Catering in het buitenland

Dutch Food Concepts verzorgt de catering van typisch Nederlandse, ambachtelijke lekkernijen in binnen- én buitenland. En met catering bedoelen we ter plaatse gebakken, zodat alle zintuigen van de bezoekers geprikkeld worden. En ter plaatse kan overal zijn, van Messe München en Waagnatie Antwerpen tot The Las Vegas Convention Center en Javis Convention Center New York. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.

Poffertjes en stroopwafels overal ter wereld

Waarom verse stroopwafels en poffertjes op beurzen in het buitenland? Zoete tussendoortjes zijn van toegevoegde waarde op elke beurs, overal ter wereld. Het is voor beursorganisaties een smakelijke aanvulling op het cateringaanbod én voor standhouders de ideale manier om in contact te komen met beursbezoekers, de ideale ijsbreker horen we vaak. Wie kan tenslotte die geur weerstaan van versgebakken Hollandse lekkernijen?

Mobiele cateringunit

Afhankelijk van de bestemming vervoeren we onze mobiele units per schip of met onze eigen bakwagen. Om de vervoerskosten te drukken, beschikken we nu ook over speciale mobiele cateringunit voor in het vliegtuig. In dat licht interessant om te weten: met Eatdutchwaffles zijn wij tevens gevestigd in Amerika (Utah). Alle middelen zijn daar aanwezig, waaronder zelfs een mobiele unit. Dat maakt het voor bedrijven en andere organisaties extra aantrekkelijk om ons in te huren voor beurzen in Noord-Amerika.