Bedrijfscatering

Verse stroopwafels, poffertjes, crêpes of een andere Dutch treat weggeven op een personeelsfeest, tijdens de open dag van school of bij een event met klanten? Popcorn en suikerspinnen erbij? Of studenten en medewerkers de kans geven om eens iets te eten dan de bekende kantinekost?  


Wat onze concepten voor jou kunnen betekenen?
Romy vertelt je graag onze lekkere kracht. 

    
     

Mail hier Romy voor de smakelijke opties!

 

               
Mobiele units voor elk decor 

Met onze flexibele units zijn we bij alle soorten bedrijven en instellingen inzetbaar. Overal waar mensen blij worden van zoete foodconcepten. Het interessante is dat elk van deze concepten zowel apart als gezamenlijk inzetbaar zijn; zo kunnen wij een compleet Dutch Food Court opzetten. Je kunt het zo smakelijk maken als je zelf wilt; met Broodjes Beemster, Stroopwafels van Eatdutchwaffles, de PoffertjesBar, Het CrêpesHouse, Oliebolls, en met de nieuwe fun foodsensatie Wafelfriet (van Koopmans)! Groot voordeel is de flexibiliteit van onze mobiele units, die weinig ruimte innemen. We zijn ook flexibel in de zin dat het mogelijk is elke dag te schitteren met een andere unit. Denk aan stroopwafels op dag 1, poffertjes op dag 2, en zo verder. 

De merken van Dutch Food Concepts voeren allemaal hun eigen identiteit, maar hebben wel hetzelfde DNA. Met vezels als liefde voor ambacht, professionaliteit, innovatie en ruimte voor fun en plezier. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.