SweetLilly: vers gedraaide suikerspinnen op locatie

Suikerspincatering neerzetten is een origineel en smaakvol idee. Ideaal voor elk denkbaar evenement; van familiedagen en kinderfeesten tot festivals en zomermarkten. Suikerspinnen doen het niet alleen goed bij kinderen, maar zijn ook een guilty pleasure van veel (jong)volwassen. Geef maar toe... Een SweetLilly kraam huren is hier dé uitkomst.

Dutch Food Concepts geeft nog meer smaak aan die roze gedraaide kinderfavoriet. Van een suikerspinmachine huren maken wij een belevenis om je vingers bij af te likken.


Meer weten over de zoetste suikerspinnen?
Pieter is een echte suikerspin-expert. 

 

Mail hier Pieter over de zoetste suikerspinnen!

 

Leuk en lekker voor iedereen

Suikerspinnen laten je weer even jong voelen, een kind misschien zelfs. Suikerspinnen hebben iets ondeugends, en ze doen het altijd goed op selfies. Uit ervaring weten we dat SweetLilly het altijd en overal goed doet. We staan met haar op alle denkbare locaties, van familiedagen bij bedrijven en zomerfestivals in grote steden tot het mooiste lentepark ter wereld: Keukenhof. SweetLilly is dus ook uitstekend geschikt voor evenement met hoge bezoekersaantallen.

SweetLilly kraam huren voor evenementen en festivals

De capaciteit van onze professionele suikerspinmachines maakt van SweetLilly de oplossing voor evenementen en festivals waar bezoekers wel trek hebben in een roze rakker. Bezoekers in elke leeftijdscategorie, weten we uit ervaring. Grappig om te zien hoe jong en oud met dezelfde gelukzalige gezichtsuitdrukking genieten van een suikerspin. Kortom, SweetLilly betekent plezier voor iedereen.

SweetLilly actueel

 

Klus om vingers bij af te likken

We waren van de partij tijdens de Vogue Fashion Night Out in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Op een zwoele zomeravond deelden we uit naam van het bekende modemerk popcorn en suikerspinnen uit aan voorbijgangers. Wat je noemt een klus om je vingers bij af te likken!   

 

Bloeiende Paasdagen

Bloeiende Paasdagen waren het. Zo bloeiend en zonnig dat we meteen in het openingsweekend van Keukenhof onze suikerspin- en popcornunit van stal haalden. Kijk onze SweetLilly en Popfun eens shinen in het voorjaarszonnetje. 

Spooky (suiker)spinnen!

Tijdens Halloween was miniatuurpark Madurodam volledig omgetoverd tot 'spookstad'. En daarin konden onze concepten natuurlijk niet ontbreken. Van een suiker-spinnenweb tot enge spinnen en pompoenen, aan alles is gedacht. BRRR... durf jij te komen?