Smakelijke relatiegeschenken

Stroopwafels zijn een ideaal product als Typisch Nederlands relatiegeschenk. Een smakelijke verrassing tijdens jullie marketingactie, voor de key accounts op jouw beurs of in het aftersalestraject met jullie internationale klanten. De manier om jouw boodschap over te brengen en tegelijkertijd het smakelijke gesprek aan te gaan. Sterker nog, bezoekers zullen het gelukzalige gevoel van een verse stroopwafel verbinden met jullie bedrijf. De relatiegeschenken van Dutch Food Concepts zorgen ervoor. Bekijk en bestel onze producten direct via de webshop.

Aankleding naar eigen smaak

Alle relatiegeschenken van Dutch Food Concepts zijn aan te passen naar de eigen huisstijk. Zo is het mogelijk om een per stuk verpakte stroopwafel, een pakje stroopwafels, of een stroopwafelblik (ook gedeeltelijk!) te personaliseren. Een smakelijke optie waarbij je de moderne look & feel van de stroopwafels combineert met jouw eigen ontwerp. Lever zelf het ontwerp aan of laat het door onze vakkundige ontwerpers personaliseren.


Wat personaliseren voor jou kan betekenen?
Silvie vertelt je graag onze lekkere kracht. 

 

Mail hier Silvie voor de smakelijke opties!

 

Typ bovenstaande code over.

Relatiegeschenken actueel

 

Assortiments-uitbreiding

We blijven vernieuwen, ook met onze relatiegeschenken. Na meerdere vragen van klanten hebben wij een stroopwafelblik met onze eigen Hollandse vlag én rode accenten ontwikkeld. Ben jij net zo enthousiast als wij?

Een 'blik' op de toekomst

Ondanks dat we al onze verse catering, events, locaties en beurzen enorm missen blijven we positief denken. Hoe kunnen wij onze producten inzetten om ook in deze tijd mensen blij te maken? Natuurlijk met onze stroopwafelblikken. Wil jij iemand in je omgeving een hart onder de riem steken of bedanken? Geef ze onze special edition stroopwafelblik.

Stroopwafels te koop!

Whoehoe! We kregen zoveel positieve reacties op onze special edition blikken (waarvoor dank!), dat onze producten nu ook dagelijks in de regio te koop zijn! We kunnen jullie steun namelijk nog steeds hard gebruiken! Bezoek daarom Bloemenwinkeltje ''De Puk'' aan de Frank van Borselenlaan 3 te Voorhout voor de lekkerste stroopwafelproducten en een mooie bos tulpen!