Beurzen en congressen

Voet aan de grond krijgen op beurzen? Op zoek naar een ijsbreker om bezoekers naar je stand te lokken? In je eigen huisstijl zelfs? Of zoek je als organisator een smakelijke aanvulling voor de beursvloer? 

Beurslocaties als Amsterdam RAI en Jaarbeurs Utrecht zijn voor ons bekend terrein. En wij voelen ons helemaal thuis op (vak)beurzen als Horecava, EventSummit, ISE en Festivak. Daar staan wij op eigen gelegenheid of in samenwerking met een aansprekend merk, zoals Beemster Kaas, Koopmans Professioneel en I amsterdam; de ene keer helemaal in de stijl van het betreffende merk of de locatie, de andere keer in ons eigen jasje.

Smakelijke ervaring  

Wij maken van uw deelname aan een beurs of congres een smakelijke experience. Door de inzet van onze unieke stroopwafelkraam, PoffertjesBar, mobiele Creperie of een van onze andere concepten trekt uw stand extra aandacht. Ongeacht het verwachte aantal personen. Wij hebben ruime ervaring met standcatering, van enkele honderden tot vele tienduizenden bezoekers, die smachten naar de smaak van lekkere ambachtelijke producten. 

Hoge kwaliteit op hoge snelheid

En dat betekent mouwen opstropen en knallen. Wij weten niet beter. Sterker nog, dan zijn we helemaal in ons element. Wij begrijpen dus als geen ander wat er voor nodig is om op volle toeren te draaien bij evenementen met grote bezoekersaantallen. Op hoge snelheid, met hoge kwaliteit.

Single product

Hoe wij daarin slagen? Heel simpel. Wij werken met een ‘single product’. Dat betekent geen menukaart vol exotische varianten, maar gewoon één soort stroopwafel, één soort poffertje. En natuurlijk hebben we mensen en spullen in huis om vol gas te geven. Dat maakt van Dutch Food Concepts dé partner van event-, beurs- en festivalcateraars voor typisch Nederlandse, ambachtelijke lekkernijen. Ideaal dus voor elke denkbare beurs!