Oma's vertrouwde recept in nieuw jasje

Bezoekers van jouw beurs, festival of event verwennen met echte Nederlandse poffertjes? Vers bereid volgens oma’s authentieke poffertjesrecept? En die bezoekers graag meer bieden dan alleen die poffertjes? Kortom, een poffertjesbar huren met meerwaarde? Een poffertjeskraam huren gaat heel gemakkelijk.


Meer weten over de lekkerste poffertjes?
Nicole is een echte poffer-expert. 

 

Mail hier Nicole over de lekkerste poffertjes!

 

Dutch Food Concepts maakt van poffertjes eten een ware belevenis. De PoffertjesBar is een smakelijk cateringconcept, dat een volledig nieuwe dimensie geeft aan oma’s authentieke poffertjesrecept.

Poffertjes van Nederlandse ambacht

Nederlands meest bekende fun food-item krijgt dankzij onze PoffertjesBar een moderne en hippe uitstraling. Maak je geen zorgen, een opfrisbeurt voor dit unieke poffertjes-concept betekent natuurlijk niet dat we iets veranderen aan het recept. In de poffertjes die wij voorschotelen, zullen de bezoekers altijd de Nederlandse ambacht blijven proeven. Zoals bij al onze smakelijke cateringconcepten.

The real Dutch treat

Poffertjes - of ‘miniture pancakes’, zoals wij het vaak uitleggen aan onze buitenlandse gasten - zijn onlosmakelijk verbonden aan onze Nederlandse traditie. De PoffertjesBar introduceert niet alleen een modern ambachtelijke concept rondom poffertjes, maar geeft organisaties ook nog eens de kans om op relatief klein oppervlakte veel gasten te voorzien van deze overheerlijke Nederlandse lekkernij. The real Dutch treat.

PoffertjesBar actueel

 

Even iets anders; ons tv-avontuur!

De kantoortelefoon gaat af. Mijn sales-collega neemt op en al pratend loopt hij door het kantoor. Al snel komt hij met een veel te brede glimlach mijn kantoor binnen. Vol trots vertelt hij me over de aanvraag voor poffertjes en Luikse wafels tijdens een spelshow op RTL 4: Holland - België. Een klus die ons op het lijf geschreven is, in een vrij nieuwe omgeving. Vanuit marketingoogpunt is dit een opdracht waar ik zelf graag bij ben. Onze units staan regelmatig op de meest uitzonderlijke locaties, zoals New York, Shanghai en Oman. Maar ook dicht bij huis maken we vaak uitzonderlijke opdrachten mee, zoals deze klus.

Poffertjes en stroopwafels in Genève

PoffertjesBar goes international! In het prachtige Zwitserland hebben we gisteravond heerlijk verse poffertjes én stroopwafels uitgedeeld. Ter ere van Koningsdag was de volledige Nederlands-Zwitserse ambassade aanwezig voor een feestelijke Hollandse borrel aan het meer van Géneve!

DFC in Oman

Wat brengt ons bedrijf Dutch Food Concepts onze collega's toch op speciale plekken op de wereld. Nu zijn collega's Joost en Silvie op weg naar Muscat (Oman) om van daaruit door te reizen naar havenstad Sohar voor de warmste haringparty ter wereld! #workhardplayhard #stroopwafelavontuur #wereldveroveraars