Dutch Food Concepts,
een jong en fris cateringbedrijf

Dutch Food Concepts heeft een groot team van eventmedewerkers in huis. Allemaal door Dutch Food Concepts opgeleid en getraind om op evenementen de lekkerste foodproducten te maken. Mensen die met een natuurlijke glimlach de lekkerste stroopwafel en poffertjes aan de bezoeker geven. 

Ons team van modern ambachtelijke eventmedewerkers staat altijd open voor verse, energieke mensen. Jong of oud? Man of vrouw? Parttime of fulltime? Neem gerust een kijkje bij onze beschikbare functies of neem contact met ons op. 

Joost Kling
Trotse eigenaar
 

In 2001 woonde ik in Amerika in een gastgezin. Sindsdien reis ik twee keer per jaar terug. De kinderen zijn altijd dolenthousiast om mij te zien. Maar voordat ik bij aankomst een dikke knuffel krijg, duiken zij eerst in mijn koffer. Op zoek naar … stroopwafels. Vijf jaar geleden begon mijn stroopwafeldroom in de VS, waar ik samen met mijn Amerikaanse zakenpartner Eatdutchwaffles oprichtte. Vanaf de eerste dag werken wij aan een stroopwafelconcept dat verder gaat dan puur de verkoop van een oud-Hollandse lekkernij: een volwaardig merk met een modern ambachtelijke benadering van Nederlands lekkerste koek, bestaat niet zonder smakelijke cateringactiviteiten. Ik ontwikkelde dan ook eigen stroopwafelunits; de lekkere verse stroopwafelproducten van de marktkoopman in een moderne uitstraling. Met als positief bijeffect in 2015 de verbreding van het productaanbod, in de vorm van Dutch Food Concepts.

Desiree Vos
Ambachtelijke Manager Sales & Events
 

Ik heb aan de Hogeschool Inholland de opleiding Media Entertainment Management voltooid. Mijn grote passie heeft altijd gelegen in het organiseren van evenementen, het liefst met een groot publiek. Een groot deel van het jaar ben ik binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor de operationele zaken rondom onze activiteiten op de Keukenhof Bloemententoonstelling. Bij Dutch Food Concepts houd ik mij daarnaast voornamelijk bezig met het zoeken en opzetten van nieuwe verkooplocaties. En ik onderhoud contacten met veel leveranciers en merken waarmee wij bij Dutch Food Concepts samenwerken. 

 

Kimberly Broekhof
Smakelijke Event Manager

Als regelneef ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van alle evenementen binnen Dutch Food Concepts. Bij Dutch Food Concepts is geen dag of opdracht hetzelfde. Ik ben doorgestroomd vanuit de evenementenpoule, waar ik vier jaar met enorm veel plezier heb gewerkt op veel verschillende locaties. Deze kans om door te groeien in bij Dutch Food Concepts is mij op het lijf geschreven.

Esmeralda de Gruijter
Smakelijke Event Coördinator

 

Binnen Dutch Food Concepts ben ik verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de evenementen. Wanneer een aanvraag bij ons binnenkomt, zorg ik dat alles van begin tot eind geregeld wordt. Denk hierbij aan de logistieke processen, voorraden en ons altijd vrolijke personeel.

Jessica Broos
Moderne Office Manager
 

Jarenlang werkte ik als verkoopmedewerker bij een lokale Kruidvat-vestiging. En terwijl iedereen met minachting spreekt over een 9-tot-5-baan op kantoor, was ik er wel benieuwd naar. Op kantoor ben ik wel terecht gekomen, maar een 9-tot-5-baan heb ik er nooit mee gekregen. Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het kantoor, maar stiekem ben ik ook best vaak aan het buitenspelen, wanneer ik op een beurs of festival onze evenementmedewerkers ondersteun.

Bob Geers
Junior sales- en accountmanager

 

Ik ben bij Dutch Food Concepts verantwoordelijk voor alle zakelijke aanvragen. Dus wie ons belt voor een cateringaanvraag of aanvraag voor relatiegeschenken, heeft het geluk mij aan de telefoon te krijgen. Ik ben hier werkzaam sinds mijn eindstage Commerciële Economie (aan de Hogeschool van Leiden) en verdeel mijn taken tussen Dutch Food Concepts en Eatdutchwaffles. Een leuke combinatie, waarin ik veel creativiteit kwijt kan. Vooral in het meedenken met doelstellingen van klanten en de uitstraling die zij daarmee voor ogen hebben. Zelf draai ik weinig mee op locaties, maar soms maak ik een uitzondering. Zo ben ik het afgelopen jaar als stroopwafelbakker actief geweest in o.a. München en Hamburg.  

Silvie Griekspoor
Conceptontwikkelaar & Marketeer

Mijn focus gedurende mijn studie Commerciële Economie lag altijd al op het ontwikkelen van concepten. In mijn afstudeeronderzoek heb ik voor Eatdutchwaffles een merkplan geschreven. Nu ga ik ook daadwerkelijk aan de slag met dit plan, ook tevens voor Dutch Food Concepts.