Cut the crêpe!

Het internationale georiënteerde CrêpesHouse is een ambachtelijke en smakelijke knipoog naar onze Nederlandse pannenkoek. Wie op zoek is naar een lekker bordje crêpes, hoeft niet langer de landgrenzen over. Die kan naar het CrêpesHouse! 


Meer weten over de lekkerste crêpes?
Marc is een echte crêpes-expert. 

 

Mail hier Marc over de lekkerste crêpes!

 

Dutch Food Concepts exploiteert de Crêperie op Keukenhof. Vorig jaar schotelden wij de bezoekers daar voor het eerst onze heerlijke, verse crêpes voor en meer dan 5000 bezoekers smulden ervan. Na het succes van Keukenhof heeft Dutch Food Concepts besloten dit concept mobiel te maken, zodat we het Crêpeshouse op alle evenementenlocaties kunnen inzetten. 

Lekker op de tong

Bij het Crêpeshouse ben je vrij om een keuze te maken uit de beschikbare toppings, zoals chocolade, aardbeienjam, stroop of slagroom. Heel even hebben we nog nagedacht om te spelen met de Nederlandse variant, want het concept had natuurlijk ook gewoon ‘FlensjesHouse’ kunnen heten, maar crêpes ligt bij ons toch lekkerder op de tong. 

Crêpes op ambachtelijke wijze

Bij het Crêpeshouse worden de crêpes altijd op ambachtelijke wijze bereid. Het beslag op de crêpesplaat strijken onze crêpes-kunstenaars met de hand vlak, op de gloedhete crêpesplaten. En heel handig, ook voor de wachttijden: anders dan bij de traditionele pannenkoek, hoef je een crêpe nooit om te draaien. Dus smullen maar!  

CrepesHouse actueel

 

Cut the crêpe @ Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag maakten wij met de PoffertjesBar en het CrêpesHouse onze opwachting tijdens de SOV Studiedag in Beverwijk. Een groots opgezette studiedag bij het Kennemer College, voor docenten van middelbare scholen. 
 

Congresdag @ World Forum & Tropen Hotel

Vandaag een smakelijke congresdag, op twee bijzondere locaties. Met twee verschillende cateringconcepten. 

Voor mensen met smaak

'Mensen met smaak kiezen voor VX Company.' Onder dat motto deelt dit bedrijf tijdens de Tech Days in Rai Amsterdam crêpes uit aan beursbezoekers. En dat levert smakelijke plaatjes op.