Het gaat lekker bij Dutch Food Concepts! Wegens uitbreiding van catering- en horecalocaties zijn wij vanaf begin maart op zoek naar een assistent locatiemanager. Iemand die houdt van doorpakken, ons team kan aansturen en het ook nog eens leuk vindt om zelf de handen uit de mouwen te steken. Bij voorkeur weet je ook weet hoe een keuken werkt en hoe je de keuken crew aanstuurt.

Over Dutch Food Concepts

Tot zover onze bescheidenheid. Dutch Food Concepts is het leukste en lekkerste bedrijf van Nederland. Wij zoeken uitbreiding voor ons team. En met het lezen van deze vacature, ben jij daar vanaf nu voor in beeld!    Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en exploiteren cateringconcepten. Niet zomaar concepten, maar bestaande uit typisch Nederlandse producten. Naast diverse vaste locaties, zoals Keukenhof, RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht die wij exploiteren door heel Nederland, hebben wij ook onze eigen horeca- en vergaderlocatie in Katwijk. 

Werken bij Dutch Food Concepts is volgens collega’s: gezellig, vol flexibiliteit en lekker aanpakken. We weten wat we aan elkaar hebben. We weten wanneer het tijd is om te vlammen en wanneer we in een rustiger periode leuke dingen kunnen ondernemen.
 

Over je functie

Als assistent locatiemanager ben je mede verantwoordelijk jouw locatie. Samen met de manager beslis jij over roosters, doe je de inkoop van producten en train je jouw event-collega’s. Je komt terecht in een jong team met Event Managers die binnen ons bedrijf verantwoordelijk zijn voor de organisatie van diverse evenementen. Op termijn kunnen locaties van de evenementen wisselen, maar nemen wel zeker de tijd om op locaties ervaring op te doen en te groeien. Binnen Dutch Food Concepts ben je altijd in beweging!

 

Nog even al jouw sterke punten op een rijtje

  • Je bent flexibel en weet hoe de evenementen-wereld werkt
  • Je bent zakelijk, representatief en gastvrij en durft beslissingen te nemen
  • Je begrijpt hoe diverse facetten in de horeca werken en wordt blij van koken. Als je ervaring hebt is dat mooi meegenomen, maar bent vooral bereid te leren
  • Je bent bereid om te leren wat je verkoopt, maar je wil geen fulltime kok worden
  • Je hebt bij een rijbewijs Je past trouwens ook binnen ons bedrijf
  • Je bent trots om voor Dutch Food Concepts te werken en je hebt energie om met ons mee te groeien.
 

Meer weten of solliciteren?

Smaakt deze vacature naar meer? Solliciteer direct via het onderstaande formulier. Heb je nog vragen of wil je telefonisch contact? Bel ons op 0252 349 617 en vraag naar Pieter.

 

Solliciteer direct voor deze functie

Typ bovenstaande code over.