Smakelijke relatiegeschenken

Stroopwafels zijn een ideaal product als Typisch Nederlands relatiegeschenk. Een smakelijke verrassing tijdens jullie marketingactie, voor de key accounts op jouw beurs of in het aftersalestraject met jullie internationale klanten. De manier om jouw boodschap over te brengen en tegelijkertijd het smakelijke gesprek aan te gaan. Sterker nog, bezoekers zullen het gelukzalige gevoel van een verse stroopwafel verbinden met jullie bedrijf. De relatiegeschenken van Dutch Food Concepts zorgen ervoor. Bekijk en bestel onze producten direct via de webshop.

Aankleding naar eigen smaak

Alle relatiegeschenken van Dutch Food Concepts zijn aan te passen naar de eigen huisstijk. Zo is het mogelijk om een per stuk verpakte stroopwafel, een pakje stroopwafels, of een stroopwafelblik (ook gedeeltelijk!) te personaliseren. Een smakelijke optie waarbij je de moderne look & feel van de stroopwafels combineert met jouw eigen ontwerp. Lever zelf het ontwerp aan of laat het door onze vakkundige ontwerpers personaliseren.

       


Wat onze concepten voor jou kunnen betekenen?
Romy vertelt je graag onze lekkere kracht. 

    
     

Mail hier Romy voor de smakelijke opties!

 
                     
Typ bovenstaande code over.

Relatiegeschenken actueel

 

Nieuwe DFC webshop

Achter de schermen werken we al een tijdje aan een gaaf project: een eigen webshop. Een online omgeving vol Hollandse producten en relatiegeschenken. En wij zouden Dutch Food Concepts niet zijn, als alle opties niet in de eigen huisstijl te personaliseren zijn. Van een kleine tot grote oplage, van een gedeeltelijke tot complete eigen stijl, bedrijfsmatig of particulier.

Stroopwafels te koop!

Whoehoe! We kregen zoveel positieve reacties op onze special edition blikken (waarvoor dank!), dat onze producten nu ook dagelijks in de regio te koop zijn! We kunnen jullie steun namelijk nog steeds hard gebruiken! Bezoek daarom Bloemenwinkeltje ''De Puk'' aan de Frank van Borselenlaan 3 te Voorhout voor de lekkerste stroopwafelproducten en een mooie bos tulpen!

Een 'blik' op de toekomst

Ondanks dat we al onze verse catering, events, locaties en beurzen enorm missen blijven we positief denken. Hoe kunnen wij onze producten inzetten om ook in deze tijd mensen blij te maken? Natuurlijk met onze stroopwafelblikken. Wil jij iemand in je omgeving een hart onder de riem steken of bedanken? Geef ze onze special edition stroopwafelblik.