Oliebollenkraam huren

Wilt u een oliebollenkraam huren? Bij Dutch Food Concept kun je een oliebollenkraam (inclusief personeel) op locatie huren voor elk denkbaar evenement. Van kerstmarkten en winterfestivals tot bedrijfsfeesten en netwerkborrels. Met ons concept Oliebolls gieten wij de vertrouwde oliebol in een smakelijk jasje. Onze getrainde medewerkers bakken in een rap tempo de lekkerste en meeste oliebollen!
 

Vul onderstaande gegevens in voor de huur van een oliebollenkraam en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Typ bovenstaande code over.

Oliebollenkraam huren als concept

Van een oliebollenkraam huren, maken wij een hele belevenis. We maken niet alleen typisch Nederlandse oliebollen van de beste kwaliteit (mix van Koopmans), maar we maken er een compleet concept van. Met onze Oliebolls haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar een volledige concept. Een oliebollenkraam huren moet namelijk een feestje zijn, het gewenste gevoel oproepen. Daarom maken wij iets speciaals van een oliebollenkraam huren; zo is het mogelijk de unit helemaal naar eigen smaak aan te kleden.

Oliebollenkraam huren in eigen huisstijl?

Een oliebollenkraam huren in eigen huisstijl is geschikt voor alle denkbare gelegenheden. Door de unit aan te kleden naar eigen smaak blijf je dicht bij jezelf, terwijl je bezoekers aantrekt met die heerlijke geur van verse oliebollen. Sterker nog, bezoekers zullen het gelukzalige gevoel van verse oliebollen onlosmakelijk verbinden met wat ze zien. Kortom, een oliebollenkraam huren in jouw eigen huisstijl zorgt voor de boodschap die je wilt uitstralen. En wij passen ons Oliebolls-concept met plezier aan op de gewenste huisstijl. Dat maakt van een oliebollenkraam huren bij Dutch Food Concepts een smakelijke belevenis. 

Smaakt een oliebollenkraam huren naar meer?

Tussen kerst en oudjaar een oliebollenkraam?

Op het Allerhande Kerstfestival 2015 werd de kiem gelegd van ons nieuwe concept: Oliebolls. In opdracht van Koopmans Professioneel gaven wij acte de présence met ruim 25.000 kersverse oliebollen. Tijdens dit evenement rees meteen het idee om ook uit eigen naam oliebollen te verkopen, tussen kerst en oudjaar. En aldus geschiedde, gewoon bij onszelf voor de deur. En wat we voor onszelf doen, kunnen we natuurlijk ook voor andere bedrijven. Een oliebollenkraam huren is namelijk ideaal voor alle bedrijven die mensen willen verrassen met een oud-Hollandse lekkernij. Of die mensen nu medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers of bezoekers van een evenement zijn. Met een oliebollenkraam huren maak je iedereen blij. 

Vraag offerte aan

Wilt u een typisch Nederlandse oliebollenkraam huren en heeft u hier een offerte voor nodig? Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, volledig op maat gemaakt. U kunt het bovenstaande contactformulier invullen.