Oliebolls

Bij Dutch Food Concepts kun je een 'Oliebolls'-kraam huren voor elk denkbaar evenement; van kerstmarkten en winterfestivals tot bedrijfsfeesten en netwerkborrels. Met ons concept Oliebolls gieten wij de vertrouwde oliebol in een smakelijk jasje.


Meer weten over de lekkerste oliebollen?
Silvie is een echte oliebollen-expert. 

 

Mail hier Silvie over de lekkerste oliebollen!

 

Op het Allerhande Kerstfestival 2015 werd de kiem gelegd van ons nieuwe concept: Oliebolls. In opdracht van Koopmans Professioneel gaven wij acte de présence met ruim 25.000 kersverse oliebollen. Tijdens dit evenement rees meteen het idee om ook uit eigen naam oliebollen te verkopen, tussen kerst en oudjaar. En aldus geschiedde, gewoon bij onszelf voor de deur. En wat we voor onszelf doen, kunnen we natuurlijk ook voor andere bedrijven. Een Oliebolls-kraam huren is namelijk ideaal voor alle bedrijven die mensen willen verrassen met een oud-Hollandse lekkernij. Of die mensen nu medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers of bezoekers van een evenement zijn. Met Oliebolls maak je iedereen blij.

​Smaakt een Oliebolls-kraam huren naar meer?

Een Oliebolls-kraam in eigen huisstijl is geschikt voor alle denkbare gelegenheden. Door de unit aan te kleden naar eigen smaak blijf je dicht bij jezelf, terwijl je bezoekers aantrekt met die heerlijke geur van verse oliebollen. Sterker nog, bezoekers zullen het gelukzalige gevoel van verse oliebollen onlosmakelijk verbinden met wat ze zien. Kortom, een oliebollenkraam in jouw eigen huisstijl zorgt voor de boodschap die je wilt uitstralen. En wij passen ons Oliebolls-concept met plezier aan op de gewenste huisstijl. Dat maakt van een oliebollenkraam huren bij Dutch Food Concepts een smakelijke belevenis. 

Oliebolls actueel

 

Oliebollen bij Thomas

Op zoek naar vers gebakken oliebollen? 31 december bakken we vanaf 08.00 uur alles vers! Kom gezellig langs om de lekkerste oliebollen van noordwijk te proeven in cafe thomas!

Foodtrucktour MySolution!

Het oliebollenseizoen is weer begonnen! Meer dan een maand lang iedere dag verse oliebollen, door heel Nederland. Deze week betekent dat oliebollen uitdelen op 7 locaties voor onze klant Mysolution. It's the most wonderful time of the year! #oliebollen #marketing #klantrelaties #bedankt #eetsmakelijk

Nieuw concept: Oliebolls

Tussen Kerst en oudjaar 2015 stonden we voor onze eigen loods oliebollen te bakken. Na een geslaagd evenement (Allerhande Kerstfestival) voor Koopmans hadden we de smaak te pakken en zodoende verkochten we tussen de feestdagen door nog duizenden oliebollen aan bedrijven en particulieren.