Popcornkraam huren voor PopFun! 

Bij een knallend feest hoort een bakje verse popcorn, zoet of zout. Alleen die lekkere popcorngeur al kan niemand weerstaan. Een popcornkraam huren is dan ook een knettergoed en smaakvol plan. Perfect voor alle gelegenheden; van familiedagen en kinderfeesten tot festivals en zomermarkten.

De popcornkraam huren (inclusief popcorn, cateringunit, bakker en bakuren) kan al vanaf €575,- per dag!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
Typ bovenstaande code over.

 

Onze Popfun is altijd vers van de popcorn-pers, een vrolijke noot op elk evenement. Voor altijd vers gepopte popcorn heb je dus geen film als excuus meer nodig. Popfun is altijd vers van de popcorn-pers! Een popcornkraam huren is altijd en overal een smaakvol idee.

Meer dan een popcornkraam huren

Dutch Food Concepts staat voor plezier, ambacht en de lekkerste food snacks; verse popcorn kan dan natuurlijk niet ontbreken. Wij poppen voor ons plezier op diverse evenementen. De verse popcornlucht zorgt voor unieke geurmarketing. Een popcornkraam huren bij Dutch Food Concepts betekent dat je meer in huis haalt dan alleen een popcornkraam. Wij geven nog meer smaak aan de vertrouwde popcorn. Van een popcornkraam huren maken wij een belevenis om je vingers bij af te likken.

Iets anders dan een popcornkraam huren?

Popcorn op locatie 

Uit ervaring weten we dat een popcornkraam het altijd en overal goed doet. Met onze popcornkraam staan we op alle denkbare locaties, van familiedagen bij bedrijven en zomerfestivals in grote steden tot het mooiste lentepark ter wereld: Keukenhof. Een popcornkraam huren is dus ook uitstekend geschikt voor evenement met hoge bezoekersaantallen.

Popcornkraam huren naar eigen smaak

Natuurlijk is het net als bij al onze andere cateringconcepten ook bij een popcornkraam huren mogelijk de unit aan te kleden naar eigen smaak. Je kunt dat zo gek maken als je zelf wilt. Hoe leuk is het wanneer mensen het gelukzalige gevoel dat popcorn oproept, een-op-een associëren met jouw organisatie of merk? Wij kunnen de unit helemaal naar wens aankleden, wat zeker raadzaam is als een popcornkraam huren voor herhaling vatbaar is.

Popcorn voor iedereen!

Een popcornkraam huren van PopFun is op vele manieren mogelijk. De capaciteit van onze professionele popcornmachines maakt van PopFun de oplossing voor evenementen en festivals waar bezoekers wel trek hebben in een bakje popcorn. Bezoekers in elke leeftijdscategorie, weten we uit ervaring. Grappig om te zien hoe jong en oud met dezelfde gelukzalige gezichtsuitdrukking genieten van een bakje popcorn. Kortom, een popcornkraam huren betekent lol voor iedereen.