Dutch Food Concepts,
een jong en fris cateringbedrijf

Dutch Food Concepts heeft een groot team van eventmedewerkers in huis. Allemaal door Dutch Food Concepts opgeleid en getraind om op evenementen de lekkerste foodproducten te maken. Mensen die met een natuurlijke glimlach de lekkerste stroopwafel en poffertjes aan de bezoeker geven. 

Ons team van modern ambachtelijke eventmedewerkers staat altijd open voor verse, energieke mensen. Jong of oud? Man of vrouw? Parttime of fulltime? Neem gerust een kijkje bij onze beschikbare functies of neem contact met ons op. 

Joost Kling
Trotse eigenaar
 

In 2001 woonde ik in Amerika in een gastgezin. Sindsdien reis ik twee keer per jaar terug. De kinderen zijn altijd dolenthousiast om mij te zien. Maar voordat ik bij aankomst een dikke knuffel krijg, duiken zij eerst in mijn koffer. Op zoek naar … stroopwafels. Vijf jaar geleden begon mijn stroopwafeldroom in de VS, waar ik samen met mijn Amerikaanse zakenpartner Eatdutchwaffles oprichtte. Vanaf de eerste dag werken wij aan een stroopwafelconcept dat verder gaat dan puur de verkoop van een oud-Hollandse lekkernij: een volwaardig merk met een modern ambachtelijke benadering van Nederlands lekkerste koek, bestaat niet zonder smakelijke cateringactiviteiten. Ik ontwikkelde dan ook eigen stroopwafelunits; de lekkere verse stroopwafelproducten van de marktkoopman in een moderne uitstraling. Met als positief bijeffect in 2015 de verbreding van het productaanbod, in de vorm van Dutch Food Concepts.

Desiree Vos
Ambachtelijke Manager Sales & Events
 

Ik heb aan de Hogeschool Inholland de opleiding Media Entertainment Management voltooid. Mijn grote passie heeft altijd gelegen in het organiseren van evenementen, het liefst met een groot publiek. Een groot deel van het jaar ben ik binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor de operationele zaken rondom onze activiteiten op de Keukenhof Bloemententoonstelling. Bij Dutch Food Concepts houd ik mij daarnaast voornamelijk bezig met het zoeken en opzetten van nieuwe verkooplocaties. En ik onderhoud contacten met veel leveranciers en merken waarmee wij bij Dutch Food Concepts samenwerken. 

Esther Warnink
Moderne Event Manager

 

Als Event Manager ben ik verantwoordelijk voor voor alles wat er speelt bij het organiseren van een evenement. De voorbereiding, uitvoering en afwikkeling vallen allemaal onder mijn hoede. In het verleden heb ik onder andere voor Huis Ter Duin, Hotels van Oranje en La Place gewerkt. Hierdoor breng ik voor het team veel ervaring met me mee en hoop ik iedereen beter te maken in wat zij leuk vinden!

 

Kimberly Broekhof
Smakelijke Event Manager

 

Als regelneef ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van alle evenementen binnen Dutch Food Concepts. Bij Dutch Food Concepts is geen dag of opdracht hetzelfde. Ik ben doorgestroomd vanuit de evenementenpoule, waar ik vier jaar met enorm veel plezier heb gewerkt op veel verschillende locaties. Deze kans om door te groeien in bij Dutch Food Concepts is mij op het lijf geschreven.

Marc Steenvoorden
Smakelijke Event Coördinator

 

Binnen Dutch Food Concepts ben ik verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de evenementen. Wanneer een aanvraag bij ons binnenkomt, zorg ik dat alles van begin tot eind geregeld wordt. Denk hierbij aan de logistieke processen, voorraden en ons altijd vrolijke personeel.

Nicole Schmitz
Sales- en accountmanager

 

Ik ben bij Dutch Food Concepts verantwoordelijk voor alle zakelijke aanvragen. Dus wie ons belt voor een cateringaanvraag of aanvraag voor relatiegeschenken, heeft het geluk mij aan de telefoon te krijgen. Na meerdere jaren sales-ervaring in diverse bedrijven ben ik in september 2018 bij Dutch Food Concepts terrecht gekomen. Samen met mijn sales-collega's help ik de klanten met het zoeken naar de juiste diensten en/of producten, die passen bij het doel en de uitstraling van het bedrijf. 

Pieter Verkade
Sales- en accountmanager

 

Sinds januari 2018 ben ik doorgestroomd vanuit de eventpoule naar de salesafdeling, een te gekke kans! Als medewerker fascineerde de salesafdeling van Dutch Food Concepts al. Op de afdeling ben ik verantwoordelijk voor het behandelen van al je aanvragen, van catering tot relatiegeschenken. Je kan het zo gek niet bedenken, of ik ga ermee aan de slag.

Silvie Griekspoor
Conceptontwikkelaar & Marketeer

 

Mijn focus gedurende mijn studie Commerciële Economie lag altijd al op het ontwikkelen van concepten. Binnen Dutch Food Concepts ben ik verantwoordelijk voor het bouwen van merken en concepten, om de klant de ultieme beleving te geven. Daarnaast zorg ik voor al het beeld- en tekstmateriaal, de social media en offline marketing. Zo op zijn tijd bedenk ik ook leuke en gekke ideeën voor ons bedrijf!