Tosticatering huren: voor typisch Hollandse tosti's van TastyTosti

TastyTosti zet de traditionele Nederlandse tosti neer als een modern en ambachteljk product. Deze hoofdingrediënten komen terug in de smaak van de tosti's en de uitstraling van de zelf ontwikkelde units. De moderne uitstraling en ambachtelijke smaakbeleving slaan aan op alle denkbare evenementen. Lekker in de hand, een lust voor het oog. 

Tosticatering huren (inclusief tosti's, cateringunit, bakker en bakuren) kan al vanaf €800,- per dag!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
Typ bovenstaande code over.

 

Tosticatering huren bij Dutch Food Concepts betekent dat je meer in huis haalt dan alleen een tosti's. Wij geven nog meer smaak aan die typisch Hollandse producten. Van tosticatering huren maken wij een belevenis om je vingers bij af te likken. 

Iets anders dan tosticatering huren? 

Tosticatering: leuk voor iedereen

Dutch Food Concepts presenteert het geheel vernieuwde cateringconcept: TastyTosti! Onder het motto: ‘More than just bread, ham and cheese’ hebben we TastyTosti omgetoverd tot meer dan alleen een smakelijk cateringconcept. Samen met Beemster hebben we ook de verpakking en het
gebruik van overige ingrediënten goed onder de loep genomen. Met als resultaat een product dat heerlijk smaakt, lekker in de hand ligt én een lust voor het oog is!

Tosti's naar eigen smaak

Wij zijn met TastyTosti te vinden op talloze drukbezochte evenementen in heel Nederland; van muziekfestivals en sportevenementen tot beurzen en congressen. We beleggen en grillen rijkbelegde tosti’s met kwalitatief hoogstaande producten, zoals Beemster Kaas en extra dik gesneden brood. De bezoekers van je evenement kunnen naast de bekende ham-kaas-varianten bij ons ook kiezen uit ‘deluxe’-versies, met combi’s als salami-tomaat-kaas (-pesto), ham-kaas-ananas, en kaas-parmaham-pesto. Loopt het water je al in de mond?