Poffertjeskraam huren: oma's recept in nieuw jasje

Poffertjeskraam on tour: Poffertjeskraam huren 

Bezoekers van jouw beurs, festival of event verwennen met echte Hollandsese poffertjes? Vers gebakken volgens oma’s authentieke poffertjesrecept? En die bezoekers graag meer bieden dan alleen de lekkerste poffertjes? Kortom, een poffertjeskraam huren met meerwaarde?


Benieuwd naar de kracht van poffertjes?
Pieter weet alles van de lekkerste poffertjes. 

 

Mail hier Pieter voor de smakelijke opties!

 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op en bespreken een vrijblijvende offerte.
Typ bovenstaande code over.

Een poffertjeskraam huren is bij ons meer dan alleen een poffertjeskraam huren. Dutch Food Concepts maakt van traditioneel poffertjes eten een ware belevenis. De Poffertjeskraam is een smakelijk cateringconcept, dat een volledig nieuwe dimensie geeft aan oma’s authentieke traditionele poffertjesrecept én aan het begrip poffertjeskraam huren. Met onze mobiele poffertjeskramen geniet u op locatie van traditionele Hollandse poffertjes.

Lekkerste poffertjes van Nederlandse ambacht

Een poffertjeskraam huren moet iets bijzonders zijn. Nederlands meest bekende fun food-item krijgt dankzij onze PoffertjesBar een moderne en hippe uitstraling. Maak je geen zorgen, een opfrisbeurt voor dit unieke poffertjes-concept betekent natuurlijk niet dat we iets veranderen aan het recept. In de lekkere poffertjes die wij voorschotelen, zullen de bezoekers altijd de Nederlandse ambacht blijven proeven. Zoals bij al onze smakelijke cateringconcepten.

Poffertjeskraam huren: The Real Dutch Treat

Poffertjes - of ‘miniture pancakes’, zoals wij het vaak uitleggen aan onze buitenlandse gasten - zijn onlosmakelijk verbonden aan onze Nederlandse traditie. De PoffertjesBar introduceert niet alleen een modern ambachtelijke concept rondom de lekkerste poffertjes, maar geeft organisaties ook nog eens de kans om op relatief klein oppervlakte veel gasten te voorzien van deze overheerlijke Nederlandse lekkernij: The Real Dutch Treat.

Heerlijke poffertjesOud Hollandse receptuurBeste poffertjeskraam van NederlandHollandse poffertjeskraamPoffertjes op locatie

Flexibele units met poffertjes

Belangrijk om te weten, is dat onze PoffertjesBar ook uitstekend toepasbaar is in een bestaand decor. Alles is bespreekbaar. Zowel onze mensen als onze units zijn bijzonder flexibel. Heb je al een prachtig poffertjeshuisje staan, dan passen wij ons concept daar met plezier op aan. Onze PoffertjesBar kan dus heel goed deel uitmaken van een bestaand concept, zoals op Keukenhof. Geschikt voor elk feest of evenement.

Voordelen poffertjeskraam huren bij Dutch Food Concepts

De huur is inclusief cateringunit, bakker & Bakuren (Al vanaf €495)
Lekkerste poffertjes (Ja, écht)
Op traditionele wijze gebakken poffertjes
 Vers gebakken lekkere poffertjes
Flexibele medewerkers
Mobiele poffertjeskraam op locatie (Op elke gewenste locatie)
 Te huren voor uw feest, event, beurs of festival (Wij passen ons aan!)
✓ 
Flexibele units (Alles is bespreekbaar)
Niet alleen een poffertjesplaat huren, ook het gemak van totale catering service
Heerlijke poffertjes, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten
Poffertjes voor jong en oud
 

Blije gezichten

De poffertjes bakken wij op elke gewenste locatie. In juni 2015 reisden wij met de PoffertjesBar af naar Lorient, in Frankrijk. Daar meerde het circus aan dat de Volvo Ocean Race heet. De Nederlandse ambassade in Frankrijk wilde een poffertjeskraam huren en nodigde ons uit om met de PoffertjesBar (en Eatdutchwaffles) deel uit te maken van het Holland Paviljoen. De Nederlandse zeilers waren als kinderen zo blij om na die lange reis over de wereld hun tanden te kunnen zetten in echte Nederlandse poffertjes. Kijk maar naar de foto's rechtsboven. Mooi dat een poffertjeskraam huren zulke blije gezichten kan opleveren. Ook op deze bijzondere, maar gewenste locaties werden er lekkere poffertjes gebakken. Uiteraard vers gebakken en op traditionele wijze! Catering op locatie met hoogwaardige ingrediënten is onze ambacht.

Vrijblijvende offerte

Smaakt een poffertjeskraam huren naar meer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een catering op locatie. Uw offerte aanvraag wordt spoedig beantwoord.

 Poffertjeskraam huren  Poffertjes verhuur   Poffertjes kramen huren   Poffertjesplaat huren   Poffertjes kramen