Betalen en betaalmogelijkheden

We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

Veilig betalen

De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door EatDutchWaffles.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. 

Betalingstraject

Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden.

Betaalmogelijkheden

U kunt bij Dutch Food Concepts veilig betalen met iDeal.

iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland.
Sinds de introductie in 2005 heeft de populaire betaalmethode iDEAL een grote vlucht genomen. Het is het meest geaccepteerde en gebruikte betaalmiddel voor online betalingen. Bent u klant bij een van de deelnemende banken die gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u eenvoudig gebruik maken van iDEAL. U kunt met iDEAL direct uw aankoop betalen in uw vertrouwde bankomgeving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij de onderstaande banken, dan kunt u direct met iDEAL betalen: 
- ABN AMRO
- ASN Bank
- Friesland Bank
- ING Bank
- Rabobank
- RegioBank
- SNS Bank
- Triodos Bank
- Van Lanschot Bankiers
- Knab 

U rekent dan snel en gemakkelijk af in uw vertrouwde bankomgeving van uw eigen bank. U betaald zoals u eigenlijk al gewend bent

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
1. U bestelt een product
2. U kiest iDEAL als betaalmethode
3. U selecteert de bank waar u uw bankzaken al online regelt
4. U komt direct in uw bekende bankomgeving van uw bank
5. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
6. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
7. U ontvangt een bevestiging van uw bank
8. U keert terug naar de webwinkel van Dutch Food Concepts
Op dit moment is uw bestelling en betaling geslaagd!

U kunt bij Dutch Food Concepts ook veilig betalen via een bankoverschrijving.
U kunt bij de keuze van de betaalmethode, kiezen voor betalen via bankoverschrijving bij het plaatsen van uw bestelling.U zult wanneer uw bestelling succesvol is afgerond, van ons een orderbevestiging ontvangen per e-mail met daarin onze bankgegevens.
Dutch Food Concepts controleert een aantal keer per dag op binnen gekomen betalingen. Zodra uw betaling ontvangen is, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 1 werkdag extra.

U kunt bij Dutch Food Concepts veilig betalen via Pay-Pal.
U kunt bij de keuze van de betaalmethode, kiezen voor betalen via PayPal bij het plaatsen van uw bestelling.

U kunt bij Dutch Food Concepts veilig uw bestelling betalen bij afhalen.
U kunt tijdens het plaatsen van uw bestelling aangeven dat u uw bestelling wilt afhalen. U kunt uw bestelling dan afrekenen met PIN.

Betalen bij levering (onder rembours)
U kunt bij Dutch Food Concepts veilig betalen bij aflevering (onder rembours). U betaald het bedrag van uw bestelling contant aan de deur wanneer onze transporteur uw bestelling komt afleveren.U kunt bij de keuze van de betaalmethode, kiezen voor betalen bij aflevering (onder rembours) bij het plaatsen van uw bestelling. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail. Zo weet u wanneer u de levering kunt verwachten en wanneer u de betaling zal kunnen voldoen. Voor rembours zendingen rekenen wij €12,50 extra verzendkosten.