Oma's vertrouwde recept in nieuw jasje

Bezoekers van jouw beurs, festival of event verwennen met echte Nederlandse poffertjes? Vers bereid volgens oma’s authentieke poffertjesrecept? En die bezoekers graag meer bieden dan alleen die poffertjes? Kortom, een poffertjesbar huren met meerwaarde? Een poffertjeskraam huren gaat heel gemakkelijk.


Meer weten over de lekkerste poffertjes?
Nicole is een echte poffer-expert. 

 

Mail hier Nicole over de lekkerste poffertjes!

 

Dutch Food Concepts maakt van poffertjes eten een ware belevenis. De PoffertjesBar is een smakelijk cateringconcept, dat een volledig nieuwe dimensie geeft aan oma’s authentieke poffertjesrecept.

Poffertjes van Nederlandse ambacht

Nederlands meest bekende fun food-item krijgt dankzij onze PoffertjesBar een moderne en hippe uitstraling. Maak je geen zorgen, een opfrisbeurt voor dit unieke poffertjes-concept betekent natuurlijk niet dat we iets veranderen aan het recept. In de poffertjes die wij voorschotelen, zullen de bezoekers altijd de Nederlandse ambacht blijven proeven. Zoals bij al onze smakelijke cateringconcepten.

The real Dutch treat

Poffertjes - of ‘miniture pancakes’, zoals wij het vaak uitleggen aan onze buitenlandse gasten - zijn onlosmakelijk verbonden aan onze Nederlandse traditie. De PoffertjesBar introduceert niet alleen een modern ambachtelijke concept rondom poffertjes, maar geeft organisaties ook nog eens de kans om op relatief klein oppervlakte veel gasten te voorzien van deze overheerlijke Nederlandse lekkernij. The real Dutch treat.

PoffertjesBar actueel

 

Poffertjes en stroopwafels in Genève

PoffertjesBar goes international! In het prachtige Zwitserland hebben we gisteravond heerlijk verse poffertjes én stroopwafels uitgedeeld. Ter ere van Koningsdag was de volledige Nederlands-Zwitserse ambassade aanwezig voor een feestelijke Hollandse borrel aan het meer van Géneve!

Uitdelen maar!

Tijdens een docentendag hadden wij een uur om poffertjes en crêpes uit te delen aan hongerige docenten. Na die lunchdrukte offerde onze Dave zich op om de buurvrouwen van Johnny's Burger te trakteren op verse zoetigheid...

Met 5 concepten in Madurodam!

Je ziet het goed, daar ligt een bakje poffertjes. En nee, dit is niet gephotoshopt. Het is een echt bakje, op een echt plein. Tijdens deze herfstvakantie staan we namelijk met vijf concepten in Madurodam! Naast poffertjes kunnen bezoekers tot eind oktober ook smullen van suikerspinnen, popcorn, wafelfriet en stroopwafels!