Wafelfriet: de nieuwste zoete smaaksensatie in Nederland. 

Wafelfriet is een heerlijke mix van grootmoeders poffertjesrecept, gecombineerd met de luchtigheid van een Luikse wafel, gepresenteerd als een oer-Hollands patatje. 

Wafelfriet voor festivals en evenementen

Dutch Food Concepts ontwikkelde samen met Koopmans Professioneel een uniek concept om Wafelfriet aantrekkelijk te maken voor de festival- en evenementenmarkt. Dit innovatieve patatje, dat lijkt op een Churro, verrast bezoekers altijd. Vooral wanneer ze ontdekken dat Wafelfriet niet gefrituurd maar gebakken wordt, wat deze zoete smaaksensatie het meest innovatieve 'patatje' van Nederland maakt. 

Zoete snack in wafelijzer

Wafelfriet is een zoete snack, gebakken in een speciaal hiervoor gemaakt wafelijzer. Koopmans Professioneel ontwikkelde de wafelfrietmix, Dutch Food Concepts laat het smakelijke cateringconcept tot leven komen. Dankzij deze co-productie krijgt Wafelfriet de boost die dit 'jonge' product nodig heeft om in het oog te springen bij evenementen en op leisure-locaties in Nederland.

Wafelfriet als tussendoortje

Dutch Food Concepts heeft de expertise in huis om Wafelfriet de perfecte beleving en uitstraling te geven als cateringconcept. Als hét zoete tussendoortje. Dat hebben we inmiddels bewezen met onder meer onze stroopwafels, PoffertjesBar en CrepesHouse; op locaties als Keukenhof, Rai Amsterdam en Dierenpark Amersfoort en bij festivals als Kings Day en Flying Dutch.    

Wafelfriet als nieuwste, zoete smaaksensatie

Wafelfriet heeft de potentie om de nieuwste, zoete smaaksensatie te worden in de wereld van fun food. Daarom sluit Wafelfriet helemaal aan op ons bestaande aanbod. Het is leuk, vernieuwend, erg lekker én heeft een ambachtelijk karakter. Kortom, een heerlijke, zoete snack voor tussendoor. Dát is ook echt de toegevoegde waarde van dit concept. Daarom zijn wij trots op onze intensieve samenwerking met Koopmans Professioneel, waarbij wij van Wafelfriet een smakelijk cateringconcept hebben gemaakt voor beurzen, festivals en andere evenementen.

Wafelfriet actueel