Dutch Food Concepts,
een jong en fris cateringbedrijf

Dutch Food Concepts heeft een groot team van eventmedewerkers in huis. Allemaal door Dutch Food Concepts opgeleid en getraind om op evenementen de lekkerste foodproducten te maken. Mensen die met een natuurlijke glimlach de lekkerste stroopwafel en poffertjes aan de bezoeker geven. 

Ons team van modern ambachtelijke eventmedewerkers staat altijd open voor verse, energieke mensen. Jong of oud? Man of vrouw? Parttime of fulltime? Neem gerust een kijkje bij onze beschikbare functies of neem contact met ons op. 

Joost Kling
Trotse eigenaar
 

In 2001 woonde ik in Amerika in een gastgezin. Sindsdien reis ik twee keer per jaar terug. De kinderen zijn altijd dolenthousiast om mij te zien. Maar voordat ik bij aankomst een dikke knuffel krijg, duiken zij eerst in mijn koffer. Op zoek naar … stroopwafels. In 2011 begon mijn stroopwafeldroom in de VS, waar ik samen met mijn Amerikaanse zakenpartner Eatdutchwaffles oprichtte. Vanaf de eerste dag werken wij aan een stroopwafelconcept dat verder gaat dan puur de verkoop van een oud-Hollandse lekkernij: een volwaardig merk met een modern ambachtelijke benadering van Nederlands lekkerste koek, bestaat niet zonder smakelijke cateringactiviteiten. Ik ontwikkelde dan ook eigen stroopwafelunits; de lekkere verse stroopwafelproducten van de marktkoopman in een moderne uitstraling. Met als positief bijeffect in 2015 de verbreding van het productaanbod, in de vorm van Dutch Food Concepts.

 

Silvie Griekspoor
Sales & Marketing

Mijn focus gedurende mijn studie Commerciële Economie lag altijd al op het ontwikkelen van concepten. Binnen Dutch Food Concepts ben ik verantwoordelijk voor het bouwen van merken en concepten, om de klant de ultieme beleving te geven. Daarnaast zorg ik voor al het beeld- en tekstmateriaal, de social media en offline marketing. Zo op zijn tijd bedenk ik ook leuke en gekke ideeën voor ons bedrijf!

Cherida van Dam
Sales & Events

 

Als Event Manager ben ik verantwoordelijk voor voor alles wat er speelt bij het organiseren van een evenement. De voorbereiding, uitvoering en afwikkeling vallen allemaal onder mijn hoede. Ik hoop iedereen beter te maken in wat zij leuk vinden!

Marc Steenvoorden
Smakelijke Event Coördinator

 

Binnen Dutch Food Concepts ben ik verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de evenementen. Wanneer een aanvraag bij ons binnenkomt, zorg ik dat alles van begin tot eind geregeld wordt. Denk hierbij aan de logistieke processen, voorraden en ons altijd vrolijke personeel.

Pieter Verkade
Logistiek medewerker

 

Sinds januari 2018 ben ik doorgestroomd vanuit de eventpoule naar de events & logistieke afdeling, een te gekke kans! Als medewerker fascineerde de eventafdeling van Dutch Food Concepts al. Op de afdeling ben ik verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van al je aanvragen, van catering tot relatiegeschenken. Je kan het zo gek niet bedenken, of ik ga ermee aan de slag.

Mandy Jansen
Conceptmatige Junior Event Manager

 

Via het Event-team van Dutch Food Concepts ben ik doorgestroomd naar naar de Junior Event Managers functie. Een functie die perfect bij mij past. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie bij meerdere vaste locaties. En dit alles vanuit een super gezellig en hecht team.