Terug naar overzicht

Nieuwe aanwinsten

We hebben drie van deze chalets aangeschaft! Vandaag binnen, dit weekend voor het eerst in gebruik. Vanuit onze gezellige chalets serveren wij warme poffertjes, stroopwafels, snert, rookworst, broodjes kroket en glühwein! Laat die gezellige kerstperiode maar beginnen!

Op 9 en 10 december maakt Dutch Food Concepts deel uit van de lichtjesavonden bij Madurodam. Deze chalets passen perfect bij winterse evenementen, zijn gemakkelijk op te bouwen en kunnen naar keuze worden aangekleed om elk evenement extra sfeer te geven.

 

Sportief en smakelijk weekend!

Dit weekend was een sportief en smakelijk weekend voor Dutch Food Concepts. Oliebollen voor het oud & nieuw feest van de Sassenheimse Tennis Vereniging STV, poffertjes, popcorn en suikerspinnen voor Ter Leede en ten slotte zie je ons bij Zweten & Eten in Lisse voor nog meer sportief genot. Genieten!

Lichtjesavonden op Madurodam

We zijn nog een beetje aan het bijkomen van de spectaculaire en gezellige lichtjesavonden op Madurodam afgelopen weekend (9/10 december). Vanuit onze gezellige chalets serveerden wij warme chocomel, glühwein, poffertjes, stroopwafels, snert, broodjes rookworst, broodjes kroket, patat en pizzaburgers. 

Dutch Food Concepts in New York

Dutch Food Concepts vliegt de hele wereld over. Afgelopen jaren waren wij sponsor van de New Amsterdam Affair. Nog eenmaal genieten van dit feest.....

Overige blogs

 

Uitdelen maar!

Tijdens een docentendag hadden wij een uur om poffertjes en crêpes uit te delen aan hongerige docenten. Na die lunchdrukte offerde onze Dave zich op om de buurvrouwen van Johnny's Burger te trakteren op verse zoetigheid...

Belgium Waffles 'in het klein'

Op ons favoriete miniatuurpark Madurodam hebben wij een nieuw smakelijk concept aan het assortiment toegevoegd: Luikse Wafels! Het internationaal georiënteerde product valt namelijk niet alleen in de smaak bij onze Zuiderburen, maar ook bij bezoekers van over de hele wereld.

RTL Nieuws

Onder de titel 'Stroopwafeloorlog in Amerika' onderzocht Erik Mouthaan van RTL Nieuws wie de Nederlandse stroopwafel naar de Amerikaanse koekjestrommel brengt. Hier de rechtstreeks link naar het item ...