Dutch Food Concepts,
een jong en fris cateringbedrijf

Dutch Food Concepts heeft een groot team van eventmedewerkers in huis. Allemaal door Dutch Food Concepts opgeleid en getraind om op evenementen de lekkerste foodproducten te maken. Mensen die met een natuurlijke glimlach de lekkerste stroopwafel en poffertjes aan de bezoeker geven. 

Ons team van modern ambachtelijke eventmedewerkers staat altijd open voor verse, energieke mensen. Jong of oud? Man of vrouw? Parttime of fulltime? Neem gerust een kijkje bij onze beschikbare functies of neem contact met ons op. 

Joost Kling
Trotse eigenaar

In 2001 woonde ik in Amerika in een gastgezin. Sindsdien reis ik twee keer per jaar terug. De kinderen zijn altijd dolenthousiast om mij te zien. Maar voordat ik bij aankomst een dikke knuffel krijg, duiken zij eerst in mijn koffer. Op zoek naar … stroopwafels. In 2011 begon mijn stroopwafeldroom in de VS, waar ik samen met mijn Amerikaanse zakenpartner Eatdutchwaffles oprichtte. Vanaf de eerste dag werken wij aan een stroopwafelconcept dat verder gaat dan puur de verkoop van een oud-Hollandse lekkernij: een volwaardig merk met een modern ambachtelijke benadering van Nederlands lekkerste koek, bestaat niet zonder smakelijke cateringactiviteiten. Ik ontwikkelde dan ook eigen stroopwafelunits; de lekkere verse stroopwafelproducten van de marktkoopman in een moderne uitstraling. Met als positief bijeffect in 2015 de verbreding van het productaanbod, in de vorm van Dutch Food Concepts.
 

Marc Steenvoorden
Operationeel Manager (Intern)

Binnen Dutch Food Concepts ben ik verantwoordelijk voor alle interne processen, zoals onze getrainde medewerkers, de zeer flexibele planning en onze mooie locatie in Noordwijkerhout. Wanneer een aanvraag bij ons binnenkomt, zorg ik dat alles van begin tot eind geregeld wordt. Geen uitdaging is mij en ons team te gek. 
 

Pieter Verkade
Operationeel Manager (Extern)

Als doorgewinterde DFC-er ben ik gestart als een van de eerste stroopwafelbakkers. Binnen een aantal jaren ben ik doorgegroeid tot Operationeel Manager voor alle externe zaken. Zo ben ik verantwoordelijk voor ons commerciële beleid en de relaties met al onze catering- en horecalocaties. Daarnaast train ik ook onze Event Managers en Event Medewerkers hoe een event zo te organiseren, dat het een rendabel succes is voor zowel de klant, de bezoeker, als voor ons bedrijf. Wij gaan altijd voor de win-win-win!

Romy Duivenvoorden
Sales verantwoordelijke

Interesse in één van onze concepten? Dat ben je bij ons én bij mij aan het juiste adres. Alle zakelijke aanvragen voor uitkopen neem ik voor mijn rekening. Aan mij de taak om te kijken wat jullie willen en hier een zo passend mogelijk voorstel voor maken. Daarnaast vind ik het ook nog steeds erg leuk om zelf op events aanwezig te zijn. De lekkerste producten zijn immers die net vers gemaakt zijn!
 

Cherida van Dam
Event Manager

Als Event Manager ben ik verantwoordelijk voor voor alles wat er speelt bij het organiseren van een evenement. De voorbereiding, uitvoering en afwikkeling vallen allemaal onder mijn hoede. Ik hoop iedereen beter te maken in wat zij leuk vinden!
 

Mandy Jansen
Event Manager

Via het Event-team van Dutch Food Concepts ben ik doorgestroomd naar de Event Managers functie. Een functie die perfect bij mij past. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie bij meerdere vaste locaties, waaronder Keukenhof. En dit alles vanuit een super gezellig en hecht team.
 

Marije Diek
Event Manager

Sinds het begin van mijn werkzame carrière heb ik een enorme passie voor horeca en foodservice. Ik word er enorm blij van om gasten en bezoekers blij te maken, samen met mijn team. Hard werken is mij met de paplepel ingegoten en dat vind ik ook zo leuk aan mijn werk bij Dutch Food Concepts. Geen project is hetzelfde, elke klant krijgt aandacht op maat en het team waar we mee werken is onwijs gezellig en hecht. 

Nicole van Lierop
Event Medewerker & Buitenland specialist

Op alle grote evenementen en (een groot deel van de) uitkopen van Dutch Food Concepts zorg ik voor een lach op het gezicht van zowel onze klant als bezoekers. Ik zie de stroopwafel of het portie poffertjes niet als een product op zich, maar ons concept zorgt dat het maken van deze producten echt entertainment is. Het is een meerwaarde voor alle zakelijke evenementen. Ik word het aller vrolijkst van de opdrachten in het buitenland. Er is nog geen moment geweest dat mensen bij mij wegliepen en geen glimlach op hun gezicht hadden. Daar ben ik trots op.