Cut the crêpe; pannenkoeken op locatie!

Het internationale georiënteerde CrêpesHouse is een ambachtelijke en smakelijke knipoog naar onze Nederlandse pannenkoek. Wie op zoek is naar lekker portie crêpes, hoeft niet langer de landgrenzen over. Het CrêpesHouse betekent pannenkoeken op locatie. 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
Typ bovenstaande code over.

 

Dutch Food Concepts exploiteert de Crêperie op Keukenhof. Vorig jaar schotelden wij de bezoekers daar voor het eerst onze heerlijke, verse crêpes voor en meer dan 5000 bezoekers smulden ervan. De Crêperie geeft een andere dimensie aan het begrip pannenkoeken op locatie.

Crêpes met verschillende toppings

De bezoekers van de Keukenhof waren vrij om hun keuze te maken uit de beschikbare toppings, zoals chocolade, aardbeienjam, stroop of slagroom. Naast de crêpes konden de bezoekers bij het Crêpeshouse ook terecht voor een lekker drankje en overheerlijke appeltaart. Meer dan alleen pannenkoeken op locatie dus.

Trek in iets anders dan pannenkoeken op locatie? Tast toe.

Pannenkoeken op locatie met mobiele units

Na het succes van Keukenhof heeft Dutch Food Concepts besloten dit concept mobiel te maken, zodat we het op alle evenementenlocaties kunnen inzetten. Dus kom maar door met jouw wensen voor pannenkoeken op locatie.

Lekker op de tong

Heel even heeft Dutch Food Concepts nog nagedacht om te spelen met de Nederlandse variant, want het concept had natuurlijk ook gewoon ‘FlensjesHouse’ kunnen heten. Of 'Pannenkoeken op locatie', maar crêpes ligt bij ons toch lekkerder op de tong. 

Crêpes op ambachtelijke wijze

Pannenkoeken op locatie betekent bij ons de crêpes altijd op ambachtelijke wijze bereiden. Het beslag op de crêpesplaat strijken onze crêpes-kunstenaars met de hand vlak, op de gloedhete crêpesplaten. En heel handig, ook voor de wachttijden: anders dan bij de traditionele pannenkoek, hoef je een crêpe nooit om te draaien. Dus smullen maar, met onze pannenkoeken op locatie!