PopFun! 

Bij een knallend feest hoort een bakje verse popcorn, zoet of zout. Alleen die lekkere popcorngeur al kan niemand weerstaan. Popfun is dan ook perfect voor alle gelegenheden; van familiedagen en kinderfeesten tot festivals en zomermarkten.

Onze Popfun is altijd vers van de popcorn-pers, een vrolijke noot op elk evenement. Voor altijd vers gepopte popcorn heb je dus geen film als excuus meer nodig. Popfun is altijd vers van de popcorn-pers! Een popcornmachine huren is altijd en overal een smaakvol idee.


Meer weten over de lekkerste popcorn?
Pieter is een echte popcorn-expert. 

 

Mail hier Pieter over de lekkerste popcorn!

 

Meer dan popcorn

Dutch Food Concepts staat voor plezier, ambacht en de lekkerste food snacks; verse popcorn kan dan natuurlijk niet ontbreken. Wij poppen voor ons plezier op diverse evenementen. De verse popcornlucht zorgt voor unieke geurmarketing. Met Popfun haal je meer in huis dan alleen een popcornmachine. Wij geven nog meer smaak aan de vertrouwde popcorn. Popfun biedt een belevenis om je vingers bij af te likken.

Popcorn voor iedereen!

De capaciteit van onze professionele popcornmachines maakt van PopFun de oplossing voor evenementen en festivals waar bezoekers wel trek hebben in een bakje popcorn. Bezoekers in elke leeftijdscategorie, weten we uit ervaring. Grappig om te zien hoe jong en oud met dezelfde gelukzalige gezichtsuitdrukking genieten van een bakje popcorn. Kortom, Popfun betekent lol voor iedereen. 

Popfun actueel

 

Duizenden bakjes popcorn

Onze popcornmachine draait op volle toeren. Tijdens een grote internationale beurs op de RAI hebben wij bij een pop-up bioscoop binnen één uur meer dan duizend bakjes popcorn mogen uitdelen. Een capaciteit waar een bioscoop jaloers op kan zijn!

Poppin' festival vibes

Het zonnetje op je gezicht, een drankje in je hand en heerlijke muziek in je oren. En wat is dan fijner dan een vers portie popcorn, gewoon naar je toe gebracht! Onze belly-trays zijn de droom van iedere festival-ganger!

Een heerlijke zoute beurssnack

Tijdens de IBC, de grootste broadcasting beurs van Nederland, hebben wij een mooie stand mogen ondersteunen met ons popcornconcept. Een heerlijk zoute snack voor alle standbezoekers, met zowel een gepersonaliseerde unit als verpakkingen. Als dat geen lekkere boodschap voor je (potentiële) klanten is!