangeklede unit stroopwafels uit aan de bezoekers van deze reisbeurs. En de zoete geur van onze stroopwafels bracht heel wat klanten naar de stand van Schiphol. Très bien!
 

Scheuren op Circuit Park Zandvoort

Gas op die.... tosti! Elk jaar weer een racend snel en gaaf event: de Max Verstappen dagen op het circuit van Zandvoort. Spot jij op de foto ons foodcourt van dit jaar?

This is Holland

Vliegen boven Nederland, elke hoogtepunt van boven zien en genieten van al het pracht dat ons kikkerland te bieden heeft. Dat is This is Holland. De locatie waar wij tijdens de stralende voorjaarsvakantie onze poffertjes en stroopwafels hebben verkocht. Dé perfecte combinatie tussen de uiterlijke en de smakelijke kwaliteiten van Nederland. 

Medewerkers gezocht!

OPROEP!!! Wij zoeken versterking (vanaf 17 jaar) voor onze teams op twee wereldberoemde toplocaties: Keukenhof en Madurodam! 
Ben jij op zoek naar een lekkere bijbaan? Of ken je iemand die graag in de horeca wil werken?

Overige blogs

 

Oliebollenseizoen geopend!

Oudejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie? Medewerkers of zakenrelaties verrassen? Bij Dutch Food Concepts is de oliebolgekte losgebarsten! Je kunt bij ons elke dag (t/m 8 januari) terecht voor heerlijke Oliebolls, in kleine en grote hoeveelheden, met of zonder rozijnen. Bestel ze hier

Een heerlijke foodtrucktour

Wauw, wat een project! Drie weken, 31 locaties, drie concepten. Een smakelijke samenwerking, om alle klanten van Murr Elektronik te trakteren op een lekkere wrap, tosti of stroopwafel. Onze eerste foodtrucktour, kijk je mee?

"This is actually my favourite booth", jubelt Gary Kayye, de razende reporter van de topbeurs (ISE) in de RAI vorige week. "This is pure magic!" Onze Jessica laat in dit interview de fijne kneepjes van het vak zien.