Wafelkraam huren met Luikse Wafels 

Hét ambachtelijk gebakken product van onze zuiderburen, dat wij met ons grote wafelhart graag omarmen. Zodat ook Nederlanders kunnen genieten van onze heerlijke Belgium Waffles, aan de speciaal ontwikkelde Wafelbar. Van een wafelkraam huren maken wij een complete belevenis.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
Typ bovenstaande code over.

 

Onze Belgium Waffles maken we ter plekke klaar, zodat de bezoekers dit staaltje vakmanschap met eigen ogen kunnen aanschouwen. Om de authenticiteit van de Luikse wafels te koesteren, halen we de ingrediënten en deegbollen voor deze zoete lekkernij rechtstreeks uit de beste bakkerijen in België. Bij grote aantallen is het eventueel mogelijk de wafels vooraf vers af te bakken.

Smaakt een wafelkraam huren naar meer?

Wafelkraam huren naar eigen smaak

Een wafelkraam huren bij Dutch Food Concepts betekent een Wafelbar die je helemaal naar eigen smaak kunt aankleden. Al onze units zijn voorzien van magnetische folie, waardoor wij de units relatief gemakkelijk kunnen branden in de wensen van onze klanten. Een wafelkraam huren kan dus helemaal op maat.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor de standaard gelikte uitstraling. Belangrijk bij een wafelkraam huren is dat de uitstraling aansluit op de locatie of het evenement. Dat je het juiste gevoel overbrengt. Met een boodschap die blijft hangen. Wij denken graag met je mee!

Wafelkraam huren op locatie

Een wafelkraam huren betekent dat onze professionele bakkers op locatie, in het zicht van de bezoeker, de lekkerste Belgium Wafels klaarmaken. Wij merken dat bezoekers het door de versbeleving extra leuk vinden om een verse wafel te kopen. Tegelijkertijd waarderen ze de modernere uitstraling en het bijbehorende concept van Belgium Waffles.

Flexibele units voor elke gelegenheid

Een wafelkraam huren is leuk voor elke gelegenheid. Onze flexibele units nemen weinig ruimte in en zijn een smaakvolle aanvulling voor alle denkbare evenementen. Van beurzen en festivals tot themaparken en sportevenementen. Met onze Wafelbar kunnen we overal komen, in binnen- en buitenland. Met Belgium Waffles om je vingers bij af te likken. Populair op elk uur van de dag, van locaties tot Keukenhof en Amsterdam RAI tot loodsen en bedrijfskantines. Een wafelkraam huren kan overal. 

Belgium Waffles 'in het klein'

Op ons favoriete miniatuurpark Madurodam hebben wij een nieuw smakelijk concept aan het assortiment toegevoegd: Luikse Wafels! Het internationaal georiënteerde product valt namelijk niet alleen in de smaak bij onze Zuiderburen, maar ook bij bezoekers van over de hele wereld.

Eerste Nederlands kampioen Wafels Bakken uitgeroepen op Horecava

Amsterdam, 14 januari - Op de slotdag van de Horecava is Thijs Haakman (uit Houten) de eerste Nederlands kampioen Wafels Bakken geworden. In een deelnemersveld van negen fanatieke wafelbakkers maakte hij de Lekkerste Wafel van Nederland. Initiatiefnemer en organisator van dit NK in Amsterdam RAI is Koopmans Professioneel.

Vernieuwd recept Belgium Waffles

Na een uitgebreide periode van zoeken, testen en proeven hebben we het eindelijk gevonden; het nieuwe recept voor onze verse Luikse wafels. En wij kunnen al geen genoeg meer krijgen. Wanneer mogen we ze aan jullie laten proeven?