Aan de WafelBar 

Hét ambachtelijk gebakken product van onze zuiderburen, dat wij met ons grote wafelhart graag omarmen. Zodat ook Nederlanders kunnen genieten van onze heerlijke Belgium Waffles, aan de speciaal ontwikkelde Wafelbar. 


Meer weten over de lekkerste wafels?
Marc is een echte wafel-expert. 

 

Mail hier Marc over de lekkerste wafels!

 

Onze Belgium Waffles maken we ter plekke klaar, zodat de bezoekers dit staaltje vakmanschap met eigen ogen kunnen aanschouwen. Om de authenticiteit van de Luikse wafels te koesteren, halen we de ingrediënten en deegbollen voor deze zoete lekkernij rechtstreeks uit de beste bakkerijen in België. Bij grote aantallen is het eventueel mogelijk de wafels vooraf vers af te bakken.

Naar eigen smaak

Belgium Waffles bij Dutch Food Concepts betekent een Wafelbar die je helemaal naar eigen smaak kunt aankleden. Al onze units zijn voorzien van magnetische folie, waardoor wij de units relatief gemakkelijk kunnen branden in de wensen van onze klanten. Een wafelkraam huren kan bij ons dus helemaal op maat.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor de standaard gelikte uitstraling. Belangrijk is dat de uitstraling aansluit op de locatie of het evenement. Dat je het juiste gevoel overbrengt. Met een boodschap die blijft hangen. Wij denken graag met je mee!

Wafelkraam huren op locatie

Onze professionele bakkers maken op locatie, in het zicht van de bezoeker, de lekkerste Belgium Waffles klaar. Wij merken dat bezoekers het door de versbeleving extra leuk vinden om een verse wafel te kopen. Tegelijkertijd waarderen ze de modernere uitstraling en het bijbehorende concept van Belgium Waffles.

Flexibele units voor elke gelegenheid

Belgium Waffles passen bij elke gelegenheid. Onze flexibele units nemen weinig ruimte in en zijn een smaakvolle aanvulling voor alle denkbare evenementen. Van beurzen en festivals tot themaparken en sportevenementen. Met onze Wafelbar kunnen we overal komen, in binnen- en buitenland. Met Belgium Waffles om je vingers bij af te likken. Populair op elk uur van de dag, van locaties tot Keukenhof en Amsterdam RAI tot loodsen en bedrijfskantines. 

Belgium Waffles actueel

 

Eerste Nederlands kampioen Wafels Bakken uitgeroepen op Horecava

Amsterdam, 14 januari - Op de slotdag van de Horecava is Thijs Haakman (uit Houten) de eerste Nederlands kampioen Wafels Bakken geworden. In een deelnemersveld van negen fanatieke wafelbakkers maakte hij de Lekkerste Wafel van Nederland. Initiatiefnemer en organisator van dit NK in Amsterdam RAI is Koopmans Professioneel.

Vernieuwd recept Belgium Waffles

Na een uitgebreide periode van zoeken, testen en proeven hebben we het eindelijk gevonden; het nieuwe recept voor onze verse Luikse wafels. En wij kunnen al geen genoeg meer krijgen. Wanneer mogen we ze aan jullie laten proeven?

Een wafel met een verhaal

Een speciale opdracht, met achter onze wafel een prachtig marketingverhaal. De wafel, de basis van het bedrijf, met daarop slagroom, wat staat voor het personeel. Een onmisbare toevoeging. Afgetopt met de marketing in de vorm van een kers. Want als je marketing goed inzet, is dat echt de kers op de taart/wafel. Dat is nog eens een lekkere boodschap!