Terug naar overzicht

Voor Schiphol naar China!

Dutch Food Concepts is all over the world! Deze week zijn onze collega's uitgewaaid naar onder andere Brussel, Amerika én naar China! Laatstgenoemde bestemming is toch wel andere koek, zo bleek al in de voorbereiding. Maar het was alle moeite meer dan waard!

Niet alleen smulden de bezoekers van World Routes 2016 in Chengdu van onze stroopwafels, die we uitdeelden namens Schiphol, ook de Chinese media wisten ons te vinden. Tussen het bakken van ruim 3.000 (!) stroopwafels door stond onze collega Freek drie Chinese tv-zenders te woord en werd hij zelfs vereeuwigd door een Koreaanse cartoonist!

China was voor ons een nieuwe bestemming, een project dat we konden realiseren omdat we veel ervaring hebben met catering in het buitenland. Sta je ook op een beurs over de grens en wil je graag met typische Hollandse lekkernijen bezoekers naar je stand trekken? Bel (071 - 20 20 101) of mail ons voor de mogelijkheden. 

 

RTL Nieuws

Onder de titel 'Stroopwafeloorlog in Amerika' onderzocht Erik Mouthaan van RTL Nieuws wie de Nederlandse stroopwafel naar de Amerikaanse koekjestrommel brengt. Hier de rechtstreeks link naar het item ...

Geen aandelen, maar uitdelen

Op uitnodiging van Bynder waren we van de partij tijdens het OnBrand-congres in de Beurs van Berlage, in hartje Amsterdam. Tijdens de breaks deelden we versgebakken stroopwafels uit aan CEO’s (van multinationals als Uber en Samsung) congres-sprekers en aan hongerige studenten. 

Happy birthday KLM!

HIEP HIEP HOERA! Deze week bestaat KLM Royal Dutch Airlines 100 jaar. En dat vieren wij in de USA lekker met ze mee. Wij bakken onze verse stroopwafels in New York, Washington en eindigen het feestje op het vliegveld van San Francisco. Wat een traktatie! Trots op ons team.

Overige blogs

 

Klus om vingers bij af te likken

We waren van de partij tijdens de Vogue Fashion Night Out in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Op een zwoele zomeravond deelden we uit naam van het bekende modemerk popcorn en suikerspinnen uit aan voorbijgangers. Wat je noemt een klus om je vingers bij af te likken!   

 

Tappen en happen

Waar het bier rijkelijk vloeit, krijgen mensen ook flinke trek. Onze cateringconcepten werden dan ook met open armen ontvangen tijdens het Bockbierfestival in de Beurs van Berlage. De bezoekers konden bovendien niet alleen proeven van nieuwe biercreaties, maar ook van enkele culinaire primeurs van Dutch Food Concepts!

Voor Capgemini op Tech-beurs

'Do you want a cookie with your Java?'

Uit naam van het grote technologiebedrijf Capgemini deelden we verse stroopwafels uit voor bezoekers van de European Women in Tech Conference 2016 in RAI Amsterdam. Een bruisende beurs met veel inspirerende (en hongerige:) mensen!