Festivalcatering

Dutch Food Concepts is dé partner van event-, beurs- en festivalcateraars voor typisch Nederlandse, ambachtelijke lekkernijen. Speciale fun-foodconcepten voor de evenementenbranche; van stroopwafels, Luikse wafels en poffertjes tot tosti's, popcorn, suikerspinnen en ons nieuwste concept: TortillaWraps. Afgelopen festivalseizoen zijn onze units nog met succes ingezet op festivals als Kings Day, The Flying Dutch, Awakenings en Dreamfields. En ook buiten Nederland draaien we op volle toeren.


Wat onze concepten voor jou festival betekenen?
Silvie vertelt je graag onze lekkere kracht. 

 

Mail hier Silvie voor de smakelijke opties!

 

Dutch Food Court

Het interessante is dat elk van deze concepten zowel apart als gezamenlijk inzetbaar zijn; zo kunnen wij een compleet Dutch Food Court opzetten. Je kunt het zo smakelijk maken als je zelf wilt; met Broodjes Beemster, Stroopwafels van Eatdutchwaffles, de PoffertjesBar, tosti's van TastyTosti, Oliebolls, en met het nieuwe TortillaWraps! Groot voordeel is de flexibiliteit van onze mobiele units, die weinig ruimte innemen. We zijn ook flexibel in de zin dat het mogelijk is elke dag te schitteren met een andere unit. Denk aan stroopwafels op dag 1, poffertjes op dag 2, en zo verder. 

De merken van Dutch Food Concepts voeren allemaal hun eigen identiteit, maar hebben wel hetzelfde DNA. Met vezels als liefde voor ambacht, professionaliteit, innovatie en ruimte voor fun en plezier. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.