Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het meegemaakt; stroopwafels bakken onder een Boeing 747, een bakmarathon voor personeel van een multinational, speciaal naar Las Vegas vliegen voor anderhalf uur stroopwafels bakken, een popup store runnen in hartje Manhatten. En zo kunnen we wel even doorgaan. Maar we blijven natuurlijk wel met onze voeten aan de grond. 


Benieuwd naar ons wereldwijde verhaal?
Joost vertelt je graag over zijn toffe avonturen. 

 

Mail hier Joost voor zijn verhaal!

 

Dutch Food Concepts staat met smakelijke cateringconcepten op beurzen, festivals, pretparken en events, zoals dancefeesten en sportevenementen. Onze speciale fun-foodconcepten hebben inmiddels hun kracht bewezen op onder andere Keukenhof, Amsterdam RAI, Dierenpark Amersfoort, het circuit van Zandvoort en tijdens de Volvo Ocean Race, Kings Day en The Flying Dutch. Wij zijn, kortom, in Nederland dé totaalaanbieder van typisch Nederlandse foodconcepten voor de evenementenbranche.  

Dutch Food Court

Het interessante is dat onze concepten zowel apart als gezamenlijk inzetbaar zijn; zo kunnen wij een compleet Dutch Food Court opzetten. Groot voordeel is de flexibiliteit van onze mobiele units, die weinig ruimte innemen. Je kunt ons bovendien op twee manieren inzetten. De eerste is op basis van uitkoop, met een vooraf bepaalde prijs. Tweede manier is commerciële verkoop, waarbij we werken met een afdrachtspercentage.

Liefde, innovatie, professionaliteit, fun en plezier

De merken van Dutch Food Concepts voeren allemaal hun eigen identiteit, maar hebben wel hetzelfde DNA. Met vezels als liefde voor ambacht, professionaliteit, innovatie en ruimte voor fun en plezier. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.